Valentijnsdag staat voor de deur (cadeautip!)

Valentijnsdag staat voor de deur (cadeautip!)

Het is weer bijna 14 februari en Valentijnsdag staat dus weer voor de deur. Het kan je niet ontgaan zijn, want social media, tv, radio en vooral de reclame folders overladen je met de Valentijnsdag reclame. Valentijnsdag wordt ook wel de dag van de liefde genoemd, nou wat mij betreft kan je het eerder de dag van de commerciele onzin noemen. Een bloemetje kost ineens 3 x zoveel, bonbons zijn bijna onbetaalbaar. Vroeger was Valentijnsdag vooral een dag waarbij je een kaartje naar je geliefde stuurde, tegenwoordig gaat het er meer om hoe groot je cadeau wel niet is. Sorry hoor, maar ik doe er niet meer aan mee.

Er gaan verschillende verhalen rond waarom Valentijnsdag gevierd wordt. De bekendste is dat op 14 februari priester Valentinus stierf. Valentinus was een goed mens en iedereen kon bij hem terecht. Hij zette zich vooral in voor de zwakkeren waaronder zieken, armen en bejaarden. Valentinus gaf iedereen die hem op kwam zoeken een bloem. Dit zou een reden kunnen zijn waarom er zoveel bloemen worden verkocht met Valentijnsdag. Wist je dat ze in Duitsland ook geen Valentijndsdag vieren, maar 14 februari als een onheilsdag zien? Dit komt omdat op 14 februari de verrader van Jezus : Judas, geboren werd. Hmm!

I love you with al my senses

Voor mij is het elke dag Valentijnsdag. Op 14 februari hou ik niet ineens meer van mijn man. Hij is mijn rots in de branding en ik kan altijd op hem rekenen. I love him with al my senses! Toen ik laatst een cadeau voor hem zocht, wist ik het echt niet meer. Na al die jaren samen zijn, heeft hij inmiddels wel alles gekregen. Geurtjes, horloges, etentjes, alles is wel een keer voorbij gekomen. Op pinterest kwam ik dit leuke idee tegen, nee ik heb het niet zelf bedacht.

Romantisch cadeau tip

Ik vond het een uber romantisch cadeau! Daarnaast kun je dit cadeau zo duur maken als je wilt. Ik heb er voor gekozen om het in het Engels te doen omdat ik dat net iets leuker vond klinken dan in het Nederlands. De cadeautasjes zijn van de action en ik heb de kaartjes via de fotokiosk van de kruidvat laten printen omdat mijn printer het ineens niet deed. Ik had ze op de tasjes geplakt met prit, maar helaas liet het wel snel weer los. Je kan de kaartjes gewoon opslaan door er met je rechtermuis knop op te klikken en te zien voor opslaan.

Sight

Je gezichtszintuigen liggen in je ogen, voor dit thema wil je dus iets leuks om te zien. Dit kan van alles zijn: een mooi horloge, een zonnebril, bioscoopbonnen, een leuke film, noem maar op. Enige voorwaarde is dat je er naar of mee kan kijken.  Heb je wat meer budget? Kies dan voor een tegoedbon voor een tocht in een luchtballon, je hebt dan een prachtig uitzicht. Een bezoekje aan de Euromast of een ander hoog gebouw is natuurlijk ook leuk.

Ik heb in dit tasje 2 bioscoopbonnen gedaan, voor Qtime samen, een foto van ons prachtige gezin en een zelfgeknutselde creatieve uitspatting van onze dochter.

Het is weer bijna 14 februari en Valentijnsdag staat dus weer voor de deur. Daarom deze cadeau tip ideeën voor I love you with al my senses.

Smell

Mijn man ruikt altijd lekker en is ook altijd blij met geurtjes, ook al heeft hij er een hele verzameling van. Dit was dan ook de makkelijkste zintuig. Je kan ook kiezen voor lekkere kruiden, iets lekkers voor in bad of onder de douche, geurkaarzen etc. Een luchtverfrisser van Rituals voor in de auto, doet het ook altijd goed. Ik had in mijn tasje het geurtje van Davidoff: Coolwater gedaan en een baardolie met een heerlijk geurtje.

Het is weer bijna 14 februari en Valentijnsdag staat dus weer voor de deur. Daarom deze cadeau tip ideeën voor I love you with al my senses.

Sound

Communicatie en naar elkaar luisteren is erg belangrijk in een relatie. Horen is dan ook een belangrijke zintuig. In dit tasje kun je bijvoorbeeld een draadloze koptelefoon doen, of een speaker, een cd (wie luisterd die tegenwoordig nog?!) Concertkaartjes doen het ook altijd erg goed. Mijn man heeft teveel koptelefoons en gaat nooit naar een concert, ik heb hem dus in dit tasje een draadloze speaker cadeau gedaan. Bij de action heb je hele leuke, het hoeft niet duur te zijn!

Het is weer bijna 14 februari en Valentijnsdag staat dus weer voor de deur. Daarom deze cadeau tip ideeën voor I love you with al my senses.

Taste

Dit tasje zat bom vol met lekkers. Ik had er lekkere chocolaatjes in gedaan, gembersnoepjes, ferrero, toffifee etc etc. Een echte snoepwinkel in een tasje dus. Mijn man is gek op snoepen en ik stiekem ook wel hoor, een tas vol snoepgoed is dus altijd een goed idee. Ik had er ook lekkere koekjes ingedaan en een doosje met zijn favoriete koffie. Ook had ik er een Restaurant Dinercheque in gedaan. Wederom wat Qtime samen.

Het is weer bijna 14 februari en Valentijnsdag staat dus weer voor de deur. Daarom deze cadeau tip ideeën voor I love you with al my senses.

Touch

Voelen is ook een mooie zintuig. In deze categorie is een massage een perfect cadeau. Of je het nou romantisch zelf gaat doen of een bon voor een massage cadeau doet. Massages voelen niet alleen geweldig aan, maar voor de meesten van ons zijn ze een totale luxe, dus echt een geweldig cadeau. Ik word er in ieder geval wel blij van. Ik had ook een heerlijke massage olie en van die kunstof cupjes waar je mee kan masseren in het tasje gedaan. Ben je een dare devil? Ga dan bungeejumpen of skydiven, ik garandeer je dat je de wind door je haren zal voelen.

Het is weer bijna 14 februari en Valentijnsdag staat dus weer voor de deur. Daarom deze cadeau tip ideeën voor I love you with al my senses.

Ben je net als ik ook niet echt van de valentijnsdag,dan kan je dit natuurlijk ook altijd met een verjaardag, trouwdag etc. doen. Of doe jij wel aan Valentijnsdag?12 gedachten over “Valentijnsdag staat voor de deur (cadeautip!)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *