Een No Bake taart maken, dit zijn de 10 lekkerste

Een No Bake taart maken, dit zijn de 10 lekkerste

Ik ben gek op taart, altijd al geweest behalve toen ik zwanger was van Farah. Ik werd al misselijk als ik het woord taart hoorde (bij wijze van). Helaas bleef die afkeer van taart niet, want een dag na de bevalling had ik er alweer zin in. Zelf heb ik echter helaas geen oven, dus er wordt hier regelmatig een no bake taart gemaakt. Een bananentaart bijvoorbeeld. Overigens vind ik deze net zo lekker hoor! Ik heb in dit artikel de lekkerste no bake taarten voor je uitgezocht, makkelijk te maken zonder oven dus.

Rafaello taart

De eerste no bake taart die ik maakte, was een Rafaello taart. Een collega nam deze een keer mee naar een kerstlunch op het werk en ik was meteen verliefd. Best bijzonder, want ik ben helemaal niet zo gek op kokos. Ik lust niet eens een bounty. Toch vind ik deze Rafaello no bake taart echt ontzettend lekker. Nadat ik deze taart voor mijn zusje maakte met haar verjaardag, besloot ik het receptje maar te delen op mijn blog.

rafaello taart

Bokkenpootjes taart

Wie is er niet gek op bokkenpootjes? Als ik eenmaal begin, zijn ze binnen No Time op. Een pak bokkenpootjes blijft dan ook niet aangebroken in de kast bij ons. De luchtige structuur, het krokante, I really love it! Op de blog van Cheryl kwam ik het recept tegen van deze heerlijke bokkenpootjestaart. Ik heb hem zelf nog niet gemaakt, maar ik denk niet dat dat nog lang gaat duren, want volgens mij is het helemaal niet moeilijk om deze te maken.

No bake taart

Ferrero Rochert taart

Welke vrouw houdt nou niet van chocolade? Ik ben er gek op, echter houd ik niet van chocolade taart. Behalve deze Ferrero Rocher taart dan. Eigenlijk hetzelfde idee als de Rafaello taart. Ik ben btw wel echt verslaafd aan Ferrero Rocher. De zachte vulling en dan als kers op de taart de hazelnoot er in tegenkomen, jummie! Ik maakte deze tijd in de periode dat mijn vader op sterven lag. Best raar als ik er nu over terug denk. Maar mijn blog is tegelijkertijd mijn uitlaatklep en door mijn agenda maar vol te plannen met koken en bakken, wat tevens mijn passie is, hoefde ik niet na te denken. Laat staan de pijn te voelen. Uiteindelijk kwam er familie om afscheid te nemen, en kon ik de taart moeilijk uit delen. Zo zou het net lijken alsof ik wat te vieren had, wat niet zo was.

Ferrero rocher taart

Kwarktaart

Kwarktaart, wat heb ik daar mooie herinneringen aan. Ik weet nog dat mijn vader het vroeger op zondag maakte. Toentertijd gewoon simpel hoor, met een pakje van dokter Oetker. Dan is de Frambozen kwartaart van mij Happy Kitchen een betere keuze. Dit leuke hartje is tevens een leuk idee voor bijvoorbeeld Valentijnsdag of moederdag.

No bake taart

Cheesecake met mango en passievrucht

Ik had een tijdje terug mango en passievrucht in huis, maar wist niet helemaal goed wat ik met de passievrucht aan moest. Inmiddels eet ik ze zo weg of doe ik ze door de limonade of yoghurt, heerlijk gewoon. Ik stelde de vraag op een facebookgroep, wat ik met de passievrucht kon doen. Ik kreeg meerdere malen de tip om er taart mee te maken. Zo gezegd, zo gedaan. Op een zondag toen ik visite kreeg, maakte ik er een heerlijke No bake cheesecake van. Hij viel bij iedereen in de smaak.

recept van cheesecake

Rainbow Rocky Road

Ik weet al wat ik komend weekend op mijn cheatday ga maken, namelijk de Rainbow Rocky Road van Mirjam, die ik op haar blog; “Een goed verhaal” vond. Deze taart is niet alleen hartstikke lekker om te serveren als je bezoek hebt, het is tevens een ideaal smakelijk cadeautje. Doe er een leuk cellofaan folietje om heen met een mooie strik en je hebt iets ontzettends origineels.

Rocky road taart

M&M’s taart

Op Annabella’s foodblog kwam ik deze te lekkere m&m crunchy caramel cheesecake tegen. Hij doet me een heel klein beetje denken aan een Mac Flurry. Ik ben sowieso gek op de ijsjes van de Mac, vooral de Sunday met caramel en nootjes. Ook ben ik een cheesecake lover, dus dit heerlijke taartje gaat er hier wel in.

No bake taart

Monatoetje taart

Deze Mona toetje taart ziet er misschien een beetje gruwelijk uit door de aardbeien saus, die je een beetje doet denken aan een bloedbad. Maar hij is ontzettend lekker. Vanwege de foto’s heb ik er lang over nagedacht of ik dit recept wel moest delen, maar ach ik ben ook niet perfect toch? Waar hij heen gaat, hangen ook geen schilderijen.

Mona toetjes taart

Hartige No bake taart

Taart hoeft natuurlijk niet altijd zoet te zijn. Je kunt ook voor een hartige taart kiezen, leuk voor bij een high tea als je niet alleen zoetigheid wilt voor zetten.

Sandwichtaart

Een vriendin van mij maakte er altijd een heel spektakel van als ik bij haar kom lunchen. Ik wilde dus ook een keer met iets origineels komen. Daarom besloot ik een sandwichtaart te maken, van Casino brood en zalm. Als je niet van vis houdt, kun je er natuurlijk altijd voor kiezen om deze te vervangen voor kipfilet of iets vegetarisch.

zo maak je je eigen sandwichtaart

Sushi taart

Soms heb je trek in sushi, maar geen zin om uren te rollen. Een sushitaart is dan een goed alternatief. Deze hartige taart heb je namelijk zo in elkaar geflanst en het is een echte eye catcher op je feestje. Je kan je sushi taart in principe met alles vullen wat je lekker vind.

Sushi maar dan anders

Zijn deze No bake taarten je nog steeds te veel werk? Je kan bij de supermarkt ook van die cake kuipjes kopen en deze vullen met vlaaifruit. Simpeler kan niet.

Ben jij ook net zo een taart-a-holic?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *