Wereld restaurant Gouden Wok Zuiderpark

Wereld restaurant Gouden Wok Zuiderpark

De Gouden Wok is een van de bekendste Chinese restaurants in Den Haag, gelegen in het Zuiderpark. Het restaurant is vooral bekend vanwege de uitgebreide all-you-can-eat formule waarbij gasten kunnen genieten van talloze gerechten uit de Aziatische keuken. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een grote en sfeervolle zaal met in het midden een enorme buffet met daaromheen diverse kookstations. Het restaurant heeft een capaciteit van maar liefst 1000 gasten, dus het is de perfecte plek voor grote groepen of familie-uitjes. Dit wereld restaurant is overigens al 20 jaar een begrip in Den Haag.

Gouden wok reserveren

Ik zou wel reserveren als je van plan bent om naar dit wereld restaurant te gaan. Het kan er erg druk zijn en wat zou het zonde zijn als er geen tafeltje vrij is. Ik ben ook wel eens door de week geweest en dan is het stukken rustiger, dus is reserveren wellicht niet noodzakelijk.

Gouden wok zuiderpark

Gouden wok menu

Het all-you-can-eat-concept is erg populair en het restaurant heeft dan ook een ruime keuze aan gerechten, van sushi en dim sum tot wokgerechten en gegrilde gerechten. Er is ook een ruime selectie aan vegetarische opties, zodat iedereen hier kan genieten van een heerlijke maaltijd.

Een van de hoogtepunten van de Gouden Wok is het live cooking station, waar je kunt zien hoe de chefs verschillende gerechten bereiden. Het is fascinerend om te zien hoe de koks de ingrediënten snel en efficiënt bereiden en serveren.

De kwaliteit van het eten is uitstekend en de presentatie van de gerechten is mooi en kleurrijk. Bovendien is het eten altijd vers en worden de gerechten regelmatig bijgevuld.

Toetjes heb je in overmaat, en ondanks dat ik diabetes type 1 heb, kon ik niet van al dat suiker afblijven. De crème de brulee is mijn favoriet, maar de chocoladefontein is ook ontzettend lekker.

Gouden wok prijzen

standaard 2 uur
Ma t/m Do
€35.95
Vr t/m Zo & Feestdagen
€37.95
65+érs 2 uur
Ma t/m Do
€33.95
Vr t/m Zo & Feestdagen
€35.95

Kinderen 2 uur
Ma t/m Do
€2.80 p/jr
Vr t/m Zo & Feestdagen
€3.00 p/jr
Kinderen 2.5 uur
Ma t/m Do
€3.00 p/jr
Vr t/m Zo & Feestdagen
€3.20 p/jr
Kinderen 3 uur
Ma t/m Do
€3.20 p/jr
Vr t/m Zo & Feestdagen
€3.40 p/jr

Voor kinderen tot en met 10 jaar betaal je een gereduceerd tarief dat is gebaseerd op de leeftijd van het kind de dag van uw bezoek en de duur van uw verblijf. Kinderen tot 2 jaar eten en drinken gratis. Zelf vind ik dit wel erg fijn, want in veel wereldrestaurant of all you can eat restaurants betaal je vanaf 4 jaar de volle mep. Farah eet soms net zo weinig als een klein vogeltje, dus dan vind ik dat best wel zonde.

Rekenvoorbeeld
Je kind is 5 jaar oud en u komt op woensdagavond 2 uur dineren. De prijs is dan 5 x €2.80 = €14,-.
Non-alcoholische dranken zijn inbegrepen in het arrangement. Bier, wijn en andere alcoholische dranken kun je betalen met “Gouden Wok munten”, die los verkrijgbaar zijn aan de kassa.

Wok all you can eat

Na de verbouwing

Onlangs is het restaurant helemaal gerenoveerd. Wij kwamen na lange tijd weer bij de Gouden wok en we waren blij verrast. Het restaurant is veel sfeervoller geworden en veel leuker aangekleed. Wil je lekker romantisch uit eten, dan heb je een soort veranda achtig iets (ik weet niet zo goed hoe je dat moet noemen) om de tafel heen.

Ook het eten vind ik er echt op vooruitgegaan. De sushi vond ik voorheen niet zo lekker, maar dat vind ik vaak niet lekker bij wok restaurants. Dit keer was ik blij verrast, en heb ik ontzettend genoten.

We waren lekker met zijn tweetjes maar ik denk dat ik de volgende keer mijn moeder en dochter meeneem. We waren er overigens ruim op tijd, rond 17 uur is het in het weekend nog erg rustig. Later op de avond werd het steeds drukker en drukker.

Gouden wok den haag

Als je geen vlees is, zijn er voldoende vega en vis opties. Ook vind ik het fijn dat vlees en vis niet op dezelfde teppanyaki plaat gebakken worden bij dit wereld restaurant. Vaak wordt er bij andere wokrestaurants alles op dezelfde plaat gebakken. Omdat ik alleen halal eet, voelt dit voor mij niet goed. Als mijn vis al in de vleessappen heeft liggen bakken, kan je net zo goed het vlees mee eten als je het mij vraagt. Er is voldoende variatie zodat je uit alle keukens wel iets lekkers kunt proeven.

De openhaard in de lounge zit er na de verbouwing nog steeds. Super gezellig om een drankje te doen aan de bar en even na te kletsen. Ook heb je in de lounge een kleine speelplek voor de kids. Leuk zodat ze ook even hun energie kwijt kunnen. wat mij betreft is dit wereld restaurant nog steeds een aanrader.

Gouden wok

Parkeren

Wat ik ontzettend fijn vind, is dat je gratis kunt parkeren bij de Gouden wok. Zo hoef je niet op de klok te kijken om je parkeermeter te vullen. Wel is het in het weekend echt zoeken naar een plekje. Basic fit en een speelparadijs zitten in hetzelfde pand en dit veroorzaakt veel drukte.

De calorieën er weer afwandelen

Heb je net iets teveel gegeten en moet je echt even uitbuiken? Maak dan een lekkere wandeling in het omliggende zuiderpark. Voor de kids heb je een leuke grote speeltuin en een kinderboerderij. Altijd leuk!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *