Puber jarig? Dit kun je je kind cadeau doen!

Puber jarig? Dit kun je je kind cadeau doen!

Als je puber jarig is, wil je hem of haar natuurlijk in de watten leggen. Geef een leuk cadeau! In iedere leeftijdscategorie zijn er weer specifieke cadeaus passend. Waar kun je een puber mee verblijden? Let wel: dit zit bij ieder kind natuurlijk weer anders. Maar ik deel graag wat algemene tips met je om het uitzoeken net iets makkelijker te maken.

Tas

Geef je graag een praktisch cadeau aan je kind? Dat is natuurlijk helemaal prima – als het cadeau tegelijkertijd ook maar leuk is. Een modeaccessoire is daarom een uitstekend cadeau, mocht je je kind daar gelukkig mee kunnen maken. Schooltassen zijn een essentieel accessoire voor pubers, om de boeken en andere benodigdheden in kwijt te kunnen. En deze tassen kennen vandaag de dag vaak een prachtige look! Van een stoere leren tas tot een schattige print met bloemen: bij bagageonline.nl vind je voor ieder wat wils. Ga na wat jouw kind mooi vindt.

Koptelefoon

Pubers gebruiken graag een koptelefoon. Om muziek te luisteren of te gamen bijvoorbeeld. Dit is daarom een perfect cadeau! Kies het liefst voor een modern design met goede technologie, zoals een noise cancelling koptelefoon. Oordopjes kunnen trouwens ook een goed presentje zijn, mocht je kind dit liever dragen dan een koptelefoon. Dit kun je proberen te achterhalen.

Computer- of bureauaccessoire

Uiteraard brengen kinderen tegenwoordig veel tijd door achter hun laptop of computer. Je kunt een laptop cadeau doen, maar dit is direct een flink cadeau. Waar je verder aan kunt denken? Handige computeraccessoires! Van een draadloos toetsenbord tot een goede bureaustoel: misschien heeft je kind wel laten vallen waar hij of zij naar op zoek is.

Spelletje of game

Van een ouderwets spelletje tot een digitale game: veel pubers maak je er blij mee. Houd de nieuwste spelreleases voor de console die je kind heeft in de gaten en geef dit aan je kind. Zo scoor je hoogstwaarschijnlijk flink wat punten als ouder!

Lekker eten

Pubers hebben vaak veel honger. Met name jongens kunnen veel eten op een dag. Denk daarom aan eten als (extra) cadeau! Een grote reep chocolade, een goede zak chips of iets anders om van te snoepen: op de verjaardag mag je best een beetje uitpakken.

Sportaccessoires

Is je kind sportief? Sportaccessoires zijn dan natuurlijk een uitstekend cadeau! Dit kunnen algemene accessoires zijn, of juist accessoires voor een specifieke sport. Van sportschoenen tot sportkleding, van een bal tot beenbeschermers. Het kan ook nog eens een extra aanmoediging zijn om je kind in beweging te krijgen: dit is immers wel zo belangrijk.

Decoratie voor de kamer

Brengt je kind veel tijd op zijn of haar kamer door? Dan is het natuurlijk wel zo leuk als het er een beetje gezellig is. Denk er daarom aan om iets voor op de kamer te geven. Van een tof schilderij tot een nieuw vloerkleed, er is genoeg om aan te denken. Misschien maak je je kind wel blij met een opvallende lamp of juist met een rustgevende plant – probeer dit in te schatten.

Wat geef jij als je puber jarig is? Deel je tips in de reacties.

puber jarig


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *