Een vakantie villa boeken voor extra luxe

Een vakantie villa boeken voor extra luxe

Een vakantie villa geeft extra luxe en comfort voor een vakantie. Het huren van een vakantie villa heeft ook veel andere voordelen. Er is sprake van meer vrijheid, privacy, ruimte en extra gemakken. Veel mensen vinden het dan ook erg fijn om een vakantie villa te boeken voor hun vakantie. Zij kunnen hun eigen gang gaan, hebben geen last van pottenkijkers en kunnen genieten van alle gemakken van een huis. Met een vakantie villa kunnen mensen de vakantie van hun dromen vieren, of je nou gaat voor een vakantie in Nederland of Dubai. In deze blog ga ik het hebben over alle voordelen die verbonden zitten aan het boeken van wat meer privacy voor extra luxe.

Alle privacy met een vakantievilla

Op een camping of in een hotel zitten er continu mensen dichtbij je. Van veel privacy is er hier niet vaak sprake. De hele dag door kijken mensen naar wat anderen aan het eten zijn, hoe zij liggen te zonnen bij het zwembad en hoe zij samen spelletjes spelen. Zelfs het zwembad moet gedeeld worden en is vaak druk.

Met een vakantie villa is hier geen sprake van. De huizen staan ruim uit elkaar, waardoor er geen overlast is door buren of sprake is van pottenkijkers. Een zwembad hoeft niet gedeeld te worden, maar kan uitgekozen worden bij de vakantie villa. Deze is dan voor de huurders alleen en hoeft niet gedeeld te worden met ander huurders. Mensen kijken niet meer hoe anderen aan het zonnen zijn en mensen hoeven niet te denken aan de dingen die anderen over hen zouden kunnen denken. Met een vakantievilla is er heel erg veel privacy aanwezig.

Op vakantie met corona

Laten we hopen dat het niet meer aan de orde zal zijn, maar mocht het toch gebeuren dat er weer meer corona regels komen: in een vakantievilla is hier geen last van. Met een vakantie villa komende huurders niet in contact met andere mensen die mogelijk besmet zijn met corona. Enkel het gezin of de vrienden zitten dan bij elkaar. Genieten van de zon en een heerlijk koel zwembad kan dan zonder bang te zijn voor een mogelijke besmetting met het coronavirus. Met name voor kwetsbare mensen is een vakantievilla boeken dus de perfecte manier om henzelf te beschermen en toch van een luxe en heerlijke vakantie te genieten.

Betaalbaar en voordeliger dan een hotel

De meeste mensen zullen dit niet verwachten, maar het boeken van een vakantievilla is vaak nog goedkoper dan het boeken van een hotel. Een vakantie met vrienden in een vakantievilla kan worden gesplit. Als je dit uitrekent dan is dit vaak goedkoper per dag dan dat een hotel is. Met een vakantie villa heb je dan ook nog eens je eigen plekje waar andere mensen niet kunnen komen. Bovendien is dit veel gezelliger, omdat iedereen op dezelfde plek zit en niet verspreid over verschillende kamers in een hotel.

Alles op één plek

Door een vakantie villa te boeken zit alles op één plek. Om te kunnen kamperen moeten alle spullen zelf worden meegebracht. Een tafel, stoelen, luchtbed, slaapzak, gaspitje… In een vakantievilla is alles al aanwezig. Een keuken waar eten koken een eitje is, een barbecue om vlees of vis te bereiden, een eigen badkamer, een lekker bed en soms natuurlijk ook een zwembad. Al deze dingen zitten op één plek en struinen over de camping om afval weg te gooien of te douchen, is met een vakantie villa niet nodig. In veel villa’s is er ook een mogelijkheid om de was te doen, waardoor onnodig veel kleding meenemen ook niet aan de orde is.

Veel ruimte en mooi uitzicht

Veel, maar natuurlijk niet alle vakantievilla’s beschikken over mooi uitzicht. Uitzicht op zee, op de bergen, een meer of een bos: zulk uitzicht is niet overal te vinden. Met een vakantievilla is dit de hele dag door te bewonderen vanaf het terras, het zwembad of zelfs vanuit het bed. Thuis in Nederland is dit meestal niet het geval en op een camping zal dit ook niet altijd te vinden zijn. Bovendien is er ook veel meer ruimte. Rondom het huis is er vaak nog aardig wat land of tuin dat bij het huis hoort. Hier kunnen kinderen met elkaar spelen bijvoorbeeld. Er is dan geen reden om bang te zijn dat zij verdwaald raken, omdat dit omheind is. Op campings is dit een ander verhaal en is het voor kleine kinderen lastiger om de weg naar de tent terug te vinden.

Gezellig samen eten

In een vakantie villa is het erg makkelijk om zelf eten te bereiden en samen gezellig te eten. Op een camping is eten koken erg lastig en een gedoe en in een hotel wordt men al snel verplicht om iedere dag uiteten te gaan. Ook is er de mogelijkheid om in de avond zelf eten te bereiden en dit gezellig samen in de tuin of in het huis op te eten. Urenlang is het mogelijk om bij te kletsen en er is geen tijdstip waarop het stil moet zijn of waarop het restaurant dicht gaat. Zo heeft iedereen alle tijd om te genieten van de gezelligheid met elkaar en is het mogelijk om te eten waar en wanneer dit uitkomt.

Groot aanbod in vakantie villa’s

Er zijn verschillende vakantie villa’s op de markt. Grote villa’s voor hele families van twintig man of kleinere villa’s voor een gezin van zes. Het kan allemaal en de mogelijkheden zijn erg groot. Voor een vakantievilla is er te kiezen uit verschillende locaties, waardoor er altijd wel iets moois te vinden is. Een villa met uitzicht over de zee, een villa in de bergen of een prachtig huis middenin een bos. Voor alle specifieke wensen en eisen zijn er andere villa’s te vinden die hieraan voldoen.

Op vakantie met een huisdier

Sommige mensen met een hond nemen deze ieder jaar mee op vakantie. In hotels wordt hier over het algemeen vaak moeilijk over gedaan. Een eigen huis kan dan een goede manier zijn om met een gerust hart een huisdier mee te nemen op vakantie.

Ga jij liever naar een hotel? of boek je ook liever iets met wat meer privacy?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *