Kun jij op vakantie ook niet zonder internet?

Kun jij op vakantie ook niet zonder internet?

Als je op vakantie gaat, kan het heel vervelend zijn om eindeloos naar openbare wifi’s te moeten zoeken. Heb je er eenmaal een gevonden, dan is de kans groot dat de verbinding heel traag is en voordat je een foto op je socials hebt kunnen plaatsen, is je vakantie alweer voorbij. Zou het daarom niet heel handig zijn dat je vanuit je luie stoel kunt regelen dat je overal tijdens je vakantie een goede internetverbinding met onbeperkte data hebt? Het goede nieuws is dat dit heel goed mogelijk is en ik laat je graag zien hoe je dit regelt. Als contentcreator kan ik namelijk niet zonder internet op vakantie.

Geen gedoe meer met losse simkaarten

Een telefoon heeft een simkaart nodig om te kunnen werken. Deze kaart is het hart van je telefoon. Vroeger moest je in het buitenland eerst stad en land afzoeken om een winkel te vinden waar je een lokale simkaart kon kopen. Je moest je vervolgens uitgebreid registreren en wanneer je eenmaal alle administratiekosten had betaald, kon je gebruikmaken van je telefoon. Tegenwoordig kan dit allemaal een stuk gemakkelijker, sneller en voordeliger geregeld worden. Je kunt namelijk gebruikmaken van een esim. Dit is een elektronische simkaart die je op je telefoon kunt programmeren. Dit voorkomt een gang naar een winkel in het buitenland en bovendien is het veel goedkoper. Kies voor een van de voordeelbundels om heel veel data te kunnen gebruiken zonder daar veel voor te hoeven betalen.

Eindeloos online tijdens je vakantie

Als je op vakantie gaat, beleef je heel veel avonturen en die wil je natuurlijk graag met je vrienden en familie delen. Kies daarom voor onbeperkte data zodat je overal je foto’s of video’s in een mum van tijd kunt uploaden. Wil jij je volgers live laten zien wat jij allemaal aan het doen bent? Geen probleem! Je kunt namelijk altijd gebruikmaken van de beste netwerken waardoor je nooit bang hoeft te zijn dat je een slechte verbinding hebt. Is het ene netwerk niet zo sterk? Dan wordt je automatisch overgeschakeld naar een beter lokaal netwerk. Dat alles zonder dat je meer hoeft te betalen. Zo kun jij je volledig op je vakantie richten.

Regel alles voordat je op vakantie gaat

Als je graag een esim activeren wilt, dan kun je even naar de site Holafly.com surfen. Hier kun je aangeven naar welk land je wilt of, wanneer je in Europa gaat reizen, een bundel kiezen die voor de hele EU geldt. Kies je hoeveelheid data en vervolgens hoef je enkel je QR-code te scannen om overal online te kunnen zijn. Eenvoudiger kan bijna niet, dus ga je bijna op vakantie regel vandaag dan nog even dat je goed internet hebt. Je kunt gewoon je eigen nummer gebruiken voor WhatsApp en je kunt ook nog steeds inkomende oproepen beantwoorden.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *