Een geboorteposter laten maken van je kindje

Een geboorteposter laten maken van je kindje

De dag waarop je kind geboren is, is waarschijnlijk de mooiste dag van je leven als ouder. Je kunt dit moment nog wat specialer maken door een geboorteposter te kopen. Dit is een illustratie van je kind die gepersonaliseerd wordt en een schaal van 1 op 1 heeft. Daardoor heeft het artistieke kunstwerk de echte lengte van je baby bij de geboorte. Een geboorteposter is dan ook een unieke herinnering aan dit geweldige moment.

Een geboorteposter wordt dus vaak toegepast om de geboorte van je kind te herinneren, maar dit is niet de enige reden waarom het tegenwoordig zo populair is. Geboorteposters zijn namelijk ook een fantastische manier om babykamers te pimpen! Je kunt het slaapvertrek van je kind zo ineens volledig trendy maken met behulp van zo’n poster. Het is dan ook niet raar dat je ze vaak op Pinterest of in interieurmagazines ziet in kinderkamers. Zo sla je dus eigenlijk twee vliegen in één klap door een geboorteposter op te hangen in de kamer van je baby. Het dient immers tegelijkertijd als herinnering en als decoratie!

Toch hoef je een geboorteposter niet beslist voor je zelf aan te schaffen. Deze posters kopen is namelijk ook een goed idee als je (schoon)zus of vriendin net bevallen is. Een unieker kraamcadeau vind je bijna niet! Op de geboorteposter komt trouwens niet alleen een gepersonaliseerde tekening van de baby te staan. Ook zullen de geboortegegevens getoond worden. Hierbij kun je aan onder meer de naam en geboortedatum denken, maar ook de lengte, het gewicht en het tijdstip worden op de poster geplaatst.

Een ander pluspunt van een geboorteposter als kraamcadeau is dat je het volledig kunt customizen. Zo kun je dus de geboortegegevens van het kind aanpassen, waar we het net al over hebben gehad. Toch heb je nog meer veel meer opties om het design te personaliseren. Zo kun je bepalen wat de achtergrondkleur is van de poster. Ook zijn er meerdere stijlen waar je uit kunt kiezen. Bovendien kun je zelf de richting van de tekening van de baby bepalen. Ditzelfde geldt voor de afmetingen van de geboorteposter. Al met al is het dus zeker een leuk idee om een geboorteposter als kraamcadeau te geven aan een naaste. Ben je zelf net van een kind bevallen en heb je van niemand zo’n poster gekregen? Koop dan zelf één en hang het op in de babykamer!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *