De beste goedkope occasions van 2022

De beste goedkope occasions van 2022

Wist je dat je tegenwoordig naast occasions kopen ze ook kunt leasen? Ja, echt waar! Er zijn steeds meer leasemaatschappijen die tweedehandsauto’s aanbieden. Het voordeel van zo’n leasecontract is uiteraard dat je niet al te veel geld hoeft uit te geven. Daarom alleen al is het een goed idee om een occasion te leasen. Dit is al helemaal het geval als je kiest voor een van de goedkopere modellen. Hieronder noemen we hier drie goede voorbeelden van die echt betaalbaar zijn om te leasen! Het gaat hierbij echter wel om oudere occasions, maar het zijn wel goedkope occasions.

Honda Jazz

De Honda Jazz die tussen 2002-2008 is gemaakt, is tegenwoordig nog altijd een hartstikke goede auto om te leasen via https://www.privateleaseused.nl/. Mogelijk denk je dat deze oude occasions tegenwoordig niet meer goed rijden. Het tegenovergestelde blijkt echter te kloppen! Ook anno 2022 is de Jazz namelijk nog steeds een prima vierwieler om te hebben, ook al is je auto inmiddels zo’n 15 jaar oud. In Nederland is dit model nooit echt populair geweest, wat met name met de hoge prijs te maken. Hierdoor is deze occasion van Honda ook nu nog altijd relatief duur, al zijn er gelukkig wel veel beschikbaar.

Citroën C5

Inmiddels zijn de Citroën C5’s uit 2001-2008 zeer betaalbaar geworden. Dit is het geval als je ze wilt kopen, maar ook als je ze wilt leasen op Privateleaseused.nl. Natuurlijk hangt de prijs van de staat van de auto af. Sommige modellen die zo goed als afgeschreven zijn, zullen dan ook goedkoper zijn dan de occasions die er nog prima uitzien en goed rijden. De Citroën C5 kopen of leasen is een goed idee doordat deze auto veel comfort biedt. Bovendien is deze wagen robuust gebouwd, wat er ook voor gezorgd heeft dat de oudere C5’s nog steeds goed zijn.

Ford Ka

De Ford Ka is al jarenlang een van de populairste auto’s van Nederland. De modellen die tussen 1997 en 2008 op de markt zijn gekomen, worden nu nog steeds regelmatig aangeboden als goedkope occasions. Deze tweedehandsauto’s kopen of leasen is absoluut een aanrader als je op zoek bent naar een betaalbaar voertuig dat betrouwbaar is en goed rijdt. Sommige eigenaren vinden het zelfs een waar feest om in een Ka te rijden! Het is trouwens beter om te kiezen voor een model uit de latere bouwjaren. Over het algemeen zijn deze auto’s van Ka net wat beter van kwaliteit en behoren ze toch tot de goedkope occasions.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *