Wat kost Hellofresh voor 2 personen

Wat kost Hellofresh voor 2 personen

Hellofresh is tegenwoordig overal te vinden op het internet: op sociale media, televisiereclames en steeds vaker wordt Hellofresh gepromoot op YouTube en Instagram. Ook ik heb Hellofresh gepromoot op insta 😀 Want ik ben er gek op. Eerder schreef ik al dat het Hellofresh menu mijn leven een stuk makkelijker maakte, haha. Wat is Hellofresh nou eigenlijk en zijn de producten de prijs waard? Wat kost hellofresh voor 2 personen? Wanneer is Hellofresh misschien iets voor jou? Dat en nog veel meer lees je in deze blog.

Wat is Hellofresh?

Als eerste is het fijn om te weten waar ik het over heb als ik het over Hellofresh heb. Hello Fresh is een gezonde bezorgservice. Hellofresh biedt een lidmaatschap aan, waarmee je elke week een hele doos vol gezonde producten ontvangt die goed is voor zo’n 3-5 gezonde maaltijden. Het is een flexibel lidmaatschap, wat betekent dat je jouw lidmaatschap bij HelloFresh kunt stoppen of pauzeren wanneer jij dat wilt! Ook is het mogelijk om eerst een proefbox uit te proberen. Met HelloFresh zul je je in ieder geval nooit vervelen, want elke week heeft deze bezorgservice weer nieuwe en gezonde recepten voor je klaar.

Veel hoef je er zelf niet voor te doen. Je hoeft niet naar de winkel: verse producten om een makkelijke, simpele, snelle én gezonde maaltijd in elkaar te flansen, worden bij jou aan de deur geleverd. HelloFresh zoekt voor jou van tevoren de juiste ingrediënten voor de hoeveelheid maaltijden die jij wilt uit. Er zijn verschillende soorten boxen verkrijgbaar bij HelloFresh, namelijk: de originalbox, veggiebox, fruitbox, proefbox of topsportbox.

Is HelloFresh duur?

Een vraag die veel gesteld wordt is: is HelloFresh duur? Logisch, want we willen allemaal onze producten zo snel en goedkoop mogelijk. Maar ja, wat is dan duur? Om te kijken wat duur is (of niet),, noem ik hieronder een vergelijking.

De kosten van HelloFresh zijn afhankelijk van een paar zaken, namelijk: het aantal maaltijden dat je kiest (3 of 5) en het aantal personen dat je kiest. Als je uitgaat van een originalbox met 3 maaltijden voor 4 personen, betaal je €61,95 per week. Dit klinkt misschien veel. En ja, misschien is het dat ook wel. Maar, als je naar het gemiddelde kijkt, zie je dat de gemiddelde prijs per maaltijd per persoon ligt op €5,16.

Is HelloFresh dan duur? Dat is niet per se te zeggen. Iedereen heeft immers een ander budget en iedereen vindt wat anders duur. Waar je echter wel rekening mee moet houden, is dat je niet alleen maar betaald voor het eten. Er zijn nog meer bijkomende voordelen die voor jou de prijs wellicht eens waard kunnen zijn, zoals:

 • Het gemak dat HelloFresh biedt: het wordt rechtstreeks bij jou thuis bezorgd.
 • Gezond eten was nog nooit zo makkelijk.
 • Het eten staat relatief snel op tafel (25-45 minuten) en de recepten staan stap-voor-stap beschreven.
 • Je hoeft niet meer in een rij te staan bij de supermarkt.
 • Ideaal voor wanneer je geen tijd of zin hebt om een geheel nieuwe maaltijd te bedenken.
 • Het biedt je zekerheid: je weet waar je aan toe bent.

Jij hebt de regie in handen: jij bepaalt wát je eet, welke box je kiest  en/of wanneer jij je lidmaatschap bij HelloFresh pauzeert of stopzet.

Kun je ook een box bestellen voor 2 personen?

Wellicht woon je alleen samen met je partner en hebben jullie te veel aan een box voor 4 personen. Is dat een reden om af te zien van HelloFresh? Nee hoor, HelloFresh heeft hier namelijk ook rekening mee gehouden. HelloFresh is er immers voor iedereen. Dit betekent dat het ook mogelijk is om een box te bestellen voor 2 personen. De receptkaarten die in de box zitten zijn makkelijk te volgen door de stap-voor-stap beschrijving. Zo heb jij binnen no-time een gevarieerde maaltijd voor 2 personen op tafel staan.

Hoeveel kost HelloFresh voor 2 personen

Tof! Het is dus mogelijk om een box te bestellen bij HelloFresh voor 2 personen. Maar, hoeveel kost dat dan? Als eerste is het handig om te weten dat jij een voordeel hebt als je een maaltijdbox voor 2 personen besteld. Je krijgt korting op korting en nog eens korting! Zo wordt koken natuurlijk nog leuker. Als jij thuis kookt voor slechts twee personen, krijg je nu 75euro korting op de eerste box die je besteld.

Als je een box samenstelt, kun je dit ook voor twee personen doen. HelloFresh veronderstelt dit als jouw standaard voorkeur, maar dit kun je elke week aanpassen! Bestel je 3 maaltijden voor 2 personen per week, dan betaal je in totaal € 22,80 (let op: inclusief de kortingen die ik hiervoor heb genoemd. Na je eerste 3 boxen vervallen de kortingen). Dit komt voor de eerste 3 boxen neer op € 3,80 per portie.

Hellofresh korting

Kun je ook bestellen als je op dieet bent?

Eten bestellen op dieet? Tuurlijk wel! HelloFresh houd rekening met jouw persoonlijke voorkeuren en dus ook dieetwensen. Daarnaast zijn de producten die HelloFresh levert altijd: makkelijk in elkaar te zetten, gezond, snel en duurzaam. Je kunt zelf je voorkeuren invullen wat betreft de recepten. Zo heb je de keuze uit:

 • Vlees
 • Vis
 • Veggie
 • Familie
 • Lekker snel
 • Caloriebewust

Hellofresh maaltijden

De maaltijden van Hellofresh zijn door middel van het flexibele lidmaatschap, volledig afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren. Jij krijgt namelijk elke week een box vol goodies toegestuurd met verse ingrediënten voor de recepten die jij zelf uitkiest. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, kun je zelf je persoonlijke voorkeuren instellen wat betreft recepten. Het leuke is, is dat de HelloFresh maaltijden nooit vervelen! Elke week heeft HelloFresh namelijk weer verschillende recepten voor je in petto.

HelloFresh en kinderen

HelloFresh gaat zeker ook uit in combinatie met kinderen, vooral omdat:

 • Je een box voor 4 of meer personen kunt bestellen.
 • Je meer tijd overhoudt om leuke dingen te doen met je kinderen, in plaats van te haasten in de supermarkt,
 • Kinderen worden gestimuleerd om gezonder te eten
 • Je kinderen gevarieerd leren eten.

Hello Fresh uitproberen

Ben jij tijdens het lezen van dit artikel ook enthousiast geworden en wil je het een keer uitproberen? Leuk! Ik mag je 75 euro korting geven op je bestelling.

Zo werkt het: 

1. Ga naar hellofresh.nl

2. Stel jouw box samen: hoe groter de box, hoe hoger de korting op je eerste box.* 

3. Vul tijdens het bestellen de code HELLOJASMINA75 in. Veel kookplezier!

Kook mee met € 20,- tot € 55,- korting op je 1e box* en € 10,- korting op je 2e box en € 5,- korting op je 3e en 4e box.

Actievoorwaarden: Bij bestelling van een flexibel lidmaatschap op een maaltijdbox krijg je op je eerste box € 15,01 tot € 50,01 korting (afhankelijk van de grootte van je box) en gratis bezorging t.w.v. € 4,99, op de tweede box € 10,- korting, op de derde box € 5,- korting en op de vierde box € 5,- korting. Premium-recepten, een extra portie vlees, vis of groente en producten van de HelloFresh Markt zijn niet inbegrepen in de korting. De kortingscode is alleen geldig voor nieuwe klanten, kan eenmalig en één keer per huishouden worden gebruikt.

De korting is niet te combineren met andere aanbiedingen en is niet inwisselbaar voor contanten. Bij bestelling van een maaltijdbox betaal je € 4,99 aan bezorgkosten. Opzeggen, pauzeren en maaltijden kiezen kan afhankelijk van jouw bezorgdag uiterlijk 3 tot 6 dagen voor bezorging van de box, via je account of de klantenservice van HelloFresh. Op het lidmaatschap geldt een herroepingstermijn van 14 dagen. Bekijk voor meer informatie de algemene voorwaarden op www.HelloFresh.nl/algemene-voorwaarden

HelloFresh opzeggen

Als laatste is het van belang om te weten dat je HelloFresh makkelijk kunt opzeggen. De makkelijkste manier om HelloFresh op te zeggen is door je account te deactiveren door in te loggen in je persoonlijke instellingen. Hier kun je je abonnement stopzetten en je account laten verwijderen. Verder kun je in je persoonlijke instellingen ook laten weten dat je eventueel geen nieuwsbrieven en mails meer wilt ontvangen van HelloFresh.

Prijs Hellofresh


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *