Je Instagram feed naar een hoger level tillen

Je Instagram feed naar een hoger level tillen

Instagram is een van de meest gebruikte Social media platformen. Het platform wordt vooral gebruikt voor foto’s en het vertellen van visuele verhalen. Het is daarom belangrijk dat de foto’s en afbeeldingen die je post goed aansluiten bij elkaar, pakkend zijn en uit het oog springen. Er zijn namelijk onwijs veel influencers actief op Instagram. Het is erg belangrijk dat als jij meer volgers wilt krijgen je ervoor zorgt dat je foto’s perfect zijn. Dus laten we instagram feed eens een make over gaan geven!

Maar hoe krijg je nou die perfecte foto? Welke preset moet je gebruiken? Waar moet je überhaupt beginnen wanneer je van plan bent om bijvoorbeeld voor je bedrijf of voor privégebruik een Instagram account te openen? Maxine Stevens biedt hierin uitkomst!

Mijn instagram feed een make over geven

Afgelopen week kreeg ik van Maxine Stevens de online cursus fotografie en of ik deze eens wilde testen. Uiteraard! Ook mocht ik de bestsellersset eens uitproberen. Aan de hand van een aantal tips kan Maxime Stevens jou helpen om je Instagram naar een hoger level te tillen. Ze heeft een leuke cursus online staan en je kunt bij haar mooie presets aanschaffen! Ik kon dit dus niet aan mij voorbij laten gaan. Ik overwoog al heel lang om een leuke preset aan te schaffen. Mijn foto’s allemaal in dezelfde style vond ik er namelijk een stuk mooier uitzien. Echter wist ik niet goed waar ik op moest letten bij de aanschaf.

Foto’s mooier maken

Wanneer je foto’s mooier wilt maken voor je Instagram is het belangrijk om de desbetreffende foto goed vast te leggen. Denk hierbij aan de goede belichting en dat het goed aansluit bij de rest van je foto’s. Zelf maak ik mijn foto’s veelal buiten, omdat het daglicht zorgt voor mooiere foto’s.

Zorg daarnaast voor een goede camera en gebruik eventueel app’s zoals Lightroom of Afterlight om bijvoorbeeld de juiste belichting te krijgen op je foto’s. Wil je echt uitblinken in het maken van mooie foto’s en vooral hoe je ze professioneel kunt bewerken? Dan is de online cursus van Maxine Stevens een absolute aanrader. Hier krijg je alle tips en trucs om je instagram feed een stuk professioneler en mooier te maken.

Instragram filters

Als je het maken van de perfecte foto onder de knie hebt en handigheid hebt gekregen in het afwerken van de foto is het goed om vervolgens nog een stapje verder te gaan met het eigen maken van je Instagram feed door voor iedere foto een passende Instagram filter te gebruiken.

Om te zorgen dat je account een mooi geheel is, of te wel een soort eigen huisstijl krijgt is het belangrijk dat je kiest voor een Instagram filter die je aanspreekt en die goed vertaald wie je bent als persoon. Kleuren geven namelijk een bepaald gevoel mee en dat is wat je wilt doen door gebruik te maken van de Instagram filters. Je kent kant en klare filters op instagram zelf, dit gebruikte ik eerst. Toch vond ik dat hierin iets ontbrak. Met een preset ziet het er weer heel anders uit, wat mij betreft is dat een beter alternatief voor de standaard instagram filters.

Instagram feed

Presets kopen voor je instagram feed

Zelf post ik veel verschillende foto’s op mijn instagram. Foodpics (zoals een foto van een kleurrijke tajine) , reistips (zoals laatst van mijn roadtrip), maar ook foto’s van mijn grote trots, mijn kleine meid. Het liefst gebruik ik op Instagram 1 soort preset zodat het een geheel wordt. Mijn voorkeur ligt echt bij de AUTHENTIC preset. Door de preset “Authentic” te gebruiken krijgt mijn hele Instagram feed met al mijn foto’s een en dezelfde stijl waardoor alles uiteindelijk mooi bij elkaar aansluit, ondanks dat de foto’s zo verschillend zijn. Daarnaast veranderd het mijn foto niet heel erg maar blijft het heel natuurlijk.

Maxine Stevens

Wil je na het lezen van deze tips nog meer lezen of hulp krijgen van Maxine Stevens neem dan vooral eens een kijkje op haar blog. Daar vind je veel meer leuke en handige tips voor het maken van goede foto’s voor je Instagram feed. Een absolute aanrader voor de beginnende- of gevorderde Instagrammer.

Cursus Fotobewerking

Wanneer je na het lezen van deze tips en aanbevelingen overtuigd bent om je Instagram naar een hoger leven te tillen is de cursus fotobewerking van Maxine een absolute must. Ze leert jou hoe je de perfecte foto maakt en ook kun je via haar webshop allerlei leuke presets kopen om je foto’s te laten stralen en waardoor je het compleet eigen kan maken. Al meer dan 850 mensen gingen je voor en meer dan 450 mensen hebben aangegeven dat ze erg tevreden zijn. Je krijgt nu zelfs 80% korting op een aantal presets. Neem dus snel een kijkje op Maxine Stevens webshop.

Met de hulp en tips van Maxine gaat jouw Instagram avontuur zonder twijfel een compleet nieuwe fase in. Je foto’s zullen professioneler uit de verf komen en met een passende Instagram filter maak je jouw Instagram helemaal eigen!

Wat doe jij om je instagram feed naar een “higher level” te tillen?

Dit artikel is een samenwerking, maar is zoals jullie van mij gewend zijn, gebaseerd op mijn eigen persoonlijke mening.20 gedachten over “Je Instagram feed naar een hoger level tillen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *