One 2 track: een gps horloge voor kinderen

One 2 track: een gps horloge voor kinderen

In de moderne wereld waarin we leven, is het waarborgen van de veiligheid van onze kleintjes een topprioriteit. Technologie heeft ons in staat gesteld om met innovatieve oplossingen te komen om onze kinderen , maar ook ouderen te beschermen. Dit kun je o.a. doen GPS-telefoonhorloge van One2Track. In principe is het een horloge voor kinderen, maar hij kan wat mij betreft ook prima gebruikt worden voor ouderen. Vind je dit design toch een beetje kinderlijk? One 2 track heeft ook speciale ouderen gps horloges. In deze blog duik ik dieper in op de voordelen van GPS-horloges en waarom het gebruik van een One2Track GPS horloge nog helemaal niet zo een gekke keuze is. Wij ontvingen de roze om deze uit te testen.

Wat is een GPS-horloge?

Een GPS-horloge is een geavanceerd draagbaar apparaat dat is uitgerust met GPS-technologie om de locatie van de drager nauwkeurig te volgen. Oorspronkelijk ontworpen voor sporters en avonturiers, heeft het GPS-horloge nu een breder toepassingsgebied gekregen, met name in de zorg voor kinderen en ouderen. Het combineert de functionaliteit van een traditioneel horloge met de veiligheid van GPS-tracking.

One 2 track gps horloge

De Voordelen van GPS horloges

1. Real-time Locatie Tracking

Een van de belangrijkste voordelen van GPS-horloges voor telefoons is de mogelijkheid om in real-time de locatie van de drager te volgen. Met behulp van satelliettechnologie biedt het GPS-horloge nauwkeurige en actuele locatie-informatie, zodat ouders of verzorgers te allen tijde weten waar hun kiddos zich bevinden. Ideaal dus als je kindje al alleen naar de speeltuin gaat, of als je je kindje kwijt raakt in een drukke pretpark. Want ze zijn al foetsie als je met je ogen geknipperd hebt.

2. Veiligheid Buitenshuis

Voor ouders met actieve kinderen biedt een GPS-horloge van One2Track gemoedsrust tijdens buitenspelen en andere activiteiten. Als ouder kunt u gemakkelijk een virtuele grens instellen, zodat u een waarschuwing ontvangt als uw kind een bepaald gebied verlaat. Dit helpt bij het voorkomen van potentieel gevaarlijke situaties. Je bent dus zo in de speeltuin als je ziet dat je kindje zelf verder aan de wandel gaat.

3. SOS-noodknop

De GPS-horloges van One2Track zijn uitgerust met een SOS-noodknop die de drager kan indrukken in noodsituaties. Is je kind verdwaald of heeft hij of zij hulp nodig? Als je op het horloge naar rechts veegt, kom je bij de SOS-knop terecht. Als Farah hier op drukt, wordt meteen haar vader gebeld, zonder dat ze eerst het hele telefoonboek door moet. Ook krijgt Jerry een melding met de exacte locatie van Farah, ideaal dus.

4. Geofencing en Veilige Zones

Geofencing is een geavanceerde functie van GPS-horloges waarmee je veilige zones kunt instellen, zoals thuis of op school. Als de drager deze zones verlaat of binnenkomt, ontvang je automatisch een melding. Dit helpt bij het monitoren van de dagelijkse routines en geeft een waarschuwing als er iets ongebruikelijks gebeurt. Perfect dus als je tegen je kind hebt gezegd dat hij of zij alleen naar de speeltuin mag, maar hij of zij toch besluit bij een vriendje of vriendinnetje te gaan spelen.

5. Gemoedsrust voor Ouderen

Ook als is de one 2 track gps horloge die wij hebben ontvangen eigenlijk bedoeld voor kinderen, hij kan ook perfect gedragen worden door een oudere. Vind je het design toch te kinderlijk met de felle kleurtjes, dan heeft One 2 track ook speciale horloges voor ouderen. Voor ouderen die zelfstandig wonen, biedt een GPS-horloge extra veiligheid. Mocht er iets gebeuren wanneer ze buiten zijn, kunnen familieleden of verzorgers snel reageren en de hulpdiensten op de hoogte stellen van de exacte locatie.

horloge met videobellen

Mijn persoonlijke ervaring met de one 2 track horloge

Wij ontvingen de roze horloge om uit te testen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik in het begin een beetje sceptisch was, maar dat is helemaal gedraaid. Het horloge heeft een prachtig design en je kan kiezen uit verschillende kleurtjes. Het klokje is groot, maar niet te groot. Omdat ik een echte girly girly meid heb, koos ik voor de roze. Farah haar nichtje en neefje hadden de horloge ook gekregen en daarom stond de horloge ook op haar wishlist. Had ze hem ook echt nodig? Nee, niet echt. is hij leuk en handig? Absoluut!

Sim- Locked

Het horloge was sim- locked. Dat betekend dat je er geen ander simkaartje in kan stoppen dan het simkaartje die er bij geleverd zat. Dat vond ik zelf wel een nadeel en als ik dan toch een minpunt moet bedenken, dan is dit hem.

Kinderhorloge

Telefoonboek

Wil je kind iemand bellen, dan moet dit telefoonnummer zijn toegevoegd aan het telefoonboek. Zelf vind ik dit erg fijn, want zo loop je niet het risico dat kindlief met Jan en alleman aan de lijn hangt. Farah kan nu lekker videobellen met haar oma, zonder dat mijn telefoon steeds bezet is. Want die twee kunnen echt wel wat afbellen. Ook leuk als je een uitstapje maakt en je kind de dierentuin of het pretpark aan grootouders of andere familieleden wilt laten zien. Wat ik wel een nadeel vond, is dat je niet gratis kunt bellen via whatsapp of dergelijke.

De stappenteller

De gps horloge van one 2 track heeft een stappenteller. Ideaal als je wilt monitoren of je kind wel voldoende beweegt. Tevens kan het je kind uitdagen om meer te bewegen. Zelf maak ik al eeuwen gebruik van de fitbit, maar nu kunnen we toch een beetje tegen elkaar battelen.

Smartwatch voor kinderen

Eindconclusie

In een wereld waarin veiligheid een topprioriteit is, bieden GPS-horloges voor telefoons van One2Track een innovatieve en effectieve oplossing om onze geliefden te beschermen. Met real-time locatietracking, SOS-noodknoppen en geofencing-functionaliteit bieden deze horloges gemoedsrust aan ouders en verzorgers, en bevorderen ze de veiligheid van kinderen en ouderen. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar GPS-horloge, is One2Track een uitstekende keuze voor zijn functionaliteit en toewijding aan veiligheid.

Zou ik de horloge zelf ook gekocht hebben als ik het niet gekregen had? Waarschijnlijk niet. Loslaten is voor mij nog echt een dingetje en ook al zit de speeltuin achter ons huis, ik vind het lastig om haar op 5 jarige leeftijd al alleen naar de speeltuin te sturen. We leven in gekke tijden en mijn kind is toch mijn belangrijkste bezit. Dit stukje loslaten heeft waarschijnlijk ook te maken met het feit dat ik meerdere malen een miskraam voor en na Farah heb gehad.

Aan de andere kant kan het gps horloge wel weer bijdragen aan het proces qua loslaten. Ik denk namelijk dat ik het wel een stuk fijner vind als ik haar kan traceren. Zelf wilde ze al een tijdje deze connect up horloge omdat haar neefje en nichtje, die iets ouder zijn, het ook hebben. En eerlijk is eerlijk, de roze kleur is wel heel vet. Uiteraard is de horloge ook in andere trendy kleurtjes verkrijgbaar.

Horloge voor kinderen

Winactie

Wil jij een one 2 track gps horloge winnen? Volg mij dan op insta. Deze week komt er nog een super leuke winactie online en mag ik iemand anders blij maken met zo een gave horloge.1 gedachte over “One 2 track: een gps horloge voor kinderen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *