Fotodetails op je bruiloft

Fotodetails op je bruiloft

Hoe belangrijk zijn fotodetails op je bruiloft? Ze zeggen dat de details het geheim zijn van een succesvolle bruiloftsdag. Het maakt niet uit of je nou een groot feest geeft met al je familie en vrienden, of een klein intiem feestje met je naasten. Details maken het feestje helemaal af. Wil jij de details op je receptie nog persoonlijker maken? Gebruik dan foto’s.

Je hoeft natuurlijk niet een foto album op elke tafel te leggen, maar wees creatief. Ik zelf had een kaarsenhouder gemaakt door 4 fotolijstjes aan elkaar te lijmen en foto’s te printen op transferpapier. Deze stond op de welkomststafel bij het gastenboek. Helaas kan ik hier geen foto van terugvinden en is hij na het feest van ellende uit elkaar gevallen, anders had ik het jullie graag laten zien. Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke creatieve ideeën om foto’s terug te laten komen op je bruiloft, lees dus snel mee met mijn tips.

Plek aanduidingen

Wil jij dat je gasten een door jou gekozen plek innemen op je bruiloft? Als je voldoende tijd hebt, dan is dit een veel leukere manier dan een standaard naamkaartje op de tafels of aan de stoelen. Verzamel dan van al je gasten een foto en bevestig deze aan hun stoel of laat ze als poloraids afdrukken en leg ze op de tafels. Iedereen houdt van foto’s kijken en op deze manier is het ook nog eens veel leuker om je plek te vinden. Net een soort speurtocht!

fotodetails op je bruiloft

Een bedeltje in je boeket

We missen allemaal wel iemand die ons erg dierbaar is geweest. Is niet iedereen op jou bruiloft aanwezig die je er graag bij zou willen hebben, maar vind je grote foto’s op de tafels too much? Zorg dan dat je een bedeltje in je boeket hebt van die persoon. Op deze manier zijn je naasten die overleden zijn ook dicht bij je en kijken ze met je mee op de belangrijkste dag in je leven, maar blijft het toch een beetje subtiel. Zelfs als je een boeket van broches hebt gemaakt, kan je dit detail mooi verwerken. Want zeg nou eerlijk, fotodetails op je bruiloft komen zo toch weer een beetje mooi terug.

fotodetails in je bruidsboeket

Photobooth

Ik zie het steeds vaker voorkomen op een bruiloft: een photobooth. Om het toch wat persoonlijker te maken kun je een photobooth maken en hier allemaal lijstjes ophangen met trouwfoto’s van je familieleden. Ik ben benieuwd wie elkaar nog herinnerd. Begin hier wel een paar maanden van te voren mee. Zo kun je de foto’s van iedereen op tijd verzamelen. Deze fotodetails op je bruiloft worden later dus ook weer mooi in je album verwerkt.

Gastenboek met fotodetails

Heb je nog geen gastenboek? Laat dan een fotoalbum printen met allerlei leuke foto’s waar je gasten tussendoor een berichtje kunnen schrijven. Zo kun je jullie hele liefdesverhaal door middel van foto’s delen met de gasten en heb je meteen je album voor later. Je kan ook een poloraid camera neerleggen en de gasten een foto van zichtzelf laten maken en deze meteen laten inplakken. Heel simpel, maar wel super leuk! Maar eigenlijk hoort dit idee al een beetje bij de fotobooth.

fotodetails in een gastenboek

Op elke tafel staat meestal wel een tafelstukje zoals een bloemetje of een kaarsje. I.p.v. saaie bloemstukjes op tafel kun je ook foto’s verwerken in je “centerpieces”. Je hebt bij de Ikea hele leuke lijstjes waar je aan beide zijde een foto kan laten zien. Heb je van te voren een love shoot gehad, dan kun je zo je foto’s natuurlijk ook showen d.m.v. een beamer op een groot scherm. Ook kan je je fotograaf vragen om de mooiste foto’s van overdag te presenteren aan je avondgasten door middel van de beamer. Hou je er niet zo van om je eigen hoofd in elk blad tegen te komen, kies er dan ook voor om er foto’s in te verwerken van de mensen die voor jou belangrijk zijn.  Fotodetails op je bruiloft is dus hartstikke leuk.

Er zijn zo nog tig manieren waarop je foto’s kan verwerken in de details van jou bruiloft. Je kan bedankjes maken met daarin de trouwfoto verwerkt die overdag is gemaakt, of een leuke foto van een loveshoot. Met deze tips, kun je dus volop aan de slag om fotodetails op je bruiloft te toveren. Fotodetails op je bruiloft zijn dus hartstikke leuk.

Voor welke fotodetails heb jij gekozen op je bruiloft?10 gedachten over “Fotodetails op je bruiloft”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *