Romantische netflix series om op Valentijnsdag aan te beginnen

Romantische netflix series om op Valentijnsdag aan te beginnen

Ik ben regelmatig op zoek naar date night ideeen, maar wat is nou relaxter dan op de bank of in bed lekker te liggen netflixen. Er zijn heel veel romantische netflix series te vinden. Valentijnsdag is een uitgelezen kans om aan een van deze vele series te beginnen. Bij een romantische serie denk je misschien al snel aan een emotionele en ontroerende serie. Er zijn daarnaast echter nog vele verschillende soorten romantische series. Denk hierbij aan romantische series die tegelijkertijd grappig of juist heel spannend zijn. Het is leuk om samen met een partner deze series te gaan kijken. Op die manier kun je gezellig samen tijd doorbrengen. Je hoeft daarentegen natuurlijk niet per se een partner te hebben om deze series leuk te vinden. Het kan ook juist leuk zijn om een vriendinnen avond te plannen waarbij jullie een serie gaan kijken. Dus tijdens deze Valentijnsdag in lockdown heb ik de leukste en meest romantische netflix series voor je verzameld.

Begin op valentijnsdag

Valentijnsdag kan dus een goed moment zijn om te beginnen aan een serie die jullie samen willen gaan kijken. Rondom valentijnsdag worden de romantische series vaak meer onder de aandacht gebracht. Op deze manier kun je ook heel erg gemakkelijk een nieuwe serie ontdekken. Je hoeft daarnaast niet heel uitgebreid aan valentijnsdag te doen om gezellig samen een serie te kijken. Het kan echter wel heel leuk zijn wanneer jullie bijvoorbeeld eerst uit eten gaan of samen iets koken. De kans is ook groot dat jullie dan al veel meer in de mood zijn. Vervolgens is het extra fijn om lekker samen op de bank te kruipen om een serie te kijken

Echt even Qtime samen

Het is een goed idee om samen af te spreken wanneer jullie een serie gaan kijken. Vervolgens is het belangrijk dat jullie hier ook beide echt de tijd voor nemen. Tegenwoordig zijn we constant met onze telefoon bezig. Het is daarom een goed idee om je telefoon op stil te zetten als jullie samen zijn. Op deze manier geef je de ander al gelijk veel meer het gevoel dat dit echt een momentje is voor jullie samen. Op dit moment is er dus ook geen afleidingen van buitenaf. De meeste series zul je daarnaast niet in een avond hebben uitgekeken. Het samen kijken van een serie is dan ook gelijk een goede manier om vaker quality time in te plannen.

Leuke serie netflix

Er zijn zoveel leuke series te vinden op netflix dat het bijna onmogelijk is dat er niets bij zit wat samen kunnen kijken. Een aantal populaire series in die veel mensen leuk vinden zijn afterlife, the umbrella academy, squid game, breaking bad, the crown, lupin en stranger things. Dit zijn echter maar enkele voorbeelden van bekende series in verschillende categorieën. Het is vooral aan te raden om te bedenken wat voor soort serie jullie zouden willen kijken. Vervolgens kunnen jullie in die categorie op zoek te gaan naar een leuke serie. Hier zullen we alvast een aantal bekende series benoemen in de categorieën romantische drama, spannend en ontroerende series. deze series zijn perfect om samen op valentijnsdag aan te beginnen.

Romantische drama series netflix

Er zijn onwijs veel romantische series te vinden op netflix die perfect zijn om met valentijn te kijken. Denk hierbij onder andere aan once upon a time. Hierbij komen verschillende sprookjesfiguren tot leven om vervolgens hun ware liefde te vinden. Maar ook aan virgin river welke gaat over een vrouw die van LA naar virgin river verhuist. Ze zou daar in een praktijk te gaan werken, wanneer ze daar aankomt blijkt de situatie echter anders dan verwacht. Outlander is ook een van de romantische series op netflix. Deze serie gaat over een pas getrouwde verpleegster. Op een dag wordt ze ineens wakker in een heel ander leven en wordt ze uitgehuwelijkt waarna een affaire ontstaat.

Spannend serie netflix

Een hele bekende spannende netflix serie op het moment is Lucifer. Van deze serie staan al meerdere seizoenen online dus je kunt ook gelijk lekker doorkijken. De serie gaat over een duivel die op aarde is gekomen en daar een nachtclub runt. Tegelijkertijd ondertussen helpt hij ook een detective bij het oplossen van misdaden. Een andere bekende spannende netflix serie is de spaanse serie la casa de papel. Ook deze serie heeft al meerdere seizoenen online staan. Ook dit is een misdaadserie en deze serie gaat over een man genaamd de professor. Met zijn team van gespecialiseerde criminelen organiseert hij de grootste overval in spanje. In de serie wordt dan ook vooral veel aandacht gericht op de overvallers.

Ontroerende netflix series

Veel mensen zullen al wel eens van de serie New Amsterdam hebben gehoord. Deze serie is al in 2018 in première gegaan maar is pas sinds 2021 in Nederland op netflix te zien. In deze serie wordt een dokter genaamd Max Goodwin gevolgd. Hij wordt de medisch directeur van een van de oudste openbare ziekenhuizen in de VS. Hij vindt het zeer belangrijk de bureaucratie te bestrijden. Ook wilt hij de best mogelijke zorg bieden voor alle patiënten en heeft hier dan ook zijn missie van gemaakt. Je kunt je dan misschien al wel voorstellen dat dit voor veel ontroerende situaties zal zorgen. Dit is dus echt een aanrader voor iedereen die van ontroerende verhalen houd.

Popcorn er bij

Een avondje op de bank series kijken is natuurlijk niet compleet zonder snacks. Behalve het uitkiezen van de geschikte serie is het dan ook aan te raden om snacks te halen. Je kunt er voor kiezen om te gaan voor een makkelijke snack die je associeert met een filmavond. Hierbij kun je denken aan popcorn, m&m’s of chips. Het is echter ook heel erg leuk om voordat jullie aan de serie beginnen samen iets lekkers klaar te maken. Denk hierbij onder andere aan nacho’s met kaas, toppings en sausjes naar keuze of juist aan een borrelplank. Een groot voordeel van beide opties is dat deze heel erg gemakkelijk zijn aan te passen naar jullie eigen smaak.

Je eigen thuisbioscoop

Veel mensen vinden het leuk om films in de bioscoop te zien. Je kunt voor een filmavond of een avondje series kijken ook dit bioscoop gevoel thuis ervaren. Een van de dingen die bijdragen aan de bioscoopervaring zijn het hebben van goede beeld- en geluidskwaliteit. Het is daarom een goed idee om de serie niet op een kleine laptop af te spelen. Ga hiervoor juist voor het beste scherm in huis, hetzelfde geldt voor het gebruik van een eventuele geluidsinstallatie. Daarnaast draagt het donker maken van de ruimte ook al gelijk een bioscoop gevoel. Tenslotte is het belangrijk dat iedereen comfortabel is. Hierbij is het belangrijk dat de zitplaatsen comfortabel zijn maar ook dat de temperatuur aangenaam is.1 gedachte over “Romantische netflix series om op Valentijnsdag aan te beginnen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *