L.O.L. Surprise! World Travel, de nieuwe lijn!

L.O.L. Surprise! World Travel, de nieuwe lijn!

Farah ontving een paar weken terug een geweldig pakketje van Lol Surprise met goodies uit de nieuwe lijn; ” OMG world!” Degene die mij op instagram volgt, had hier vast al een post over gezien. Al enige tijd is mijn kleine meid helemaal gek van deze gekleurde poppen. Ze werd er alleen maar enthousiaster door nadat we na het LOL feestje in Breda waren geweest voor de lancering van de vorige lijn : “Meet the Queens”. Voor Mamaliefde schreef ik een event verslag , die kun je hier lezen als je dat leuk vindt. Net als de vorige poppen, vielen deze natuurlijk ook helemaal in de smaak. Farah kan er geen genoeg van krijgen en er word volop mee gespeelt.

Wat is LOL Surprise

LOL is de afkorting van Lil Outrageous Littles en je zult ze vast wel kennen van de soort kindersurprise eieren (zonder chocolade dan). Ze zijn overigens ook rond en niet ovaal en bevatten geen chocolade. Deze bekende ballen hebben allemaal een verrassing en vooraf weet je nog niet welke pop er in zit. De bal heeft verschillende lagen en tijdens het uitpakken kom je steeds iets nieuws tegen. Het is dus altijd een feestje en eigenlijk een “surprise” om de bal uit te pakken. Inmiddels zijn er naast de surpriseballen nog veel meer leuke LOL-items verkrijgbaar. Van poppen tot campers tot kleding, je hebt het allemaal.

OMG World

OMG world is de nieuwe lijn van de LOL surprise poppen. De koffers van deze zussen zijn gepakt en ze zijn ready steady om de wereld rond te reizen en te stralen in hun kleurrijke outfits. De grootste modeshows en de hipste beachparties, niks is te gek voor deze meiden. Ze vinden overal nieuwe trends en ontmoeten overal ter wereld nieuwe leuke mensen. Het maakt niet uit wat de eindbestemming is, ze komen overal verassingen tegen. Helemaal passend bij LOL Surprise natuurlijk. Dus pak je koffers maar in en vlieg samen met je LOL poppen naar Dubai of Valencia. Wat je locatie ook wordt, je zult je niet vervelen.

Citybabe

De grote zus van Jet Set Q.T is Citybabe. Deze geboren en getogen stadschick is een een druk bezig bijtje. Naast het ontwerpen van kleding, maakte ze namelijk ook films: ze creëert de meest hippe
videoshows voor op de catwalk. Ze bezoekt verschillende steden zodat ze inspiratie op kan doen voor stoere streetware looks die ze verwerkt in haat eigen collectie. Ze combineert daarom ook graag elementen vanuit heel de wereld in haar collectie.

Sunset

Sunset is de grote zus van Foxy. Net als Farah en ik, is Sunset gek op reizen en nieuwe culturen leren kennen. Ook zij is gek op de zon en het leven buiten. Op het strand, de tofste muziekfestivals en de woestijn, je komt haar overal tegen. Farah noemt zichzelf een mini influencer maar Sunset is een echte reisinfluencer. Ze probeert graag nieuwe dingen uit en deelt haar verhalen graag met anderen.

Flygurl

Flygurl is de grote zus van Oops Baby! en een dame die van gezelligheid houdt. Ze is niet alleen stewardess van het B.B.-vliegtuig van Lady Diva, maar vliegt haar ook nog eens persoonlijk rond. Fly Gurl is een geboren entertainer en reist dolgraag per vliegtuig. De aankondigingen die ze tijdens de vluchten doet, zijn vaak een complete act. Lady Diva is haar inspiratiebron en ze kijkt stiekem dan ook heel erg op tegen haar.

Een gelukkig Farah

Het mega LOL Surprise pakket die we toegestuurd kregen, werd bezorgd toen Farah bij haar oma logeerde. Ik had haar via de telefoon dan ook al een beetje opgehyped en ze was super nieuwsgierig. Het was dan ook een feestje om het pakket te openen. De dozen waar de LOL surprise poppen inzitten, zijn altijd al een belevenis an sich. Het liefst bewaart ze dan ook alle dozen. En dan moet je na gaan dat de bal eigenlijk de echte surprise is.

Wat ons als eerste opviel waren de kleuren, zoals we gewend zijn van LOL Suprise weer lekker vrolijk. Ze mocht 1 bal openmaken en de andere bewaarden we voor bij haar oma. De handjes van de poppen zijn weer lekker flexibel. Dat de handen makkelijk verwijderbaar waren, wist ze toen nog niet. Tranen met tuiten kwamen er uit haar oogjes toen ze dacht dat ze de pop al gesloopt had. Gelukkig was dit niet het geval. Dit maakte het overigens een stuk makkelijker om de pop aan en uit te kleden.

Je hebt 15 verschillende verrassingen en wat we extra leuk vonden, is dat de koffers ook open en dicht konden. Farah kan zich goed identificeren met deze lijn, omdat wij natuurlijk ook best veel reizen. Ze liep dan ook snel met een eigen nek kussen door het huis omdat de LOL pop deze ook had. Ook vond ik het leuk dat er een bruine pop in het pakket zat. Farah haar poppen zijn eigenlijk allemaal wit, behalve de LOL poppen die ze heeft. Ook hier zag ze dus wel een beetje gelijkenis met haar eigen bruine familie .

De pyama loopt ze al in te shinen, en ik mag eindelijk haar haren wassen. Ze heeft er een hekel aan, maar met de LOL shampoo van Dermacare, wordt dat zelfs leuk.

Wat ook erg bijzonder is, is dat je nooit uitgekeken bent ook al komt er weer een nieuwe lijn. We zijn nu aan het sparen voor de camper, want die wilt Farah ook graag hebben. Ze is bijna jarig, dus ik mag haast maken.

Zijn jouw kinderen ook gek op LOL Surprise?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *