Kleurshampoo: de manier om je kappersafspraak uit te stellen

Kleurshampoo: de manier om je kappersafspraak uit te stellen

Iedereen kent het gevoel van dat je net van de kapper komt en je haarkleur straalt en is mooi en glanzend. Dit wil je natuurlijk zo lang mogelijk behouden om die volgende afspraak uit te kunnen stellen. Een van de beste oplossingen om je haar zo lang mogelijk mooi te houden is met behulp van een kleurshampoo. Maar wat is het precies en is het zomaar voor elke haarkleur geschikt?

De kracht van een kleurshampoo

Met een shampoo die speciaal is ontwikkeld voor gekleurd haar, behoudt je de kleur langer in je haar. Deze shampoos zijn zachter voor het haar en zorgen ervoor dat de kleur in de haarschubben blijft zitten. Ze zijn als het ware minder agressief dan normale shampoo’s en schuren je haar niet op zoals andere shampoo’s dat wel kunnen doen. Daarnaast zijn er kleurshampoo’s met pigmenten die de kleur weer terug kunnen halen. Er is voor ieder wat wils! Maar hoe vind je de juiste shampoo die geschikt is voor jou?

Van goudblond naar cool blond

Die mooie koele lokken die je bij de kapper hebt opgedaan vervagen helaas snel door alle omstandigheden van buitenaf. De zon, chloor/zoutwater, hitte, chemische stoffen en simpelweg je haar wassen zorgt er al voor dat er een gele gloed kan ontstaan in je blonde lokken. Dit is wat je absoluut niet wilt. Daarom is er een zilvershampoo in het leven geroepen om die gele tinten te kunnen elimineren. Deze kleurshampoo’s bevatten violet pigmenten en neutraliseren de warme/gele kleur in het haar.

Onze persoonlijke tip: More Haircare

Omdat er zoveel verschillende soorten kleurshampoo’s op de markt zijn hebben wij voor jou een topper geselecteerd. De Extreme Silver Shampoo van More Haircare is een shampoo die extreem gepigmenteerd is en tegelijkertijd je haar ook nog eens verzorgd. De gele gloed is na een wasbeurt al verdwenen. Door het violet pigment die rijk aanwezig is in de More Haircare zilvershampoo, penetreert de kleur diep in het haar om alle gele en warmte tinten te doen verdwijnen. En dat al na een wasbeurt! Wat nog een andere reden is waarom dit onze tip is, is de prijs! Just more for less.

Voor wie is het nog meer geschikt?

Een zilvershampoo is niet alleen geschikt voor blondines. Ze zijn er eigenlijk voor iedereen die af wil van de warme gloed in het haar. Dit maakt de shampoo een veelzijdige oplossing voor verschillende haarkleuren en -types. Of je nu natuurlijk blond, geverfd of zelfs bruintinten hebt.

De zoektocht naar de perfecte kleurshampoo hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met een klein beetje onderzoek en het uitproberen van verschillende producten vind je uiteindelijk de shampoo die het best bij jouw haartype en kleur past. More Haircare biedt verschillende opties die kunnen helpen bij het behouden en versterken van je haarkleur tussen kappersbezoeken door. Waarom wachten? Probeer het zelf en zie het verschil!

Zo zie je maar, kleurshampoo is niet alleen een manier om je haarkleur levendig en glanzend te houden, maar het is ook een slimme manier om tijd en geld te besparen door minder frequent de kapper te hoeven bezoeken.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *