Ga vieze geurtjes in huis tegen met PowAir

Ga vieze geurtjes in huis tegen met PowAir

Vorige week belde mijn moeder dat ze een gaslucht rook in huis, maar ze wilde niet de brandweer bellen. Ik schrok me rot en reed met gierende banden naar haar toe. Het bleek echter geen gaslek maar de vieze geurtjes in huis bleken uit de gootsteen te komen. Wie mijn moeder kent, weet dat zij heel schoon en netjes is dus waar de geur precies vandaan kwam, we hebben echt geen idee. Van PowAir kreeg ik de gel en de spray om deze uit te testen.

Wat is PowAir

PowAir is een complete lijn met producten tegen elk stankprobleem. De unieke formule van essentiële oliën met industriële kracht maskeert niet, maar bindt de strijd aan met de stankmoleculen. PowAir is 100% natuurlijk. Tevens bevat PowAir geen gevaarlijke giftige stoffen en is veilig te gebruiken in de buurt van mens en dier. Tuurlijk moet je ze niet aan je kinderen of dieren geven om mee te spelen, maar het is geen wereld ramp als ze toch per ongeluk iets binnen krijgen.

Hoe ontstaan vieze geurtjes in huis

Er zijn tig redenen hoe vieze geurtjes in huis ontstaan. Of het nou gaat om vieze geurtjes door poep pampers, vocht waardoor schimmel ontstaat, braaksel, huisdieren of noem maar op. PowerAir heeft voor alle oorzaken wel een oplossing. Lucht tevens regelmatig je woning om stank tegen te gaan. Er is niet 1 oorzaak op te noemen waardoor vieze geurtjes in huis ontstaan. Huizen die lang dicht staan of oudere woningen ruiken vaak muf. Maar ook plekken met (stilstaand) water ruiken niet altijd even fris.

Gourmetten

Ik ben gek op gourmetten, maar ook bij gourmetten ruikt je soms dagen lang naar de gourmetgeur. Alles ruikt er naar; de gordijnen, de meubels, noem maar op. De geur blijft altijd echt hangen. Voorheen deed ik al kaarsen aan tijdens het gourmetten omdat ik altijd het idee had dat die dan de geur uit de lucht trokken. Nu hoeft dat dus niet meer en kan ik gewoon de spray van PowAir gebruiken.

De gootsteen zorgt vaak voor vieze geurtjes in huis

Bij mijn moeder kwamen de vieze geurtjes in huis door haar gootsteen. Nou heeft ze er een zeefje in en worden alle etensresten meteen weggegooid, maar toch bleef de geur hangen. We hadden van alles geprobeerd maar niks hielp. Chloor, detol, schoonmaakazijn, bakingsoda, de hele mikmak. Vieze geurtjes ontstaan vaak doordat de sifon droog komt te staan. Dit gebeurd vaak bij warm weer of als je de wasbak een tijdje niet gebruikt. Wij waren natuurlijk op vakantie in Valencia en toen we terug kwamen, roken we het eigenlijk al.

Etensresten en vieze geurtjes in huis

Vaak denk je bij etensresten die vieze geurtjes in huis verspreiden aan de keuken. Dit is echter niet altijd het geval. Mijn peuter vind soms dat haar knuffels en poppen ook moeten eten, waardoor er stukjes brood en andere etenswaren in de speelgoed kist verdwijnen. Na verloop van tijd zorgt dit toch wel voor nare geurtjes.

Slechte ventilatie veroorzaakt ook vieze geurtjes in huis

Slechte ventilatie zorgt vaak voor vocht. Vocht zorgt weer voor schimmels + stank. Zorg er dus voor dat je goed je huis ventileert. Er ontstaat vooral veel vochtvorming als je je was binnen ophangt en als je gaat douchen. Een raampje of deur open doen om even te luchten kan geen kwaad. Lekker de warme eruit en frisse lucht er in.

Mijn ervaring met PowAir

Zoals ik eerder al in mijn blog schreef, kwamen de producten van PowAir precies op het juiste moment binnen. Ik ontving de Power Air geurverwijderaar en de Power Air geurverwijderaar.

De producten van PowAir bevatten een unieke combinatie van die essentiële oliën die zorgt voor een krachtige neutralisatie van stank. Let op, het kern van het probleem zal je nog wel zelf moeten achterhalen, want dat lost PowAir niet op. Lijkt me ook best logisch. Je ruikt alleen de stank niet meer doordat deze geneutraliseerd wordt.

De natuurlijke formule van PowAir werkt op drie manieren:
Absorptie: stankmoleculen worden aangetrokken en ingekapseld.
Adsorptie: stankmoleculen worden aangetrokken en vastgehouden.
Reactie: stankmoleculen gaan een chemisch-biologische verbinding aan en worden zo geneutraliseerd.

De spray kun je voor bijna alles gebruiken. Wij gebruikten de spray voor de nare geur in het afvoerputje van het aanrecht, maar je kunt het ook gebruiken als je container stinkt, je de zweetgeur niet uit kleren krijgt, muffe gordijnen na het gourmetten en noem maar op.

PowAir Gel is één van de meest populaire oplossingen tegen vieze geurtjes in huis. Na jarenlang onderzoek naar een goede mix van dragers voor de vloeistof, is dit product gemaakt met de perfecte verdamping van alle essentiële oliën. Wat ik erg fijn vind aan dit product, is dat je de deksel weer dicht kunt doen en het product zo kunt bewaren als het stankprobleem is opgelost. Je hoeft dus niet het hele potje direct op te maken en kunt het makkelijk hergebruiken.

Zoals jullie gewend zijn geef ik altijd mijn eerlijke mening in een product review, ook al heb ik de producten gekregen. Ik weet niet of ik dit product in eerste instantie had gekocht, indien ik het niet hand gekregen. Ik ben nou eenmaal grote fan van de Action en haal eigenlijk altijd al mijn producten voor in en om het huis daar. Dat betekend echter niet dat ik niet overtuigd ben van de producten van Powair. Ik ben namelijk blij verrast door de werking. Eigenlijk moet iedereen deze producten standaard in het keukenkastje hebben staan omdat we allemaal wel eens te maken krijgen met nare luchtjes in huis. Je kunt op de website een doel selecteren waar je de producten voor nodig hebt en vind zo makkelijk wat je precies dient aan te schaffen.

Indien je een huishouden met huisdieren en/of kinderen hebt, raad ik je de producten zeker aan. Zeg nou eerlijk, dat zijn toch vaak wel kleine smeerpoetsen. Weet je nog niet zo goed waar je de producten voor wilt aanschaffen, probeer dan het introductiesetje uit. Dit pakketje bevat 3 mini’s zodat je de werking meteen kunt ervaren maar niet meteen veel geld hoeft uit te geven.

De producten zijn zeer betaalbaar. Bestellingen worden verstuurd van maandag t/m donderdag. Houd hier dus rekening mee indien je de producten mee wilt nemen op vakantie of iets dergelijke.

Ik ben fan en ga denk ik nog meer producten aanschaffen.

Kopen met korting

We houden allemaal van korting toch? Van PowAir mag ik je 12% korting geven met de code H2VCTWMY, zodat jij ook kennis kunt maken met deze geurverwijderaars.

Wat doe jij tegen nare geurtjes in huis?
1 gedachte over “Ga vieze geurtjes in huis tegen met PowAir”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *