Ik ga op reis en neem mee…

Ik ga op reis en neem mee…

Ga jij binnenkort lekker op vakantie, maar heb jij altijd moeite met het inpakken van je koffer? Wij zullen je helpen! Voor veel mensen is het inpakken van de koffer een nare klus. Begrijpelijk, want het kan zorgen voor veel stress. Vaak pakken mensen spullen in die ze eigenlijk helemaal niet nodig hebben! Wanneer je op strandvakantie gaat naar Portugal heb je geen zes paar schoenen nodig! In dit artikel vertellen we je hoe jij je koffer inpakt!

Waar ga je naartoe?

Het is belangrijk je kofferinhoud aan te passen op je vakantiebestemming. Ga je kamperen in de Ardennen? Dan is het van belang om muggenspray en regenjassen in je koffer te stoppen. Wanneer je naar Griekenland gaat is het belangrijk om je teenslippers en badpak mee te nemen! Daarnaast is het goed om te weten of jouw bestemming dezelfde soort stopcontacten heeft zoals wij hier in Nederland. Wanneer dit niet het geval is, is het belangrijk om voor je vertrek nog even een reisstekker aan te schaffen. 

Kleding

Voor de hoeveelheid kleding die je meeneemt is het van belang goed te weten hoelang je nu precies weggaat. Stel van tevoren een aantal outfits samen die je op je bestemming kunt dragen. Ga je naar een warm land? Vul je koffer dan met korte broeken, jurken, rokken en t-shirts en neem voor de zekerheid één lange broek en trui mee. Wanneer je naar een koud land gaat neem je natuurlijk warmere en dikkere kleding mee! Probeer je kleding zo effectief mogelijk op te vouwen. Dit bespaart ruimte in je koffer.

Accessoires

Vergeet je accessoires niet! Het gaat hier niet enkel om je horloge, badslippers, oorbellen of zonnebrillen, maar ook om je digitale accessoires. Er is niets vervelender dan op je bestemming aankomen en realiseren dat je de oplader van je mobiele telefoon of e-reader bent vergeten! Bewaar deze in een voorvak in je koffer of neem het mee in je handbagage zodat je de kabels tijdens je reis of op het vliegveld ook ter beschikking hebt. 

Tips

Je koffer inpakken voor vakantie is niet niks! Zorg er tijdens het inpakken in Nederland voor dat je je koffer niet helemaal vult. Houd ruimte over zodat je op je vakantiebestemming nog lekker kan shoppen en je gekochte items gemakkelijk terug kunt nemen. Ook is het erg handig om een lijstje te maken in je notities op je telefoon. Zet hier alles in wat je meeneemt. Wanneer je je koffer inpakt voor de terugreis, kun je het lijstje nagaan. Zo vergeet je niets meer!

Op reis gaan is fantastisch, maar de koffer inpakken is voor veel mensen een stressvolle klus. Met bovenstaande tips moet dat echter goed komen. Blijf rustig en probeer je koffer zo rationeel mogelijk in te pakken. Focus op de fijne tijden die eraan komen in het binnen- of buitenland. Fijne vakantie!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *