De Sinterklaas bloghop, win 27 leuke prijzen

De Sinterklaas bloghop, win 27 leuke prijzen

Sinterklaas is vandaag weer aangekomen in Nederland en de schoentjes mogen weer worden gezet. Maar ook voor volwassenen is er iets leuks bij, want je kunt maar liefst 27 leuke prijzen winnen! Zo is het voor ons, volwassenen natuurlijk ook een beetje Sinterklaas. Ook al vier ik niet echt Sinterklaas, deze bloghop wilde ik niet missen. Ik doe voor de allereerste keer mee met een bloghop en ik moet eerlijk bekennen dat ik het best spannend vind. Want doe ik het wel allemaal goed?! Toen ik me aanmeldde voor de bloghop, was ik nog in de veronderstelling dat we als bloggers onder elkaar lootjes zouden trekken en een soort online Sinterklaasfeestje zouden vieren. Nou dat klopte niet helemaal. Ja er is inderdaad een klein Sinterklaasfeestje online, alleen kopen we geen cadeautjes voor elkaar en trekken we ook geen lootjes, maar geven we met 27 bloggers tegelijk een leuke prijs weg.

Wat is een bloghop?

Hop, hop, hop, paardje in galop, op weg naar de Sinterklaas bloghop. Bij een bloghop organiseren verschillende bloggers uit Nederland een winactie waarbij je leuke prijzen kunt winnen. We zijn met een groepje van 27 bloggers, dus er vallen ook 27 prijzen te winnen. Hoe leuk is dat?! We verwijzen hierbij allemaal door elkaar, dit betekend dus dat je aan 27 winacties mee kunt doen als je van blog naar blog hopt. Want iedereen linkt naar iemand anders, en als je het hele lijstje afwerkt, dan kom je dus op 27 verschillende blogs uit. En JA!! Je mag aan alle winacties mee doen. Deze blog wordt dit jaar weer georganiseerd door Amanda en Esmee en ik vind het ontzettend leuk dat ik mee mag doen.

De blog voor mij

Als je al lekker aan het bloghoppen bent, ben je waarschijnlijk via de blog Lou-Ann’s choice op mijn blog terecht gekomen. Deze blog is van Dionne, die net als ik 35 jaar is en moeder is. Zij heeft alleen wat meer kindjes dan ik: 3 stuks, waarvan er ook 1, of 2 (hoe schrijf je dat) een tweeling is. De blog is voornamelijk een website met reviews, of het nou gaat over een dagje uit, de nieuwste gadget , een leuk boek of de perfecte outfit. Je vind het allemaal daar. Vandaag geeft zij een super LOL pakket weg met hierin de LOL remix hair flip en een accessoires pakketje. Ik leerde LOL kennen door mijn buurmeisje die er helemaal weg van is, dus ik denk dat veel jonge meiden hier blij van zullen worden.

About me

Mocht je nog geen vaste lezer zijn en via de bloghop voor het eerst op mijn blog bent, dan vertel ik je graag iets over mezelf. Ik ben Jasmina, ik ben bijna 36 jaar (stiekem nog eventjes 35), ik woon samen met mijn man en kleine eigenwijze peuter in het Westland. Mijn blogs hebben allemaal een hoog “Me” gehalte. Ik ben gek op koken, maar stiekem nog meer op eten. Toen Corona nog niet haar intrede had gemaakte, reisde ik graag de wereld rond. Nou zijn we vorig jaar na mijn miskraam nog wel op roadtrip door Europa geweest, maar dat was het dan ook. Mijn peuter nieuwe smaken, kleuren, geuren en culturen leren kennen is iets wat ik erg belangrijk vind.

Ik probeer minimaal 3 x per week een blog te plaatsen en omschrijf mijn website als een “Lifestyle Mommy Blog”. Ik ben een creatief bezig bijtje en altijd druk (in mijn hoofd). Zoals ik al eerder schreef, heeft mijn blog een hoog “ME” gehalte en je komt soms dus ook persoonlijke verhalen tegen die gaan over mijn kinderwens en fertiliteits problemen en het ziektebed + overleden van mijn vader. Ik vind het heerlijk om feestjes zoals babyshowers te organiseren en zo is dan ook de naam “Sparkles Inside” bedacht. In eerste instantie was ik namelijk van plan om iets op te zetten als weddingplanner of eventplanner. Wat ik toen nog niet wist, is dat ik zoveel voldoening uit mijn eigen blog zou weten te halen.

Ik heb me dan ook sinds januari ingeschreven bij de KVK als contentcreator. Mijn blog en mijn instagram pagina zijn hier een onderdeel van, maar ik maak ook de content voor andere bedrijven. Ik zei altijd dat instagram niks voor mij was, en toch is dat het social media kanaal waar ik het meest actief ben momenteel.

Wat kun je vandaag bij mij winnen

Op instagram zag je het al voorbij komen, maar ik hecht de laatste tijd weel waarde aan “ME” time.. In de drukte en chaos vergeten we onszelf zo vaak. Als ik naar mezelf kijk, storm ik mezelf zo vaak voorbij. Daarom is het zo ontzettend belangrijk om even een momentje voor je zelf in te plannen, even je telefoon weg en lekker niks. Ja jezelf in de watten leggen maar meer ook niet hoor. Ik heb gekozen voor een leuk mintgroen kleuraccent in het cadeaupakket omdat mintgroen voor mij een connectie heeft even Zen zijn en ontspannen…

Bloghop

Wat zit er in het pakketje?

 • Een infusion set voor Gin, drink je net als ik geen alcohol, dan kun je hier lekkere mocktails mee maken. Gezellig voor een avondje met vriendinnen, of alleen thuis op de bank.
 • Dove verwensetje
 • Brander
 • Waxmelts
 • Geurstokjes
 • Een lekker theetje
 • Onderzetters
 • Gezichtsmaskertje
 • Oogmasker
 • Een leuke bigshopper

Hoe doe je mee?

 1. volg mij op instagram en Like + Save het bericht
 2. Laat in de reacties weten wat jou ultieme moment van genieten is
 3. Tag je vrienden

Hop door naar de volgende winactie

Na mij mag je snel doorhoppen naar de volgende winactie van Esmee van website4mama. Esmee ontmoette ik voor het eerst in het echt op haar netwerk event voor bloggers in Soest een paar maanden geleden. Het is de bedoeling dat ik volgend jaar samen met Fallon van Faithly.nl ook naar het Blogger by nature event ga. Maar even terug naar Website4mama. Hier vind je dagelijks nieuwe blogs over opvoeding, dagjes uit, vakanties, speelgoed, kindermode en nog veel meer. Met de winactie van Esmee kun je het Neusspel winnen. Hop jij snel door naar haar blog?

Aan welke winacties heb jij al allemaal meegedaan deze bloghop?36 gedachten over “De Sinterklaas bloghop, win 27 leuke prijzen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *