Bijtanken in een romantisch hotel met jacuzzi

Bijtanken in een romantisch hotel met jacuzzi

Het is vaak lastig om als ouders even te ontspannen met je partner. Wanneer je kindje wordt geboren, dan gaat alle aandacht en tijd naar het kind. Hierdoor vergeten de ouders vaak dat er ook een leven is naast ouders zijn. Want ook als je kindje wat ouder wordt, is het belangrijk om ook nog dingen samen te doen. Een romantisch hotel met jacuzzi is dan de beste hotspot om even samen te zijn. Ik schrijf dit wel heel stoer hoor, maar ben zelf niet verder gekomen dan prive welness Bellavita (zonder overnachting overigens) en ik merkte hier al dat ik tot rust kwam. Binnenkort verhuisd mijn moeder naar Den Haag en misschien krijgen wij dan ook de kans om even weg te gaan en een romantisch hotel met jacuzzi te boeken. Want een weekendje weg kan ook een korte vakantie met je partner zijn.

Je bent meer dan alleen ouders

Wanneer je een moeder of een vader wordt dan lijkt het alsof alles nu alleen draait om deze rol te vervullen. Je bent niet alleen een ouder. Vergeet niet dat je ook een vriend, vriendin, zus, broer, zoon dochter, of echtgenoot bent van iemand. Deze rol mag je niet vergeten. Een relatie opbouwen kost tijd en moeite.

Slapeloze nachten (na het krijgen van een kind)

De slapeloze nachten zijn onmisbaar in deze rol. Je baby wordt iedere nacht een paar keer wakker. Hierdoor word jij ook wakker en kun je nauwelijks nog slapen. De slapeloze nachten worden op een gegeven moment zo zwaar, dat je het niet meer kan hebben. Je bent toe aan rust en wilt deze rust graag opzoeken. In dit artikel staan een aantal voorbeelden van hoe jij zou kunnen ontspannen door heel Nederland.

Even Qtime samen

De rol als een ouder kan best zwaar zijn. Zowel de moeder als de vader ervaart stress hierdoor en ervaart dat een pasgeboren baby veel tijd en aandacht vraagt. Een pasgeboren baby kan ervoor zorgen dat jullie elkaar nauwelijks nog zien staan. Hierdoor lijkt het bijna alsof jullie elkaar vergeten. Quality time kan ervoor zorgen dat je meer begrip voor elkaar zal tonen en elkaar meer gaat waarderen. Ook kan de Quality time samen ervoor zorgen dat jullie dichterbij elkaar komen.

Wellness hotel

Een weekendje weg naar een hotel met Wellness is een goede manier om even van elkaar te genieten. Je kunt hier heerlijk samen ontspannen. Bij Wellness gaat het om de balans tussen het lichaam en de geest. Wij hebben wel eens samen een Welness hotel in België geboekt toen Farah nog niet was geboren. Wat mij daar tegenstond is dat het niet privé was. Zelfs als je naar het zwembad moest, zag je de naakte mensen. Dat is toch niet helemaal mijn ding.

romantisch hotel met jacuzzi

Nachtje weg met jacuzzi

Er zijn hotels die meerdere faciliteiten aanbieden aan hun gasten. Zo kun je gebruik maken van jacuzzi’s bij het zwembad of privé op je kamer. Hier kun je heerlijk ontspannen van een warm bad met je partner. Dat eerste is vaak voordeliger dan een romantisch hotel met jacuzzi op de kamer, maar ook direct een stuk minder intiem.

Hotel met jacuzzi op kamer Nederland

In Nederland zijn er romantische hotels die jacuzzi’s aanbieden op de kamer. Hierdoor hoef je dus niet een jacuzzi met anderen te delen. Je kunt hier samen met je partner genieten van een warm bad. Je kunt van tevoren al van alles regelen, zoals kaarsjes, rozenblaadjes en een fles wijn. De meeste hotels bieden dit aan voor een extra prijsje. Op deze manier hoef je het dus niet zelf te doen. Je kunt samen met je partner ervoor kiezen om heel de nacht gebruik te maken van de jacuzzi of misschien de dag te starten in de jacuzzi.

Luxe hotel met jacuzzi

Er zijn meerdere hotels die een jacuzzi aanbieden als faciliteit. Hier zijn de jacuzzi’s te vinden in de hotelkamer zelf. Een voorbeeld hiervan is het Van Der Valk Hotel. Veel van de hotels hebben speciale hotelkamers met daarin een luxe jacuzzi. Hier kun je vaak genieten van een prachtig uitzicht, terwijl je in een jacuzzi zit. 

Hotel met sauna op kamer

Naast de heerlijke jacuzzi’s op de kamer, zijn er ook romantische hotels die hotelkamers met een sauna aanbieden aan hun gasten. In de kamer kun je samen met je partner genieten van een heerlijke sauna. Deze sauna hoef je dus niet te delen met anderen. Het gaat hier alleen om jou en je partner.

Hotel met jacuzzi op kamer aan zee

Er zijn ook mogelijkheden om een romantisch hotel met jacuzzi te boeken waarbij je een kamer hebt aan zee. Hiervoor kun je kijken in de steden en omgevingen met water. Denk bijvoorbeeld aan Oostvoorne, Hoek van Holland of Scheveningen. Hier kun je genieten van een heerlijk warm bad en uitzicht hebben op de zee. Dit is prachtig in de avond. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een heerlijk ontbijtje te hebben in je jacuzzi. Ook dan kun je genieten van het prachtige uitzicht.

Suite met jacuzzi

Naast de normale hotelkamers met jacuzzi, zijn er ook suites met een jacuzzi. Een suite is iets anders dan een hotelkamer. Bij een hotelkamer heb je alles in dezelfde ruimte. Bij een suite is dit anders. Hier heb je meerdere kamers. De algemene suite heeft een aparte slaapkamer, een eigen badkamer en een woonkamer. Een suite kent dus veel meer ruimtes dan een normale hotelkamer. Er zijn suites die jacuzzi’s hebben. Dit is dan in een andere ruimte, maar wel bestemd voor privégebruik. Anderen kunnen niet zomaar gebruik maken van de jacuzzi die jij op dat moment huurt.

Vakantiehuisje met jacuzzi en sauna

In Nederland worden er vakantiehuisjes aangeboden met een jacuzzi en een sauna. Dit kan overal in Nederland. Je zult dus zelf moeten bedenken waar je het liefst zou willen genieten van een jacuzzi en een sauna. Door middel van een vakantiehuisje kun je langer genieten van een jacuzzi en sauna. Je kunt een weekendje weg of zelfs de hele week. Daarnaast is een huisje natuurlijk ruimer opgezet dan alleen een romantisch hotel met jacuzzi.

Ben jij wel eens naar een huisje of romantisch hotel met jacuzzi geweest om bij te tanken? Op hotels.nl kan je speciale kamers vinden met een jacuzzi op je kamer. Van der Valk heeft vaak de mooiste bruidssuites, die je ook kunt boeken als je niet gaat trouwen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *