De Zindelijkheidsbox: binnen 1 week zindelijk

De Zindelijkheidsbox: binnen 1 week zindelijk

Ik las ooit eens ergens dat je met zindelijkheidstraining kan beginnen als je kindje met beide benen kan springen. Aangezien Farah niks anders doet, dacht ik, dat gaan we gewoon proberen. Toen ik benaderd werd door de zindelijkheidsbox, dacht ik…we gaan het gewoon proberen!

Zindelijk worden met de zindelijkheidsbox

Laatste zag ik super leuke potjes en wc bril verkleiners bij de Kruitvat van Nijntje. Ik bedacht me dat dit misschien wel het moment was om te beginnen met zindelijkheidstraining. Ik had de zindelijkheidsbox al liggen, dus ik kon niet wachten. De zindelijkheidsbox is een soort beloningssysteem om je kindje zindelijk te krijgen.

Na 3 uurtjes oefenen was ik er echter helemaal klaar mee en gaf ik het op. Farah was veel te jong, dacht ik toen nog. Ach als ze maar zindelijk is voordat ze naar de basisschool gaat toch? En zo gaf ik de zindelijkheidstraining al heel snel op. Zonde! Totdat de zindelijkheidsbox dus op mijn deurmat plofte .

Binnen een week zindelijk met de zindelijkheidsbox

Wat is de zindelijkheidsbox?

De zindelijkheidsbox is een zindelijkheidstraining die beloofd je kindje binnen een week zindelijk te maken. Door middel van het trainingsprogramma wordt er stap voor stap uitgelegd hoe je dit kunt doen, wat je het beste kan zeggen en wat je het beste niet kan zeggen. Wel moet je echt een week vrij houden om het programma te voltooien. Ik heb er dus voor gekozen om Farah in deze week niet naar de opvang te sturen. Ze had een snotneusje, dus de timing was perfect. De zindelijkheidsbox is eigenlijk een zindelijkheidstraining voor kindjes vanaf 2,5 jaar maar we gaan het gewoon proberen ook al is Farah iets jonger. We zien wel waar het schip strandt. Lukt het niet met deze zindelijkheidstraining, dan proberen we het later gewoon nog een keertje.

Snel zindelijk worden doe je met de zindelijkheidsbox

Wat zit er in de zindelijkheidsbox?

Het trainingsprogramma: Dit is een boekje waarin per dag uitgelegd wordt wat je moet doen en wat juist.

Per dag een instructiekaartje met handige tips. Op de achterkant staan handige complimentjes.

Schema kaarten waarop je kunt invullen hoe laat je kindje heeft gedronken en wanneer hij of zij moest plassen of poepen. Hierdoor krijg je inzicht en weet je wanneer je kindje ongeveer naar de wc moet.

Stickerkaarten + vrolijke dieren stickers. Je kindje moet steeds meer stickers verzamelen en wordt hierdoor uitgedaagd.

Plasdiploma die je aan je kindje kan uitreiken als de zindelijkheidstraining voldoende voltooid is.

Een kaartje met daarop een besloten FB groep. Deze vond ik vooral de eerste dagen echt super handig. Je kan dan toch even sparren met andere ouders, die in het zelfde schuitje zitten.

De zindelijkheidsbox om snel zindelijk te worden

De voordelen van zindelijkheidstraining

 • Het scheelt bakken met geld als je geen pampers meer hoeft te kopen.
 • Het is beter voor het milieu.
 • Ik kreeg er een zelfverzekerd en super trots meisje voor terug.
 • Je hebt minder kans op een zwakke blaasbeheersing als je kindje ouder wordt.

Mijn weekdagboek

Zo begonnen we vol goede moed weer aan de zindelijkheidstraining, maar dit keer beter voorbereid dan de vorige keer. Ik heb voor jullie een dagboekje bijgehouden om te laten zien hoe onze week is verlopen en waar ik tegen aanliep.

Zindelijkheidstraining met stickers

Dag 1

15 onderbroeken en een halve fles detol verder, lijkt mijn kleine meid er helemaal niks van te snappen. Ze plast overal en gaat gewoon verder spelen alsof er niks aan de hand is. Die natte broek boeit haar totaal niet. Zodra we zagen dat ze begon met plassen, hebben we haar alsnog op het potje gezet. Als ze daar haar plasje afmaakte, verdiende ze toch een sticker. Ze was dolblij als ze een sticker mocht plakken, maar begreep de bedoeling niet helemaal volgens mij.

In de ochtend ben ik toch maar wat onderbroeken bij gaan kopen. Op deze manier zou ik natuurlijk nooit genoeg hebben aan de 10 broekjes die ik al in huis had. Aan het einde van de dag had ze toch 3 stickers verdiend en mocht ze een cadeautje uitzoeken. Ze was doodmoe en ik ook, moet ik eerlijk bekennen. Hoe doen andere mama’s dit toch? Moet ik de zindelijkheidstraining toch maar opgeven omdat ze misschien te jong is, of gewoon doorpakken?

Zorg voor voldoende onderbroeken bij de zindelijkheidstraining

Dag 2

Heel stiekem zag ik toch een beetje op tegen al het dweilen vandaag. Vanaf vandaag gingen we haar niet meer vragen of ze op het potje moest. We zouden het initiatief bij haar neerleggen. Toch een beetje spannend hoor, want ik had er een hard hoofd in na gister. Toch deed mevrouwtje het heel erg goed. Ze had al best snel een sticker te pakken omdat ze zelf aan gaf dat ze moest plassen en deed het ook keurig op het potje.

De tweede sticker kreeg ze omdat ze moest poepen. Dit deed ze niet helemaal op het potje maar toen we haar daar op zetten, maakte ze het wel af. Omdat poepen ook weer een mijlpunt was, mocht ze van ons een sticker uitzoeken en op haar kaart plakken. Ik vraag me alleen wel af of het niet te traumatisch was, want ze bleef maar zeggen dat haar billen AU deden.

De derde sticker verdiende ze door op het toilet te plassen, wederom op eigen initiatief. Ze heeft nog wel heel veel ongelukjes gehad en ik heb 360 x moeten dweilen ofzo. Maar ach…ze probeert het tenminste en ik ben hartstikke trots. Zo trots dat ik het meteen met mijn moeder en zusje deelde…Volgens mij snapte mijn zusje helemaal niet wat ze met die info moest. Gelukkig begreep mijn moeder mijn blijheid wel. Ik vind het wel pittig. Je moet veel geduld hebben en ontzettend vaak dweilen, maar we weten waar we het voor doen. Niemand heeft gezegd dat een zindelijkheidtraining makkelijk is.

Belonen bij zindelijkheidstraining

Dag 3

Mijn kleine meisje lijkt het te beginnen te begrijpen. Ze gaf in de ochtend meteen zelf aan dat ze moest plassen. Ze wilt niet meer op het potje, alleen op de wc. Het potje gebruiken we nu alleen nog maar voor noodgevallen of in de tuin. Van 385 natte onderbroeken op de eerste dag, hadden we vandaag maar 2 ongelukjes. Ik ben zo trots op mijn kleine meid. Gewoon 2 cadeautjes verdiend op 1 dag. Bizar ook dat dat zoiets zo snel kan veranderen zeg.

Toen ik zelf naar de toilet moest had ik blijkbaar de deur niet goed dichtgedaan en kreeg ik een toeschouwer. Die me vervolgens heel enthousiast aanmoedigde en hoera hoera riep, om me vervolgens te vertellen dat ik een sticker mocht opplakken. Ik kreeg zelf een high five en een knuffel. Omg, ik ging stuk.

Poepen op de wc is nog wel een dingetje. Ik heb het idee dat ze dat spannend vind en het probeert op te houden. Misschien komt dat door de eerste dag. Daar hebben we nog geen succesje mee geboekt, maar dat komt wel. Toen Farah ’s avonds ik haar bedje lag, riep ze ineens pot pot pot. Ik snapte niet meteen wat ze bedoelde. Toen ik het potje in de douche neerzette en haar er op zette, moest ze gewoon plassen. Mevrouw de slimmerik heeft nu wel bedacht dat als ze geen zin heeft om te gaan slapen, ze gewoon gaat roepen dat ze moet plassen of poepen. zucht!

Zindelijkheidstraining onder de 2 jaar

Dag 4

Met de dag word ik trotser en trotser. Vandaag ging eigenlijk best goed, op 2 ongelukjes na. De eerste gebeurde toen mijn kleine eigenwijsje tv aan het kijken was en bang was dat ze iets zou missen. De tweede omdat ze gewoon echt geen zin meer had om naar de wc te gaan. Dus niet eens per ongeluk ofzo, maar dit dametje is gewoon eigenwijs. Ze keek me ook heel droog aan.

We zijn in de ochtend even naar mijn schoonvader gereden om eten te brengen, en Farah is helemaal droog gebleven. Ik was zo trots! Ongeveer 10 minuutjes van huis, zei ze dat ze moest plassen. We vroegen haar of ze het nog heel even kon ophouden omdat we bijna thuis waren en dat deed ze. We hebben haar vervolgens afgeleid om naar de vogels te kijken, en het ging ontzettend goed. Ze heeft het gewoon volgehouden, onze kleine deugniet. We zijn alweer op de helft van de zindelijkheidstraining.

Zo wordt je kind zindelijk
Zoe is ook bijna zindelijk.

Dag 5

Jippie, de eerste dag zonder ongelukjes! Ik ben super blij! Farah vond het overigens wel heel erg grappig om ons vandaag steeds voor de gek te houden door steeds te zeggen dat ze naar de wc moest, terwijl dat helemaal niet zo bleek te zijn. Mevrouwtje dacht even makkelijk stickers te kunnen verzamelen. Maar dat feestje ging mooi niet door. Dat is niet wat ik met de zindelijkheidstraining wil bereiken.

Dag 6

Vandaag zijn we een stukje verder gaan rijden en hebben we een rondje in het stadshart in Zoetermeer gemaakt. Het begon al goed, halverwege gaf Farah aan dat ze moest plassen. We vroegen haar of ze het nog even kon ophouden en zijn bij de eerste de beste tankstation gestopt. Mevrouwtje plaste netjes in het potje die we meegenomen hadden. Na een tijdje wandelen moest ze weer plassen. Mijn man nam haar mee naar het eerste de beste restaurantje en ze ging gewoon op de grote toilet. Natuurlijk wel met een beetje hulp, want we hadden de toiletverkleiner niet bij ons.

Op internet zag ik een opvouwbare voor onderweg en ik denk dat ik die maar ga aanschaffen. Altijd handig, aangezien we best vaak onderweg zijn. Vandaag wederom geen ongelukjes meer. De stickers boeien haar ook steeds minder. Terwijl ze er in het begin zo enthousiast van werd. Blijkbaar voelt ze zich al een hele grote meid. Als ze gaat slapen heeft ze nog wel een pamper om, maar dat geeft niet. Ze is nog niet eens twee, dus ik vind dat ze het hartstikke goed doet. De zindelijkheidstraining werpt haar vruchten af.

Stickerkaart van de zindelijkheidsbox

Dag 7

De laatste dag van de zindelijkheidstraining is alweer aangebroken. Vandaag helaas wel een klein ongelukje in de auto gehad. We waren onderweg en ze zei dat ze moest plassen. Ik maakte een tussenstop bij mijn tante maar ze zat er alleen maar te wiebelen op het toilet om vervolgens klaaaaaaaaaaaaaaaaaaar te roepen terwijl ze niks had gedaan. Ik denk dat ze wel moest, maar het gewoon een beetje spannend vond ofzo. Toen we thuis aankwamen, zag ik dat haar broekje en jurkje nat waren. Oeps!

Vandaag mocht Farah ook een paar uurtjes bij het buurmeisje spelen. Ik gaf de toiletverkleiner mee en gaf de buurvrouw duidelijke instructies. Zij heeft natuurlijk ook een meisje die wat ouder is, dus ze wist er wel raad mee. Farah voelt zich altijd erg thuis bij hun, dus ik kon er wel op vertrouwen dat dit een veilige haven was voor haar. Ze heeft er 2 keer op het toilet geplast en kwam gewoon met droge kleertjes thuis. Super goed dus. Ik ben een super trotse mama. Ik vind dat mijn kleine meid de zindelijkheidstraining super goed gedaan heeft. Ze heeft haar plasdiploma dan ook wel echt verdiend.

Eindoordeel over de zindelijkheidsbox

Toen het pakketje met de zindelijkheidsbox op mijn deurmat plofte, werd ik al super enthousiast. Het pakketje was met liefde ingepakt, dat kon je zo zien. Er zat aan de buiten kant een sticker met Farah’s naam en de enveloppe was leuk gedecoreerd. Iedereen die mij kent, weet dat ik een webshop heb gehad. Ik pakte mijn bestellingen ook altijd super leuk in omdat ik de klant een “happy feeling” wilde geven als ze hun bestelling uitpakten. Deze zelfde “happy feeling” kreeg ik ook toen ik de Zindelijkheidsbox uitpakte. Alles was zo leuk verpakt! De persoonlijke aandacht die een bedrijf aan haar klanten geeft, zal altijd pluspunten opleveren.

Zindelijk worden met de zindelijkheidsbox

De eerste dag had ik niet gedacht dat we de zindelijkheidstraining beide vol zouden houden. Ik moet eerlijk bekennen, dat ik het best pittig vond. In de avond plaatste ik dus meteen een berichtje in de besloten facebook groep met de vraag of het normaal was hoe de dag verlopen was. Hier kreeg ik zoveel steun en oppeppende woorden, om het toch vol te houden. Ik vind het bijzonder om te zien dat er zoveel persoonlijke aandacht aan je besteed wordt. De zindelijkheidsbox is niet alleen een product of een bedrijf, er zitten echte mensen achter. Oke oke, dat is meestal zo, maar je snapt vast wat ik bedoel.

Maar we moeten natuurlijk ook iets te klagen hebben. Ik zou het leuk vinden als er meer variatie in de stickers zat. Op een gegeven momenten had ik de katten en slangen wel gezien. Ik zag op de website dat ze super leuke stickers hadden voor jongens en voor meisjes. Het zou leuk zijn als je de zindelijkheidsbox in een jongens en meisjes versie had. Dan konden deze leuke stickers ook in de box. Iedereen die de stickers ziet, zal snappen waarom ik er zo verliefd op ben. Mijn webshop had niet voor niks een hoge cuteness gehalte. Ook zou ik graag wat meer informatie en tips over de grote boodschap hebben gezien. Aangezien dat hier na een week nog steeds niet helemaal toppie gaat. Ook tips met betrekking tot ’s nachts zindelijk worden, waren handig geweest. Maar dat zal vast vanzelf komen.

Snel zindelijk worden door zindelijkheidstraining

Laat je niet ontmoedigen als je kind niet binnen een week zindelijk is, elk kind is anders en elk kind heeft zijn of haar eigen tempo. Dit zie je ook in de besloten groep. Er zijn kindjes van 1,5 jaar die al zindelijk zijn, maar ook kindjes van 4 jaar of ouder. Er zijn kindjes die het na 2 dagen al helemaal begrijpen, of kindjes die hier wat meer tijd voor nodig hebben. Farah wordt volgende maand 2, stiekem vind ik het wel fijn dat we op dit punt zijn beland qua zindelijkheid. Was het pittig? Absoluut! Moet je geduld hebben? Ja!!! Maar was het het waard? For sure!

Op dag 8 zijn we naar mijn ouders gereden, zij wonen 3 uur bij ons vandaan. We zijn wel heel vaak gestopt, omdat mevrouwtje heel vaak aangaf dat ze moest plassen terwijl dit helemaal niet waar was. Maar al met al, deed ze het ontzettend goed. We hebben haar bewust geen pamper aangedaan en dit was een goede keuze. Het potje en de wc verkleiner hadden we mee en dit ging hartstikke goed.Wat mij betreft is de zindelijkheidsbox een echte aanrader! Ik ben in ieder geval blij dat ik deze manier van zindelijkheidstraining heb gedaan met Farah.

Win een zindelijkheidsbox

Omdat ik zo enthousiast ben over de zindelijkheidsbox, wil ik graag 1 zindelijkheidsbox weggeven. Je hoeft er dit keer helemaal niet veel voor te doen.

 1. Like mijn facebookpagina of mijn instagram (of allebei, hier maak je me heel gelukkig mee).
 2. Like de zindelijkheidsbox
 3. Laat door middel van een reactie weten hoe oud je kindje is (en zorg er voor dat je een juist emailadres gebruikt, zodat ik je kan bereiken).

Woensdag 24 juni 2020 maak ik de winnaar bekend via mijn insta en facebook stories.

Snel zindelijk worden

Hoe oud was jou kindje toen je met zindelijkheidstraining begon?57 gedachten over “De Zindelijkheidsbox: binnen 1 week zindelijk”

 • Mijn dochtertje is bijna 3. Het wil maar niet lukken met pipi en poepoe op de pot of wc. Ik heb aan beide handen CTS en zou dit pakketjes graag willen winnen omdat ik haar bijna niet meer kan optillen.

 • Hi ik zou graag de zinderlijkheidsbox willen voor mijn zoontje van 3.5. Ik wil dat ie zinderlijk is voordat hij naar school gaat

 • Mijn zoontje Jake is van 26-07-2018 hij word volgende maand 2 Jaar. Ik vind het lastig hoe ik het beste het naar de wc gaan kan introduceren zodat hij het goed begrijpt. Ik zou het super vinden als we de box zouden winnen dan kunnen we op zijn verjaardag al beginnen.

 • Wat leuk en handig en wat knap van Farah!!!!!! Hup Farah hup! Je wordt al een grote meid!

  Ik zou wel de zindelijkheidsbox kunnen gebruiken voor mijn kleine Jaya. Ze wordt over 3 weken 1 jaar. (Ze is precies 1 jaar en 4 dagen jonger dan onze Farah).

 • Super graag kansje voor me dochter van 2,5. Denk dat dit pakket mij hierbij zeker zou ondersteunen. Fingers crossed

 • Wat zou ik de box graag winnen voor mijn neefje! Zelf heb ik de box al aangeschaft en we beginnen maandag we zijn benieuwd!

 • Loot graag mee voor de zindelijkheidsbox. Ik was begonnen met mijn dochter toen ze 2 jaar en 3 maanden was. Maar ik had het gelijk opgegeven. Nu is zij 2,5 en wil ik weer starten. Ik heb nog een baby in de luiers dus is best duur om 2x luiers te kopen verschillende maten.

 • Leuk ik doe graag mee! Ik heb de zindelijkheidsbox al gekocht en ga maandag starten! Doe graag mee voor me neefje nu 2 jaar

 • Ah geweldig!! Ik ben het ook geprobeerd maar denk dan ook steeds nee ze is echt te jong.. Hailey word 7 Juli 2 jaar ♡ maar wil toch echt ook graag beginnen. Na jou verhaal te lezen geeft me het toch weer de motivatie en ook stiekem niet want we hebben een pittig dametje haha. Zo een box lijkt me helemaal geweldig om zo te starten en hopelijk het zelfde resultaat te behalen als jullie kleine meid.

 • Wat knap ❤️

  Bedankt voor deze blog, toch wel fijn te lezen hoe een andere mama het deed en het ook werkte.

  Hier een zoontje van 4 en hij vertikt het om te poepen in de wc of potje. Plassen gaat wel goed. Nu gaat die naar school en wordt ik door zijn juf gebeld bij ongelukjes. Begin een beetje wanhopig te worden en ben zo moe ervan omdat ik daarnaast ook de zorg heb voor m’n oudste kind die chronisch ziek is. M’n grootste wens is dat m’n zoontje van 4 zindelijk wordt. Over 4 weken is het zomervakantie dan neem ik ook wat vrij om echt weer goed te oefenen. Wie weet win ik deze box voor extra hulp en motivatie.

 • Ik zou graag mijn 2,5 jarige zoon zindelijk krijgen voordat zijn zusje in september wordt geboren. Ben benieuwd naar de box!

 • Mijn zoontje wordt over 2 maandjes 2 jaar! Een mooie leeftijd om nu te beginnen met zindelijk worden hopelijk met behulp van de zindelijkheidsbox!

 • Ohh dat zou ik wel heel graag willen winnen voor me kleinzoon
  Hij word in augustus 2 jaar en is al lekker bijdehand dus denk dat dit wel heel handig is voor hem

 • Ik doe graag mee! Mijn boefje is 1jaar en maanden jaar en wil graag voordat hij naar PSZ gaat zindelijk hebben.
  Ik heb jouw FB en Insta geliked

 • Ik doe graag mee voor mijn zoontje van 2,5 jaar. We zijn 2 weken terug begonnen maar helaas geen succes. Ik heb zowel insta als fb geliked. Een super leuke blogg trouwens ♥️

 • Mijn zoontje is 3.5 jaar en weigert zijn luier af te staan. Ik ben al met hem bezig sinds hij 2 jaar is, maar ik geef het te snel op omdat hij zo koppig is haha. Zijn 3 oudste broertje en zusjes waren heel vroeg al zindelijk maar met hem lukt het mij gewoonweg niet. Hij voelt zich bloot zonder luier, zegt hij. Ik hoop dat dit pakket ons wel zal motiveren om hem uit de luiers te krijgen in shaa Allah.

 • Zoontje van 21 maanden. Zit al een paat wekwn te denken om te beginnen. Alleen weet niet zo goed hoe. Dit is en mooie steuntje in de rug! Bedankt voor je blog!!

 • Hier een tweeling van 20maanden.
  Zo een box zou een super handig hulpmiddel zijn want weet nog niet goed hoe he beginnen Haha.

 • Onze dochter is de 3 jaar gepasseerd. We hebben al zoooooveel geprobeerd maar het lukt jammer genoeg niet.. Ze geeft ook aan dat ze geen pamper wil omdat ze ook een groot meisje wil zijn in school. We willen haar zo graag helpen maar zijn een beetje radeloos en het opgeven nabij.. Super leuke blog trouwens!

 • Ohn wat super dat het Zo vlot gaat , mijn zoontje is 2 en buiten het ochtend plasje en avond plasje lijkt hij zijn potje gewoon te negeren

 • Super leuk me dochter is 2 jaar
  (November)

  Ze heeft eerst een 8 maanden traject waar ze op en neer na Utrecht moet met de taxi! ( eet problemen) seyssenra. En daarna willen we heel graag beginnen met zindeekijk zijn

  We moeten helaas alles stap voor stap doen

 • Ik doe graag mee, m’n zoontje is net een maand 3 en merk dat ik te ongeduldig ben. Ik had op de planning om hem te trainen in de zomer. Ik merk wel dat hij eraan toe is. Dit, omdat hij neefjes en nichtjes ziet die wel zindelijk zijn.

 • Zoontje van 3 jaar (03-03-2017)
  Zou super zijn als hij door middel van deze box binnen een week zindelijk is we gaan het gewoon proberen!

 • Wauw. Heel flink Farah! En echt top gedaan mama! Dit motiveert mij echt om mijn dochter die in september twee jaartjes wordt al zindelijk te maken. Bij m’n oudste was dat zo moeilijk, ze pas zindelijk geworden nadat ze na school ging (2,5 jaar) . Bedankt voor uw tips!

 • ik zou graag deze box winnen voor ons dochter van 3jaar die haar voeten aan veegt om proper te worden.

 • Leuke blog! Ons zoontje is 2 jaar en er is nog een zoontje op komst. Het zou heel fijn zijn als ons oudste zoontje zindelijk is tegen de geboorte van onze jongste. We hebben al enkele pogingen ondernomen, maar helaas voorlopig zonder succes.. Daarom zouden we graag deze box winnen!

 • Hier jongentje van bijna 3 en meisje van bijna 2 vinden de wc heel interessant en zoontje meld zich al wel als die een te volle luier heeft maar echt elke keer wc is nog vaak een onzekerheid voor hem als die ongelukje al onder de douche heeft met plassen schaamt hij zich zo en huilt die ondanks dat ik vaak zeg is niet erg grote jonge plassen hoort erbij volgende keer gaan we snel wc pf luier

 • Zoontje van 2,5 , we zijn langzaam gestart maar hij zegt nog niet dat hij moet plassen zodat hij altijd de ongelukjes heeft in zijn broek en met zo een zindelijkheidsbox maakt het plassen en poepen op de wc of potje het natuurlijk wel heel erg leuk

 • Mijn dochter Veerle is nu 2 jaar en 9 maand en is totaal niet vies van haar luier ze heeft al wel vaker op potje of wc gepoept en geplast maar haar broertje Caylen van 13 maand doet het ook in de luier dus Veerle ook luier..

 • Mijn dochter is bet 3 jaar geworden. Ze lijkt het niet te snappen, terwijl ze wel van haer grote broer ziet hoe het moet. Ze zal toch voordat ze naar de basisschool gaat van de luier af moeten zijn. Ze zegt heel af en toe dat ze wat heeft in de luier, maar zelfs dat is vaak niet zo. Ik zou het geweldig vinden om deze te winnen en haar zover te krijgen dat ze het als grot emeis op de toilet doet

 • Mijn dochter is net 3 jaar geworden. Ze lijkt het niet te snappen, terwijl ze wel van haer grote broer ziet hoe het moet. Ze zal toch voordat ze naar de basisschool gaat van de luier af moeten zijn. Ze zegt heel af en toe dat ze wat heeft in de luier, maar zelfs dat is vaak niet zo. Ik zou het geweldig vinden om deze te winnen en haar zover te krijgen dat ze het als grot emeis op de toilet doet

 • Ik heb geen Facebook, ik volg jou en zindelijksheidsbox natuurlijk wel op Instagram. Ik doe namelijk heel graag mee met deze winactie! De zindelijkheidstraining van mijn dochter verloopt namelijk niet echt voorspoedig. We zijn begonnen toen ze 3,5 was, maar nu 3 maanden later lijkt ze er nog steeds niks van te willen weten. Ik heb zo ongeveer de halve speelgoedwinkel al toegezegd als ze een dag zonder ongelukjes. Het maakt haar allemaal niks uit. En tsja, misschien ben ik zelf ook niet consequent genoeg, als we naar de speeltuin of zwemles van grote broer gaan, moet ze van mij weer een luier om. Tsja, ik doe dus heel graag mee voor deze box

 • mijn kleindochtertje féline is nu 9 maanden en daar ik op pensioen ben en mijn dochter voltijds werk ben ik een dagelijkse oppas dus zal dit in de toekomst zeer goed van pas komen

 • Salam wa3likom,
  Mijn zoontje heet Maher en is 2 jaar (26-04-2018)
  En wij ‘moeten’/willen graag in cha Allah volgende week starten omdat ik dan vrij ben, zoals in je blog gelezeb is het het beste als je echt een week fulltime er mee bezig bent! Dus komt goed uit! En het is wel tijd nu, tis lekker weer dus hij zal geen kou vatten als hij toch plast. En in November in cha Allah naar school! Dus goeie timing !

 • Onze dochter is inmiddels al 3,5 maar nog steeds niet zindelijk. Ze wilde nooit op het potje of op de wc (wat we ook probeerden), maar sinds kort gaat ze er eindelijk even opzitten, alleen er gebeurt nog niets…. We houden moed dat het goed gaat komen. Deze leuke box gaat ons er vast bij helpen, het maakt het proberen in ieder geval een stuk leuker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *