De 10 beste online toko’s

De 10 beste online toko’s

Naast de normale supermarkten zoals Albert Heijn en de Jumbo kun je er ook voor kiezen om naar een toko te gaan. Een toko is eigenlijk hetzelfde als een supermarkt maar dan vooral met Oosterse producten. De eigenaren van deze toko’s zijn vaak Antilliaans, Chinees, Indonesisch, Vietnamees, Indiaas of Surinaams. Je kunt hier zowel kant-en-klare gerechten kopen als levensmiddelen. Ik ben zelf sinds een aantal jaar enorm fan van deze supermarkten. Dit komt simpelweg vooral door het feit dat je gewoon heerlijke Oosterse specialiteiten kunt maken met échte Oosterse merken en levensmiddelen. Hierdoor vind ik dat je eigen gerechten ook meteen heel stuk lekkerder zijn omdat je gebruik maakt van originele Aziatische producten. Hieronder deel ik mijn 10 favoriete online toko’s!

Bezoek de online webshop van Amazing Oriental

Wanneer je niet in de stad woont, zul je al snel genoeg tegen hetzelfde probleem oplopen waar ik last van had. Je hebt namelijk in dorpjes niet zo snel een toko om de hoek. Hierdoor kun je niet gemakkelijk even snel goede en heerlijke Aziatische producten halen. Gelukkig ben ik erachter komen dat er genoeg online webshops bestaan van online toko’s waar je keuze hebt uit een groot assortiment aan Oosterse levensmiddelen. Zo ben ik zelf heel erg fan van de webshop van Amazing Oriental. De toko Amazing Oriental is in Nederland sowieso al één van de grootste toko’s waardoor hun online webshop ook zeer professioneel is vergeleken met andere online toko’s. Je kunt gemakkelijk alle levensmiddelen vinden. Daarnaast wordt je bestelling zeer snel bezorgd!

Asian Food Lovers is zeker een aanrader

Daarnaast ben ik enorm fan van de webshop van Asian Food Lovers. Toen ik voor de eerste keer op deze site keek, was ik enorm enthousiast over de lay-out. De site is super overzichtelijk en modern ingericht waardoor je snel en makkelijk al je producten kunt vinden. Zo zijn de producten verdeeld over verschillende subgroepen. Je hebt de keuze om te klikken op bijvoorbeeld Groenten & Fruit maar ook op Meel & Graanproducten. Dit zorgt ervoor dat je heel gericht kan zoeken en dat vond ik vooral enorm fijn.  Bovendien heb je je producten de volgende dag al binnen als je voor 1 uur ‘s middags besteld! Daarnaast kun je op deze website ook verschillende recepten vinden en dat is zeker het proberen waard.

Bekijk de webshop van De Online Toko eens

Heel veel webshop zijn van bestaande toko’s die hun panden door heel Nederland hebben zitten. Dit is niet het geval bij De Online Toko. Je kan het natuurlijk al zien aan de naam maar De Online Toko is een toko die alleen maar online te vinden is. Het prettige aan deze toko is hun streven vind ik. Zij willen namelijk de beste toko op het internet worden. Dit zorgt ervoor dat ze daarom ook hun website zo goed en professioneel mogelijk willen hebben. Ook bieden ze gratis bezorging aan wanneer je boven de 50 euro aan boodschappen bij hun besteld. Ze leveren binnen 1 à 2 werkdagen waardoor je niet lang hoeft te wachten op je producten. De Online Toko raad ik daarom enorm aan!

De fijnste internationale toko: Tjin’s International Store

Wil je naast de oosterse gerechten ook juist andere internationale gerechten proberen? Dan ben je bij Tjin’s International Store op het juiste adres. Deze online webshop vind ik heel handig wanneer je op zoek bent naar specifieke gerechten van specifieke landen. Zo kun je op deze website zoeken op land. Wil je dus voor de afwisseling een keer Amerikaanse gerechten proberen? Dan kun je gemakkelijk op de USA knop klikken waarna je wordt doorgestuurd. Je hebt hier ook keuze uit Mexicaans eten en Indonesisch eten. Deze toko is dus breder gespecialiseerd dus dat is zeker een pluspunt. Ik ben zelf erg fan van Mexicaans eten waardoor ik deze online webshop vaak graag bezoek. Neem dus zeker eens de tijd om dit brede assortiment te bekijken.

Het assortiment van Toko Asia Online en Toko Gembira

Wanneer je originele en heerlijke aziatische producten wilt kopen, is het een aanrader op de webshop van Toko Asia Online te bekijken. Deze toko is namelijk gespecialiseerd in Aziatische producten waardoor hun assortiment groot en gespecialiseerd is. Toko Asia Online heeft daarnaast ook bezorgopties naar België, Duitsland en Frankrijk. Toko Gembira heeft een goede klanttevredenheid. Gembira betekent daarnaast gelukkig en tevreden wanneer je het vertaalt. Gelukkig en tevreden zijn de klanten van deze webshop ook. Gembira biedt namelijk producten aan van over de hele wereld. Je kunt er zelfs producten uit de Caribische eilanden en de Filipijnen kopen! Dit maakt Toko Gembira zo bijzonder vind ik. Het is dus zeker aan te raden om de website van Toko Asia Online en Toko Gembira te bezoeken.

De Antiliaanse Toko Online winkel en de Swiet Moffo

Twee andere toko’s die aan te raden zijn wanneer je online boodschappen wilt doen, zijn de Antilliaanse Toko Online Winkel en de Swiet Moffo. Zoals de naam het al een beetje verklapt, kun je bij de Antilliaanse Toko Online Winkel producten bestellen die geïmporteerd zijn vanuit het Caribisch gebied. De producten komen bijvoorbeeld uit Aruba, Puerto Rico en Columbia. Voor Antilliaanse producten is deze winkel daarom zeker aan te raden. De online toko Swiet Moffo is daarentegen juist gespecialiseerd in Surinaamse producten. Ik haal hier zelf altijd masala. Je kunt er overigens ook terecht voor heerlijke andere kruiden en marinades.Weet je even niet bij welke toko je wilt bestellen? Neem dan gauw een kijkje op deze twee websites.

Bekijk de webshops van E-Toko en Toko Thanh Hung

E-toko is een online toko waarbij je verschillende producten kunt bestellen uit verschillende delen van de wereld. Zo kun je er snoep bestellen uit Latijns-Amerika, drinken uit het Caribisch gebied en snacks uit de Verenigde Staten. Ik bestel vaak bij E-toko wanneer ik producten nodig heb uit meerdere landen omdat je dit hier makkelijk op één plek kunt bestellen. De Toko Thanh Hung is een Aziatische toko met heerlijke Oosterse producten. Op de website vind je naast het brede assortiment ook leuke aanbiedingen. Daarnaast kun je je boodschappen de volgende dag al in huis verwachten wanneer je bestelt voor 12 uur ‘s middags.

Bestel jij ook wel eens bij een online toko?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *