Een visje eten bij Havenpaleis in Scheveningen

Een visje eten bij Havenpaleis in Scheveningen

Ik ben gek op vis, en ik ben gek op Scheveningen. Een perfecte combinatie dus. Het Vispaleis is al jaren een begrip in Scheveningen.  Ik ga er altijd heen voor een patatje hete saus. Maar de familie heeft nog een tentje : het Havenpaleis. De twee zaken zijn verschillend maar vullen daarentegen elkaar weer heel goed aan.

Vispaleis Scheveningen

“Bij het Vispaleis haal je een patatje,visje of broodje welke je aan de balie besteld en je gaat weer weg. Ze hebben wel statafels staan waar je het kan opeten, maar het heeft een stuk minder sfeer. Bij het Havenpaleis is dat anders. Je kunt er echt even rustig zitten en op het dakterras genieten van het uitzicht op de haven. Hoewel de uitstraling iets snackbar-achtigs heeft, vind ik dit wel onder de categorie “visrestaurant” vallen. Dus gaan we voor afhalen, dan gaan we naar het Vispaleis, willen we even lekker zitten dan gaan we naar het Havenpaleis in Scheveningen. 

Havenpaleis

Havenpaleis Scheveningen

Het Havenpaleis in Scheveningen is zeer betaalbaar. Voor minder dan 12 euro heb je een bord met 2 lekkerbekjes,friet en salade. Voor een euro (of 2) meer heb je een gemengde visschotel. Een maaltijd salade met garnalen is volgens mij zelfs iets goedkoper. Wat ik wel een minpunt vind is dat je 80 cent moet betalen voor een mini bakje saus. Dit mag van mij wel bij de prijs inzitten. Desondanks kom ik toch altijd weer terug hoor. Maar ik zou geen Nederlander zijn als ik niet iets te zeuren had 😉 Je besteld aan de balie en neemt vervolgens je eten mee naar je zitplek. Er wordt dus niet aan de tafel geserveerd. Het personeel is zeer vriendelijk en je kan toekijken hoe je maaltijd wordt klaargemaakt.

Parkeren Scheveningen

Het parkeren is gratis, maar in de zomer dus wel een uitdaging. Ben je ook in Scheveningen en houd je van vis? Dan zou ik zeker wat gaan eten bij Havenpaleis. Tevens hebben ze ook broodjes, uitsmijters etc.

Wil je weten waar het Havenpaleis in Scheveningen precies zit? Of wil je het menu van te voren zien? Kijk dan even op hun website.

Waar eet jij meestal als je naar Scheveningen gaat? 18 gedachten over “Een visje eten bij Havenpaleis in Scheveningen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *