Samenwerken

Samenwerken

Wat leuk dat mijn blog je aanspreekt en je wil samenwerken met Sparkles Inside. Er zijn diverse mogelijkheden en ik kan verschillende dingen voor je betekenen

Wie of wat is Sparkles Inside

Sparkles Inside is mijn Mommy lifestyle blog met een hoog “ME” gehalte. Ik heb maandelijks ongeveer 25.000 unieke bezoekers en mijn doelgroep komt voornamelijk uit Nederland.  Het zal je niet ontgaan zijn dat ik uitgebreide blogs schrijf. Een artikel van slechts 200-300 woorden zal je dan ook niet snel op mijn blog aantreffen. Ik doe altijd uitgebreid zoekwoorden onderzoek en word daarom ook goed gevonden via google.

Advertorial

Het is mogelijk om een geschreven tekst aan te leveren, waar nodig zal ik de tekst redigeren voordat het geplaatst wordt op mijn blog. Het onderwerp van de advertorial moet wel passen bij Sparkles Inside. Afstemming over het onderwerp vindt daarom altijd vooraf plaats.  Ook bij een advertorial vraag ik om een uitgebreide tekst aan te leveren en geen tekst van slechts 200 woorden. De advertorial moet meerwaarde hebben en moet leuk zijn om te lezen voor een bezoeker van mijn blog,het is meer dan alleen een verkooptekst. Op deze manier maak je niet alleen reclame, maar zorg je ervoor dat het artikel ook meerwaarde heeft voor de langere termijn. Een advertorial is ook een goede keuze in het kader van linkbuilding.

Product Review

Het is mogelijk om een product door mij te laten testen. Houd er wel rekening mee dat ik altijd eerlijk zal zijn in mijn bevindingen. Is jouw product goed, dan zal dit ook blijken uit mijn verhaal.  Ik verkondig geen onwaarheden en weet daarom mijn lezers te enthousiasmeren als ik zelf blij ben met een product. Ik probeer een blog altijd af te sluiten met een Call to Action.  Daarnaast is het ook mogelijk om een winactie en/of kortingscode toe te voegen zodat je het resultaat kunt volgen.

Barterdeals

Barterdeals voor mijn blog hebben niet mijn voorkeur. Ik kan namelijk niet mijn vaste lasten betalen met twee koekenpannen of een leuk boek. Dit betekent niet dat barterdeals volledig zijn uitgesloten. Er zijn situaties waarbij ik in ruil voor één of meerdere producten een productreview kan schrijven of een post kan plaatsen op social media. De omvang van PR voor het product is afhankelijk van de waarde van het product. Het product moet wel aansluiten bij mij en mijn doelgroep. Het is ook bij een barterdeal mogelijk om een kortingscode en/of winactie toe te voegen.

Events

Hoe kun je een product, dienst of locatie beter reviewen  dan dat je er zelf bent geweest of dat je er gebruik van hebt gemaakt. Ik sta altijd open voor events, persreizen etc. afhankelijk van de activiteit of omvang van de trip schrijf ik één of meer artikelen over de bestemming. Daarnaast heb ik de mogelijkheid om een gastblog te plaatsen op andere platforms. Informeer daarom altijd naar de mogelijkheden. Reiscontent wordt ook op mijn instagrampagina gedeeld.

Perspakket

Wil je mij een perspakket toesturen? Leuk! Houd er rekening mee dat het toesturen van een perspakket geen garantie is voor plaatsing op mijn website of social media kanalen.

Adres

Sparkles Inside

Verdilaan 117

2681KT Monster

Statistieken

Unieke bezoekers per maand: ongeveer 25.000

Volgers op Instagram: 10.500 met een hoge engagement en betrokkenheid

Volgers op Facebook: 3300 volgers op Facebook

Wil je mijn volledige mediakit ontvangen? Stuur je me dan even een e-mail.

Reis- en foodblog

Naast mijn Mommy Lifestyle blog heb ik ook mijn passies, reizen en koken gebundeld. Op mijn Reis- en foodblog TravelFoodie Inside kun je al deze verhalen lezen. Ook hier zijn bovenstaande mogelijkheden bespreekbaar.

Mijn diensten als VA

4 januari 2021 schreef ik mij in bij de KVK als contentcreator. Ik maak niet alleen content voor mijn eigen kanalen, maar kan dit ook voor jou doen. Verder kan ik je social media kanalen bijhouden en je helpen met de groei hiervan.

Maar ik kan meer!

Ik heb brede ervaring op het gebied van marketing, communicatie en administratie en kan je hier als VA bij ondersteunen. Ik ben een creatief bezig bijtje en kan ondersteuning bieden bij diverse taken waar jij als ondernemer of bedrijf niet aan toe komt. Kijk snel even op de website Virtual Assistant Inside.

UGC

Wist je dat ik ook in te huren ben als UGC creator? Wil jij leuke promotiefilmpjes of foto’s voor je bedrijf? Stuur me dan snel een mailtje om de mogelijkheden te bespreken.

Tarieven

Zoals je hierboven ziet, heb ik geen tarieven genoemd. Dit komt omdat een samenwerking bij mij altijd maatwerk is. We kijken samen naar datgene wat jij als bedrijf nodig hebt en ik jou hierbij kan bieden. Op basis van deze gegevens kijken we samen welk tarief hierbij hoort. Mail me dus wat je wensen zijn en ik weet zeker dat we er wel uitkomen. Ben je enthousiast geworden of heb je vragen? Stuur me dan snel een mailtje.