Lunchen bij de Unie in Rotterdam

Lunchen bij de Unie in Rotterdam

Lunchen bij de Unie in Rotterdam, zeker voor herhaling vatbaar. We hadden een super drukke tijd achter de rug en besloten dat we wat quality time samen nodig hadden. Ik ben echt gek op high tea en. Je kan op je gemak proeven van al het lekkers onder het genot van een kop thee. We besloten naar Rotterdam te gaan en kwamen bij de Unie uit. Een gezellige tent waar ook een nachtclub en zaal gevestigd is. Dit laatste hadden we overigens helemaal niet door maar hoorden we achteraf. Overlast heb je er dus zeker niet van.

De Unie Rotterdam

Ik vind deze tent er van buiten niet echt sfeervol uit zien. Ik was helemaal om toen ik binnen kwam en werd ontvangen door de vriendelijke ober. De Unie biedt diverse lunchmogelijkheden en ze bieden ook verschillende lekkere broodjes aan. Deze zijn ook nog een super betaalbaar. Wij echter al van te voren de high tea gereserveerd.

Halal uit eten

Wat waren we verbaasd toen al het lekkers werd opgediend. Zo veel!! Van te voren kun je dieetwensen doorgeven en we hadden doorgegeven dat we geen vlees eten (omdat we alleen halal eten). Ipv kipsandwiches kregen we dan ook sandwiches met geroosterde aubergine. Echt om je vingers bij af te likken.

High tea

Voor een high tea voor 2 personen betaal je 45 euro en je krijgt er van alles voor; macarons, scones, sandwiches, wraps, scones, vers fruit, stukjes brie, bonbons etc. Je kreeg een doos thee en daar kon je een heerlijke smaakje uitkiezen welke anders was dan de standaard thee die je in de supermarkt vind. Een dikke vette pluspunt dus.

Mocht je binnenkort in Rotterdam zijn en nog een plekje zoeken om te gaan lunchen, ik kan de Unie zeker aanraden.

Ben je met je gezin helemaal naar Rotterdam afgereisd voor deze high tea? Dan is het misschien ook wel leuk om nog andere dingen te doen. Je kunt bijvoorbeeld de Tuindorpen in Rotterdam Zuid bewonderen. Amanda schreef op mamaliefde een blog met echt de allerleukste activiteiten, welke overigens ook super leuk zijn zonder kids hoor 😀 Rotterdam heeft overigens ook super mooie streetart, waar je een leuke fotoshoot kunt houden. Op Tijd voor mama kun je nog meer tips lezen om je bezoekje zo goed mogelijk te benutten.

Ben jij wel eens in Rotterdam?5 gedachten over “Lunchen bij de Unie in Rotterdam”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *