Pavarotti Dolce op Kijkduin, super cute en super roze

Pavarotti Dolce op Kijkduin, super cute en super roze

Sinds kort zit er in het nieuwe Kijkduin een super schattige ijssalon: Pavarotti Dolce. Ik kom hier vaker met Farah. Soms alleen voor een ijsje en de andere keer komen we een cupcake eten. Deze roze hotspot is helemaal instaproof en er is voldoende licht om de allermooiste foto’s te schieten. In deze blog richt ik me vooral op de vestiging in Kijkduin omdat dat de vestiging is waar we altijd naar toe gaan. Ik ben gek op Pavarotti Dolce, jij ook?

Het kleine zusje van Restaurant Pavarotti

Pavarotti Dolce is het babyzusje van restaurant Pavarotti. Een Italiaans restaurantketen waar je voor niet al te veel geld heerlijk kunt eten. Ze maken gebruik van verse ingrediënten die elke dag opnieuw worden bereid. Ze gebruiken geen kant en klare pasta’s maar alles wordt zelf gemaakt in het restaurant. Bij Pavarotti Dolce kun je terecht voor de lekkerste schepijs, cupcakes, bubble wafels en andere zoete lekkernijen. Bij Pavarotti Dolce heb je keus uit 32 smaken schepijs en de ijsbereider Stefan Beerens is uitgeroepen tot Nederlands Kampioen IJsbereider. Ik wist niet eens dat je daar tegenwoordig ook al kampioenschappen in hebt maar goed. Ook heb je verschillende soorten freakshakes. De Freakshakes zijn overgewaaid uit Australië, naar Europa en van Europa naar Pavarotti Dolce. Restaurant Pavarotti is dus echt het restaurant en Pavarotti Dolce de ijssalon.

Ijssalon Pavarotti

Andere vestigingen

Zelf kom ik altijd bij de vestiging op Kijkduin omdat deze dichtbij zit. Ik heb op internet gezien dat deze vestiging qua decor een beetje lijkt op de vestiging in Leidschendam. Zo heb je ook een vestiging in Delft, Zoetermeer en Leiden. De vestiging in Zoetermeer is meer gericht op het afhalen en je kan er niet lekker rustig zitten, laat staan instakiekjes maken, overigens kun je in het restaurant natuurlijk wel lekker zitten. De ijssalon is echt voor Take Away, een beetje kaal dus. Ik weet niet hoe dat zit in Delft en Leiden. Mocht jij deze vestiging hebben bezocht, laat het me dan in de reacties weten. Ik ben erg benieuwd.

ijssalon Pavarotti

Openingstijden

De openingstijden verschillend per vestiging.

PAVAROTTI DOLCE KIJKDUIN

Zondag t/m donderdag
10:00 – 23:00

Vrijdag en zaterdag
10:00 – 00:00

PAVAROTTI DOLCE DELFT

Maandag t/m zondag
12:00 – 22:00

PAVAROTTI DOLCE LEIDSCHENDAM

Maandag t/m donderdag
10:00 – 22:00

Vrijdag en zaterdag
10:00 – 22:00

Zondag
12:00 – 22:00

PAVAROTTI DOLCE LEIDEN

Maandag t/m zondag
11:00 – 22:00

PAVAROTTI DOLCE ZOETERMEER

Zondag t/m donderdag
12:00 – 21:00

Vrijdag en zaterdag
12:00 – 22:00

Zelf waren we laats ietsje eerder, maar we konden gewoon naar binnen om een ijsje te eten, altijd fijn.

Parkeren

Je kan de eerste 1,5 uur gratis parkeren in de parkeergarage op loopafstand van Pavarotti Dolce. Zelf parkeren we meestal op de parkeerplaats zodra je Kijkduin binnenkomt. Je loopt dan wel een klein stukje, maar het is gratis. Ook heb ik wel eens in de garage geparkeerd en deze is tot nu toe meestal rustig. Ik ben namelijk niet zo een parkeerheld en stiekem ook een beetje bang in parkeergarages. Vooral de hoek als je er weer uitgaat is nogal smal. Nee, ik parkeer liever op straat.

Pavarotti Dolce Kijkduin

Dolce’s Sweet hour

Helaas niet in Kijkduin, maar wel in Leidschendam. Dolce’s Sweet Hour is te reserveren voor 2 personen en kost €19,50 p.p. Een uur lang kun je genieten van onbeperkt thee en koffie en lekkere zoetigheden. Denk hierbij aan een mini freakshake, brownie, mini cupcake, red velvet taartje, macaron etc. Ik hoop dat deze optie er ook in Kijkduin komt, want de locatie is er zeker geschikt voor volgens mij. Ik wil dit namelijk wel uitproberen, nou jah wellicht binnenkort maar in Leidschendam gaan kijken.

Adres

PAVAROTTI DOLCE KIJKDUIN

Deltaplein 205
2554 GV Kijkduin

PAVAROTTI DOLCE DELFT

Stationsplein 14,
Delft station
2611 BV Delft

PAVAROTTI DOLCE LEIDSCHENDAM

Liguster 66
Fresh (The Mall of the Netherlands)
2262 AD Leidschendam-Voorburg

PAVAROTTI DOLCE ZOETERMEER

Stadhuisplein 10
2711 EC Zoetermeer

PAVAROTTI DOLCE LEIDEN

Nieuwe rijn 48
2312 JG  Leiden

Ijssalon Pavarroti Dolce Kijkduin

Eindoordeel

De eerste ervaring was niet heel positief. We bestelden 2 cappuccino’s en voor Farah een verse jus. Alleen waren de glazen op en moesten deze van beneden gehaald worden. Dit duurde erg lang, waarom was me een raadsel. Als een kleintje zo lang moet wachten op haar drinken terwijl papa en mama hun koffie al lang en breed op hebben, wordt ze vervelend. Ik heb 3 x moeten vragen waar de jus d’orange bleef en kreeg telkens de mededeling “Sorry we hebben geen glazen”. Mijn man zei op een gegeven moment, we wachten nog 10 minuutjes en anders rekenen we af en gaan we weg.

Desondanks zijn we toch nog een keer met zijn tweetjes gegaan en toen was de ervaring alweer stukken beter. Er volgde dus ook een derde keer en binnenkort een vierde keer.

Cupcakes Den Haag Pavarotti Dolce

De cappuccino’s worden super leuk opgemaakt, ook helemaal instaproof. Het zou zonde zijn als je hier geen foto’s van maakt. Ik had het op instagram al voorbij zien komen en stiekem was dat de eerste reden waarom deze ijssalon mijn aandacht trok. Stom he! De ene keer zit er een designermerkje in je koffie, een andere keer Winnie the Pooh en de laatste keer een leuke positieve quote die ik net op dat moment nodig had.

Je merkt dat er personeelstekort is, en dat verklaard ook dat je wat langer moet wachten. Toch zou ik deze tent niet overslaan als je in de buurt bent. Ik ben zelf alleen bij de vestiging op Kijkduin geweest, maar wil binnenkort ook een keer naar the mall om daar een kijkje te nemen. Voor ons instagramaccount hotspotter.nl bezoeken Fallon en ik namelijk de leukste hotspots in Nederland. Hoe rozer hoe beter en aan roze ontbreekt er hier niks. De kleuren zijn niet fel en schreeuwerig maar pastel en rustig. Een mooie plek om foto’s te maken ook.

Minnie mouse cupcakes Den Haag

De cupcakes waren heerlijk. Ze kosten 3,50 per stuk maar dan heb je wel wat. Farah koos voor een minie mouse cupcake en besloot er ook 1 mee te nemen voor mijn moeder en schoonvader. Die vonden het overigens ook heerlijk. Ik ging voor de bubble wafel. Je kunt zelf de toppings kiezen en je hebt de keuze uit Italiaans schepijs of softijs.

Pavarotti Dolce

Onder deze roze hotspot zit overigens het normale Italiaanse restaurant Pavarotti. Hier at ik de lekkerste tagliatelle met zalm. De bediening was hier overigens ook een stuk sneller. Je hebt een super groot aquarium met kleine baby haaitjes. Het eten bij Pavarotti is zeer betaalbaar, voor een lekkere pasta betaal je minder dan 15 euro. Gezien de locatie op Kijkduin, best uniek als je het mij vraagt. De porties zijn overigens ook erg ruim, ik kreeg mijn bord met moeite leeg. Elke Pavarotti Dolce vestiging heeft ook een normale vestiging waar je een hapje kunt eten. Tevens heb je in Kijkduin en Leiden ook karaoke kamers. Super leuk voor een feestje natuurlijk.

Al met al was onze ervaring goed en wij komen vaker terug. Nu even nadenken welke vestiging we de volgende keer gaan bezoeken. Welke raad jij mij aan?3 gedachten over “Pavarotti Dolce op Kijkduin, super cute en super roze”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *