It’s time for another bloghop: 21 leuke winacties

It’s time for another bloghop: 21 leuke winacties

Yes, yes, yes it’s time for another bloghop 😀 Vorig jaar deed ik voor het eerst mee met de Sinterklaas bloghop en ik vond het zo leuk, dat ik weer aftelde naar de bloghop van dit jaar. Stiekem vind ik het een beetje jammer dat de bloghop maar 1 keer per jaar is, want je leert zoveel leuke nieuwe blogs kennen. Dit jaar een Sinterklaas bloghop met maar liefst 21 winacties, hoe leuk is dat?!

Wat is een bloghop?

Tijdens een bloghop organiseren verschillende bloggers uit Nederland een winactie waarbij je leuke prijzen kunt winnen. Dit jaar zijn we met een groepje van 21 bloggers, dus maak je ook 21 keer kans op een geweldige prijs. Super leuk toch? We verwijzen hierbij allemaal door naar elkaar, dus als je van blog naar blog hopt, kom je maar liefst 21 winacties tegen. Wat wil je nog meer? Iedereen linkt naar iemand anders, en als je het hele lijstje afwerkt, dan kom je dus op 21 verschillende winacties uit. En JA!! Je mag aan alle winacties mee doen. Deze blog wordt dit jaar weer georganiseerd door Amanda  en ik vind het dus ook super leuk dat ik dit jaar wederom mee mag doen.

De blog voor mij

Als je al lekker in de bloghop zit, ben je via de blog van Meisje eigenwijsje naar mijn blog gehopt. Deze blog wordt gerund door Nicole, mama van 2 kindjes. Zij woont samen in een klein dorpje in Brabant, tegen de grens van Limburg en België. Nicole komt uit het onderwijs maar heeft sinds 2017 een eigen bedrijf waarbij zij als content expert andere ondernemers helpt met het naar buiten brengen van hun eigen verhaal door middel van Instagram. Je kan dus wel zeggen dat ze net als ik een instagram expert is. Ze blogt al een jaar of 18 op verschillende websites, een stuk langer dan ik. Bij Nicole kun je de Sinterklaas 4 in 1 spellen box winnen van just entertainment.

And this is me

Mij kennen jullie natuurlijk al een beetje, maar voor de nieuwe lezers toch even een voorstel rondje. Mijn naam is Jasmina en ik ben moeder van een eigenwijze kleuter. Samen met mijn man en onze dochter Farah, woon ik in het Westland. Hier ben ik niet geboren en getogen, oorspronkelijk kom ik namelijk uit Stadskanaal (in het hoge noorden). Ik ben fulltime zzper. Naast content creator en blogger ben ik ook Virtual Assistant. Als VA, help ik ondernemers op het gebied van Organisatie, Marketing, Office support en coaching. Ik ben gek op eten, maar ook op reizen. Daarom ben ik dit jaar een nieuwe website “Travel foodie Inside” gestart. Ik struggle elke dag met het feit dat ik diabetes type 1 heb. Omdat ik gek op eten ben, vind ik het soms lastig om hierin mijn weg te vinden. Ik ben veel te vinden op instagram en dit is dan ook mijn favoriete social media platvorm, waar ik overigens ook regelmatig winacties houd. Ik heb al mijn passies, eigenschappen en dingen waar ik me mee bezig houd in de blender gegooid, en zo is Sparkles Inside geboren, mijn lifestyle blog met een hoog “ME” gehalte

Tijd voor een giveaway

Jaja, ook ik ga iets super leuks weggeven. Deze winactie heeft te maken met datgene wat ik het allerleukste vind: instagram en lekker uit eten. Ik geef een lunchbon weg van gift for you, voor 2 personen. Hiermee kun je lekker iets eten bij 1 van de 300 aangesloten restaurants. Of je nou gaat voor een soepje, een goed gevulde maaltijdsalade of een lekkere verse sandwich, er zit voor iedereen wel iets tussen.

Hoe kun je winnen?

  1. volg mijn insta accounts sparklesinside.nl en hotspotter.nl
  2. Tag degene met wie jij wel graag wilt lunchen, of wie je deze lunch gunt
  3. Deel het bericht in je stories

Easy as that!

Hop snel verder

Hop snel verder naar de volgende winactie, op de website van Happiness from me. Op deze website schrijft Nadia artikelen over het ouderschap, recepten, boeken, lifestyle en zoveel meer! Nadia is getrouwd en moeder van een zoontje van 7. Nadia gaat taboes niet graag uit de weg en dat zie je terug aan haar blog, ze schrijft over diverse onderwerpen. Als je naar deze blog hopt, kun je een cadeaubon van Kaya sieraden winnen. Draag je zelf geen sieraden? dan is dit natuurlijk nog steeds het perfecte Sint- of Kerst cadeau.

Aan welke winacties heb jij allemaal meegedaan tijdens deze bloghop?9 gedachten over “It’s time for another bloghop: 21 leuke winacties”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *