Je haargroei bevorderen met de Hairlust gummies

Je haargroei bevorderen met de Hairlust gummies

Wanneer je je haargroei wilt bevorderen dan zijn daar diverse middeltjes voor. Ik heb er diverse gebruikt maar kon nou niet zeggen dat ik er echt enthousiast van ben geworden. Vooral na mijn zwangerschap van Farah had ik onwijs last van haaruitval. Ik weet nog dat ik mijn moeder huilend opbelde omdat ik bang was dat ik geen haar meer over zou houden. Ik durfde mijn haren bijna niet te wassen omdat er elke keer een hele pruik in het doucheputje lag. Onlangs ontving ik een pakketje haargummies van hairlust en heb ik die gebruikt en deel graag mijn bevinden met jou over dit product. Haargummies zijn een soort van snoepjes vol met vitaminen die haargroei bevorderen op een natuurlijke manier zonder chemische middelen.

Hoe snel groeit je haar?

Laat ik eerst eens wat meer ingaan op de haargroei. Je haar groeit per maand ongeveer 1 centimeter. Dat wil dus zeggen dat in 1 jaar tijd je haar met ongeveer 12 centimeter groeit wanneer het verder niet afbreekt of wat dan ook. Ik ga ervan uit dat je verder gezond bent want er zijn momenten waarop het minder snel gaat. Vaak is bijvoorbeeld medicijngebruik een van de oorzaken waardoor de haargroei bevorderen weinig tot geen zin heeft omdat het gewoonweg niet lukt. Zoals ik eerder schreef had ik dat heel erg na mijn bevalling, en net als mij nog veel meer vrouwen. Tijdens mijn zwangerschap was mijn haar trouwens ontzettend vol en gezond.

Haaruitval

Haaruitval is iets wat met regelmaat voorkomt en wat diverse oorzaken kan hebben. Het kan bijvoorbeeld een vitamineprobleem zijn. Dit is overigens het meest voorkomende probleem bij haaruitval. Haaruitval is heel irritant en vaak is dit ook juist het moment waarop je besluit dat je iets wilt gebruiken en je de haargroei bevorderen wil. Aangezien dat het bij mijzelf ook het probleem was en ik ook mijn haargroei bevorderen wel zag zitten op een redelijk makkelijke manier heb ik de haargummies van hairlust uitgeprobeerd.

haargroei vitamine

Je haargroei bevorderen

Haargroei bevorderen is iets waar zeker vrouwen altijd wel oren naar hebben. Voor mannen is het minder erg wanneer ze kaal worden omdat we daar niet echt meer van opkijken maar bij vrouwen blijft het toch altijd nog wel een dingetje. Er zijn heel veel huis tuin en keukenmiddeltjes om te gebruiken maar of die echt aanslaan dat is dan nog maar de vraag. Wat bij de een heel goed helpt kan bij de andere juist wel niets doen. Het is dus ook wel per persoon verschillend of dat het aanslaat. Ik raad dan ook aan om niet na een week op te geven en de haarvitamines wat langer uit te proberen. Je kunt niet af gaan op bijvoorbeeld een gebruik van een maandje.

Innerlijke en uiterlijke haarverzorging

Ze zeggen dat gezond haar van binnenuit begint. Dit is ook waar ze bij the hairlust voor staan. Iets wat voor mij erg belangrijk is. Ik werk momenteel heel hard aan mezelf, wil afvallen, gezond zijn maar ook weer lekker in mijn vel zitten. Ik wilde graag mijn haar echt een boost geven en besloot de hairgummies uit te testen. De hairgummies zitten bomvol met vitaminen en mineralen. Deze zijn nodig om je haar te ondersteunen en helpt ook bij het haargroei bevorderen. Je haar wordt van binnenuit gevoed en dat gebeurd dus met die vitaminen die de hairgummies bevatten. Niet alleen van binnenuit je haar verzorgen is belangrijk maar ook van buitenaf. Dit doe je onder andere met een goede shampoo en zelf gebruik ik regelmatig een voedende haarmasker.

hairlust gummies review

Mijn persoonlijke ervaring

Of dat het innemen van die hairgummies echt iets voor mij is daar ben ik nog niet helemaal over uit. Ik vind het een voordeel dat de hairgummies biologisch en vegan zijn. Veel gummies bevatten varkensgelatine en dit gebruik ik vanwege geloofsovertuiging niet. De smaak van deze haarsnoepjes is trouwens perfect. Je hebt niet echt het idee dat je supplementen ofzo gebruikt vanwege de zoetige smaak. De haargummies deden me een beetje denken aan de yoghurt snoepjes van Katja.

De ingrediënten die de Hairlust haargummies bevatten:

Zoetstoffen (maltitol, isomalt), Geleermiddel (pectine), Zuurtegraadregelaar (citroenzuur, natriumcitraat), L-ascorbinezuur (Vitamine C),Bamboe-extract (bambusa vulgaris), DL-alfa-tocoferylacetaat (vitamine E), Calcium-D-Pantothenaat (vitamine B5), D-biotine (vitamine B7), Zinkcitraat (zink), Pyridoxinehydrochloride (vitamine B6), Retinylacetaat (vitamine A), Pteroylmonoglutaminezuur (foliumzuur), Kaliumjodide (mineraal zout), Cholin, Inositol (beide leden van de vitamine B-familie), Cyanocobalamine (vitamine B12), Ergo calciferol (vitamine D2), Aroma (aardbei), Glasmiddel (carnaubawax), Paarse wortel (Daucus carota L.) Kleurstoffen (titaandioxide).

Omdat ik diabetes type 1 heb, vond ik het wel een pluspunt dat deze haarvitamines geen suiker bevatten. Ze zijn echter wel gezoet, dus je hebt het gevoel dat je snoepjes aan het eten bent. Eet dus niet het hele potje in 1 keer leef.

Ik heb wel het idee dat mijn haar er een glans van heeft gekregen, maar razendsnel gegroeid is het niet echt. Normaliter groeit je haar ongeveer 3 centimeter in 3 maanden, dus bij mij heeft het geen wow factor aangezien een potje €32,95 kost. Daarentegen heeft het bij andere influencers wel heel goed gewerkt en zijn er talloze positieve recensies te vinden op internet. Ik denk dus dat je zelf moet ervaren of het voor jou werkt of niet. Wellicht dat ik de “normale” tabletjes nog eens ga uit proberen, aangezien deze sneller schijnen te helpen. Maar goed elke mens is anders en elk lichaam (en haar) natuurlijk ook.

Op onderstaande kun je het verschil voor en na zien. De eerste foto is 3 maanden geleden genomen. Ik heb mijn haar in de tussentijd niet geknipt. Op de eerste foto lijkt mijn haar donkerder omdat ik net mijn haar gewassen had en het nog nat was.

haargroei stimuleren

Heb jij wel eens haarvitamines gebruikt of heb je andere tips hoe je je haargroei kunt bevorderen?

samenwerkingGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *