10 x leuke dingen doen met vriendin

10 x leuke dingen doen met vriendin

Er zijn allerlei leuke dingen die je kunt doen met jouw vriendin. Soms kan het echter best lastig zijn om een leuk idee te bedenken. Het kan zo zijn dat je al heel veel dingen samen hebt gedaan en hierdoor geen idee meer hebt welke activiteiten nog meer leuk zijn om te doen. Twijfel jij vaak over leuke dingen om te doen met je vriendin? Dan is het een goed idee om hieronder verder te lezen. Hier vind je namelijk de tien leukste dingen om te doen met je vriendin!

1.   Maak samen een uitgebreid thuisdiner

Niets is leuker dan in het comfort van je eigen huis genieten van een uitgebreid en vooral lekker thuisdiner. Het is nog leuker om dit diner samen met jouw vriendin klaar te maken. Op deze manier kun je samen tijd doorbrengen en genieten van elkaars aanwezigheid. Het is een heel leuk idee om samen een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht uit te kiezen. Door de eettafel er uit te laten zien als een echt restaurant, creëer je in eigen huis een hele gezellige sfeer. Van kaarsen tot een mooie serviesset: alle details zijn van belang als je in huis een thuis diner wilt organiseren voor jouw vriendin.

2.   Probeer een nieuwe activiteit uit

Je denkt misschien dat je alles al hebt gedaan met je vriendin. Niets is echter minder waar. Er zijn vrijwel altijd activiteiten te verzinnen die jullie nog niet samen hebben gedaan. Denk bijvoorbeeld aan sportieve activiteiten, zoals muren beklimmen of paintballen. Als jij en jouw vriendin echte waaghalzen zijn, kan het ook een heel erg goed idee zijn om een spannende activiteit uit te kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van bungeejumpen, skydiving of een andere activiteit waarbij veel adrenaline vrijkomt. Dit soort activiteiten zorgen ervoor dat jullie nog dichter bij elkaar komen. Samen spanning ervaren en vervolgens trots op elkaar kunnen zijn, zorgt zeker voor veel blijdschap bij zowel jou als je vriendin.

3.   Ga samen naar een escape room

Samenwerken, op elkaar vertrouwen en elkaar helpen waar nodig. Dat zijn een aantal van de belangrijkste dingen die je kunt doen met je vriendin. In een escape room kun je dit goed doen. Tijdens een escaperoom moet je allerlei puzzels oplossen om uit de escape room te kunnen ontsnappen. Hierbij is een goede samenwerking essentieel. Er bestaan verschillende soorten escaperooms. Denk bijvoorbeeld aan een escape room die specifiek gecreëerd is voor twee mensen, of een escape room die eng is. Wanneer jullie beiden niet van enge dingen houden, is het geen goed idee om voor een enge escape room te kiezen. Dit zal ervoor zorgen dat je je niet kunt focussen op de puzzels.

4.   Kies voor een creatieve activiteit

Creatieve activiteiten zijn altijd gezellig om uit te voeren. Meestal kosten ze ook best veel tijd, waardoor je meteen een hele middag iets te doen hebt. Denk bijvoorbeeld aan samen met je vriendin een schilderij maken, of kies er juist voor om elkaar na te schilderen. Op deze manier zul je veel met elkaar bezig zijn. Het is uiteraard niet nodig om zelf heel goed te zijn in schilderen. Juist wanneer de schilderijen niet perfect zijn, kan dit zorgen voor grappige situaties. Wordt dus niet te perfectionistisch, maar geniet gewoonweg van de activiteit. Hierdoor kun je meer genieten van leuke dingen om te doen met je vriendin.

5.   Ga op een picknick

Nu de zomermaanden er weer aankomen, kan het ook zeer leuk zijn om samen op een picknick te gaan. Het is helemaal leuk als je er echt een uitgebreide picknick van maakt, inclusief picknickdeken, mandje en allerlei lekkere snacks en drankjes. Het is uiteraard een goed idee om samen met je vriendin na te denken over de lekkere snacks die je mee wilt nemen. Echter kan een surprise picknick misschien nog wel leuker zijn. Wanneer je ervoor kiest om de surprise een verrassing te houden, is het een goed idee om alle lievelingssnacks van jouw vriendin klaar te maken.

6.   Boek een fotoshoot

Professionele foto’s van jullie beiden zijn niet alleen leuk om in huis te hebben, maar de activiteit is ook gewoonweg heel leuk. Het is erg makkelijk om een professionele fotoshoot te boeken. Je kunt ervoor kiezen om de foto’s in een echte studio te laten maken, of juist in een mooie plek waar jij en je vriendin graag samenkomen. Op deze manier zul je door de foto’s aan alle leuke herinneringen kunnen denken.

7.   Ga op een roadtrip

Als jij en je vriendin iets meer vrije tijd hebben, kan het ook een heel leuk idee zijn om samen op een roadtrip te gaan. Het fijne aan een roadtrip is dat je niet alles van tevoren helemaal hoeft uit te plannen. Je kunt namelijk gewoonweg de auto pakken en ontdekken wat je ondertussen komt. Op deze manier leer je misschien wel een heel leuk dorpje of stad kennen waar je de nacht kunt verblijven.

8.   Bezoek een museum

Ook het bezoeken van een museum kan een uitermate leuke activiteit zijn om te ondernemen met je vriendin. Kies voor een museum waarin jullie beiden geïnteresseerd zijn en bezoek deze vervolgens. Je kunt ervoor kiezen om een tour te boeken, maar je kunt ook gewoonweg zelf het museum door struinen.

9.   Bezoek een concert

Live muziek is altijd heel gezellig en leuk. Het is daarom een goed idee om samen met jouw vriendin een concert te bezoeken. Kies voor een artiest die jullie beiden leuk vinden, of ga juist voor een concert van de favoriete artiest van jouw vriendin. Je kunt het ook een keer anders aanpakken en naar het concert gaan van een artiest die jullie beiden niet kennen. Misschien leer je zo een nieuwe artiest kennen, of kun je er in het slechtste geval later samen om lachen!

10.  Ga naar een filmpremière

Er is een grote kans dat je al erg vaak een film hebt bezocht met jouw vriendin. Als je het bezoeken van een film iets specialer wil maken, is het een goed idee om een keertje kaartjes te bemachtigen voor een filmpremière. Het bezoeken van een filmpremière is toch net dat beetje specialer dan een normale film!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *