Ten two tree bakery, perfect voor een babyshower

Ten two tree bakery, perfect voor een babyshower

Een tijdje terug vertelde een vriendin uit de meidengroep dat ze in blijde verwachting was. Normaal gesproken organiseren we dan altijd thuis een babyshower met elkaar, met lekkere hapjes en drankjes. Dit keer ging het een beetje anders. Ik werd door 1 van haar andere vriendinnen uitgenodigd. We gingen high tea en bij Ten two tree Bakery in Delft.

Ten Two Tree bakery Delft; Ervaringen met babyshower of high tea

Ten two tree bakery

Ten two tree Bakery is een prachtige theesalon in de binnenstad van Delft.  De theesalon wordt gerund door een Britse dame. Het interieur ziet er super mooi uit en de kopjes en theepotten zijn heerlijk kitcherig. Je kan lekker lunchen of highteaen bij Ten two tree Bakery en je hoeft natuurlijk niet te wachten tot iemand een babyshower geeft. De theesalon is erg roze, en ik heb hier dan ook geen man gezien. Mijn vriendin was zwanger van een meisje, dus dit paste goed bij het decor, haha.

Ten Two Tree bakery Delft; Ervaringen met babyshower of high tea

Babyshower arrangement

Wij betaalden 16,95 voor het babyshower arrangement en kregen onbeperkt thee, sandwiches, een macaron, 2 cupcakes, een scone met room en jam en een cakepop. Niet duur toch?

Ten Two Tree bakery Delft; Ervaringen met babyshower of high tea

De bediening was top, zo waren er 2 zwangere dames en was er vergeten rekening met ze te houden. De sandwiches waren met gerookte zalm, niet zo handig als je zwanger bent. Nadat dit gemeld werd, werden er snel andere sandwiches gebracht. De hapjes waren heerlijk, vers en zoet!

Ten Two Tree bakery Delft; Ervaringen met babyshower of high tea

Ondanks mijn diabetes , ben ik een echte zoetekauw. Ik eet natuurlijk niet elke dag zo een overdosis aan suiker. Als ik het doe wil ik 100% kunnen genieten. Dat lukt zeker bij Ten two tree bakery! Ik had het er dan ook wel voor over om een beetje extra insuline te spuiten. Dit klinkt misschien heel verkeerd, maar ik wil ook graag ‘normaal’ zijn. Ik ga natuurlijk niet elke dag aan de taartjes en zoetigheden. Al met al vind ik dit echt een aanrader om je babyshower hier te vieren. Het is betaalbaar, je krijgt goede service en de sfeer is top! Anderzijds heb je geen rommel thuis die je achteraf nog moet opruimen. Perfect toch?

Wil je meer informatie over dit leuke tentje? Kijk dan op hun website

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau? Ik heb ook een blog geschreven over babyshower cadeau tips, neem dus snel een kijkje.

Heb jij wel eens een babyshower meegemaakt? Was dit gewoon thuis of ook op een andere locatie?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *