Bloggers gezocht

Bloggers gezocht

Gastblogger gezocht! Het onderwerp stond al enige tijd in mijn concepten, toch lukte het me niet helemaal om er een artikel over te schrijven. Voor een control freak (want zo mag je me best omschrijven), is het soms toch een beetje lastig om niet alles zelf te doen. Toch is het tijd dat ik de touwtjes een beetje uit handen ga geven en een gastblogger in mijn team verwelkom. Want 2020 is natuurlijk het jaar waarin ik meer leer loslaten. Ben jij die enthousiasteling die leuk kan schrijven?

De onderwerpen waarover je gaat schrijven kunnen bestaan uit creatieve diy blogs, blogs over bruiloften en babyshowers, reisblogs (dit mogen ook hotspots zijn) , blogs over eten en drinken en blogs over gezondheid. Bij dit laatste geld wel dat het geen “natte vinger werk” is en wel enigszins onderbouwd.

Ben jij creatief en enthousiast en vind je het leuk om blogs te schrijven? Wil je naamsbekendheid voor je eigen blog, of beter gevonden worden in google? Dan ben ik op zoek naar jou! Ik ben op zoek naar een gastblogger die minimaal 1 keer per maand een blog aanlevert, maar mijn voorkeur gaat uit naar 1 keer per week of 14 dagen.

Mijn blog is in principe een persoonlijke blog en daardoor is het niet mogelijk om als gastblogger, blogs te schrijven in de vorm van een dagboek of een persoonlijke column. Een artikel moet dus inspirerend of informerend  zijn en echt iets toevoegen. Verder sta ik voor heel veel open, als het maar een beetje aansluit. Een blog over een kroegentocht of reviews van restaurants waar je niet halal (vis of vega zijn prima opties) kunt eten, passen niet goed bij mijn blog. De onderwerpen waar je over gaat schrijven, kunnen we in overleg bepalen.

Wat verwacht ik van een gastblogger?

 • Van jou verwacht ik dat je eerlijk en open bent.
 • Je hebt je teksten zelf geschreven en deze zijn alleen bedoeld voor Sparkles Inside, duplicate content is Google niet zo blij mee, en dat is dus ook niet toegestaan.
 • De foto’s die je gebruikt zijn van jezelf, of rechten vrij.
 • De teksten die je schrijft zijn in het Nederlands.
 • Je hebt een grote dosis enthousiasme en humor.
 • Je gaat er voor de volle 100% voor.
 • Creatief is je sleutelwoord.

Wat kun je van mij verwachten

 • Ook al ga je op vrijwillige basis aan de gang, ik hou er van om je te verrassen. Voor niks gaat de zon op en je zult zeker niet voor “niks” gaan bloggen.
 • Je blog of link naar 1 van je andere social media kanalen, mogen altijd vermeld worden in de blog.
 • Je geschreven blog wordt op mijn social media kanalen gedeeld.
 • Zo nu en dan kun je een product toegestuurd krijgen voor een review, deze mag je uiteraard houden.

Ben je enthousiast geworden en wil je als gastblogger aan de slag? Stuur me dan snel een mailtje op contact (at) sparklesinside.nl met een korte motivatie. Indien je een voorbeeld hebt van een artikel die je eerder hebt geschreven, dan lees ik die graag om te kijken of onze schrijfstijlen matchen. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.8 gedachten over “Bloggers gezocht”

 • Goed dat je de controle durft los te laten, Je kunt ze gelukkig altijd zelf checken. Ik heb het zelf te druk met mijn eigen website, maar hopelijk vind je snel iemand.

 • Ik heb zelf een persoonlijke blog… Ben wel creatief, maar post er zelf weinig over…
  Wel leuk om dit zo te doen… Als ik iemand weet, zal ik hjem naar deze pagina doorsturen. We moeten elkaar wat helpen, niet waar? 😉

 • Ik hoop dat je snel een geschikte gastblogger zult vinden. Er is genoeg talent aanwezig in Nederland en België! Je bent ook welkom om een oproepje te plaatsen in de FB groep Bloggers Platform Nederland. Succes!

 • Hoi! Misschien kunnen wij wat voor elkaar betekenen! Ik ben Danique, stagiaire marketing bij EnjoyApartments in Barcelona en opzoek naar een website om eenmalig een blog te plaatsen. Op dit moment ben ik bezig met het schrijven van een blog over “De positieve kant van de coronacrisis”.

  Ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *