Wagamama op Kijkduin is open + winactie

Wagamama op Kijkduin is open + winactie

Onlangs werd ik uitgenodigd bij Wagamama op Nieuw Kijkduin om samen met Jerry te komen lunchen. Heerlijk! We zijn al eerder bij Wagamama geweest in The Mall, dus we kenden de keuken al een beetje. Toen we in The Westfieldmall naar Wagamama gingen, had ik mega maagpijn. Omdat ik zo lang naar dit etentje had uitgekeken, besloot ik om toch te gaan. Niet helemaal een slimme keuze want binnen een uur hadden we gegeten en waren we weer weg. Het eten was heerlijk maar ik kon er niet van genieten. Het was tijd voor een herkansing, dit keer bij Wagamama op Kijkduin.

Wagamama menu

Wat betekend Wagamama

Wagamama is Japans en betekend ondeugend kind of iemand die ondeugend en vastberaden is. Een goed voorbeeld van die vastberadenheid bij Wagamama is de kunst van ‘kaizen’, wat staat voor ‘goede verandering’. Deze filosofie is hun kern en hiermee streven ze ernaar om het onderste uit de kan te halen en beter te willen worden in wat ze doen.

Wagamama Kijkduin

Waar vind je Wagamama

Sinds 1992 bestaat de restaurantketen al in Engeland, maar in 2000 kwam het concept naar de Benelux. Wagamama heeft inmiddels meer dan 150 vestigingen over de hele wereld. In Nederland vind je 9 vestigingen. Je vind Wagamama in the Westfield Mall of the Netherlands, 4 vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en de nieuwste vestiging in Kijkduin. Bij de laatste namen wij een kijkje.

Fusion Streetfood

Wagamama staat bekend om de grote Japanse Ramen bowls, maar er is veel meer keuze. Ze hebben ontzettend lekkere curries, noodles, rijstgerechten en meer. Bovendien mogen de sidedishes ook niet ontbreken. De vorige keer had ik de bang bang bloemkool en dacht ik dat dit het lekkerste was, wat ik ooit had gegeten. Dit keer overtrof de vegetarische gyoza alles. Jeetje, wat was dit heerlijk. Het eten is er niet halal maar er zijn voldoende vega en zelfs vegan alternatieven en ik kan je zeggen dat ik geen seconde vlees heb gemist.

Vorige keer ging ik voor een heerlijke vega curry en dit keer koos ik voor de vegetarische pad tai. Voor mij iets teveel koriander, maar dat kon ik er makkelijk afplukken. Je proefde verschillende smaken, dus de pad thai was een feestje in mijn mond. Ik raad deze ook zeker aan.

Jerry had de bang bang garnalen. Ondanks dat hij niet heel erg dol op pittig eten is (bijzonder voor een hindoestaan he), waagde hij zich er toch aan. Het was prima te doen voor hem en het waren de lekkerste garnalen die hij in lange tijd had gegeten. Als hoofdgerecht ging hij voor een garnalen curry. Deze kreeg hij niet helemaal op, omdat de portie enorm was.

Het eten is dus echte “Fusion Streetfood” uit de Aziatische keuken.

Hotspot Den Haag Wagamama

De menukaart

Ik eet geen vlees die niet halal geslacht is en heb een allergie voor garnalen. Je zou denken dat de menukaart hierdoor beperkt is, maar niks is minder waar. Er zijn voldoende vegetarische en zelfs vegan opties. Zelf vind ik dit altijd erg fijn. Je placemat is meteen je menukaart en dat vond ik ook wel erg leuk. Zo kun je meteen kijken waar je zelf zin in hebt.

De sfeer

De sfeer bij Wagamama is top. Ondanks dat er nog een hoop geklust wordt en je dus enigszins overlast hiervan kan ervaren, vond ik dit minimaal. Het personeel is vrolijk, op de achtergrond heb je een leuk muziekje en het interieur is prachtig. Uiteraard was ik weer te erg gefocust op het eten, dus heb ik er niet heel veel foto’s gemaakt van het interieur. Maar je kan er dus prachtige kiekjes maken. Je kijkt overigens zo uit op het strand , super mooi.

De locatie

De locatie is perfect. Je loopt namelijk zo het strand op. Zelf heb ik Kijkduin altijd een stuk leuker dan Scheveningen gevonden en zaakjes zoals Wagamama maken het nog aantrekkelijker. Je vind Wagamama naast Pavarotti Dolce, de roze hotspot op Nieuw Kijkduin.

Adres:

Deltaplein 204

2554 GV Den Haag

Waga mama

Openingstijden

  • maandag12:00-22:00
  • dinsdag12:00-22:00
  • woensdag12:00-22:00
  • donderdag12:00-22:00
  • vrijdag12:00-23:00
  • zaterdag12:00-23:00
  • zondag12:00-23:00

Parkeren

Je hebt voldoende parkeermogelijkheden op Kijkduin. Zowel betaald als niet betaald. Vind je het niet erg om een stukje te lopen, dan kun je gratis aan de kant van de weg parkeren. Ben je een luilak zoals ik, dan kun je betaald parkeren in de parkeergarage. Hier heb je voldoende parkeerplekken.

Uit eten in Den Haag

Mijn eindoordeel

Je kon eerder al in deze blog lezen dat het eten bij Wagamama heerlijk is. Ik heb genoten en het was echt fijn om even quality time met zijn tweetjes te hebben. De locatie is prachtig en je kan na het eten een wandeling maken op het strand. Strand + eten is sowieso al de perfecte combinatie als je het mij vraagt. Ik krijg dan helemaal een vakantie gevoel.

Je merkt dat de gerechten zijn gemaakt van verse ingrediënten. Dat proef je, dat voel je en dat ervaar je. Voor mij zijn dit elementen die altijd belangrijk zijn bij goed eten. Als iemand een foodie is, ben ik het wel. Kijk maar eens op mijn andere blog “Travelfoodie Inside”.

Waga mama Den Haag

De prijzen zijn betaalbaar en dit maakt uit eten gaan ook altijd een stuk leuker. Ook als je geen vlees eet, zijn er voldoende mogelijkheden. De vegetarische dumplings/ gyoza zijn misschien wel de lekkerste die ik ooit heb gegeten en Jerry zei eigenlijk hetzelfde over de bang bang shrimps.

De porties zijn groot, dus je gaat niet met honger naar huis. Dat maakt de kwaliteit-prijsverhouding perfect. Van mij mochten er wel iets minder rode uien en koriander in de Pad Thai maar ik denk dat dit voornamelijk een persoonlijke smaak is.

De service was goed en gerechten stonden in een mum van tijd op tafel. I love it!

Kom ik nog een keertje terug? Absoluut! Ik ben blij dat er nu een Wagamama in de buurt zit en je zult me hier veel vaker vinden.

Pad Thai Wagamama

Winactie

Vandaag komt er ook een leuke winactie online op instagram waarbij je een etentje voor 2 kan winnen. Super leuk, dus allemaal meedoen he?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *