Jippie! Mijn blog is eindelijk online

Jippie! Mijn blog is eindelijk online

Het is eindelijk zover! Mijn blog is af! Ik registreerde mijn domein naam al enkele jaren geleden, liet een flitsend logo maken, schreef wat blogs vooruit en toch lukte het me niet om mijn blog online te zetten. Hoe dan?!  is vast iets wat je je nu afvraagt… De control freak in mij werd weer wakker en het was net niet goed genoeg ofzo. Maar het werd tijd!  Dus we beginnen 2020 met een nieuw jaar, nieuwe kansen!  Ik heb me aangemeld bij de mama bloglist en we gaan lekker knallen. Bovendien is er al wat leesvoer en hoeft niemand dus naar een lege blog te turen. Stiekem vind ik het natuurlijk nog steeds een beetje spannend. Mijn onzekerheid komt dan bovendien toch om de hoek kijken, maar we gaan er voor! 2020 wordt een jaar met vooral veel positiviteit en leuke blogs!

Voor de lezers die me nog niet kennen, stel ik me graag even voor. Mijn naam is Jasmina, 34 jaar en het gezicht achter Sparkles Inside. Getrouwd ben ik met mijn grote liefde en we wonen samen in het Westland met onze prachtige dochter: Farah Hope. Mijn ouders zijn een Nederlandse vader en een Surinaamse moeder en ik heb een zusje die 2 jaar jonger is . Familie is erg belangrijk voor mij en mijn naasten zijn dan ook het grootste gedeelte van mijn leven aanwezig.

Echte post en alles wat met pen en papier te maken heeft, maakt me blij. Daarom begon ik jaren geleden mijn eigen webshop: Penpal Junkie. Ondanks dat ik dit met veel plezier deed en super leuke tijden heb gekend, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Toen ik de styling van mijn nichtje haar eerste verjaardag deed, werd het idee van Sparkles Inside geboren en moest het alleen nog maar uitgewerkt worden. Om niet in 7 sloten tegelijk te lopen, besloot ik om eerst het hoofdstuk “webshop” af te sluiten, voordat ik verder ging naar het volgende hoofdstuk. Toen ik mijn kantoorpand op had gezegd, was het begin van deze reis begonnen en heb ik het beetje bij beetje afgebouwd. Wat ik met mijn nieuwe passie wilde, wist ik toen nog niet.

Op mijn 9e leerde ik al koken en het is altijd een passie van mij gebleven. Ik nodig graag mensen thuis uit en vind het dan ook helemaal niet erg om de hele dag in de keuken te moeten staan. Eten is in de Surinaamse cultuur erg belangrijk. Het maakt niet uit of er een baby geboren wordt, iemand gaat trouwen of iemand overlijdt …. eten is er altijd.

Ontspanning in het leven inplannen is erg belangrijk. Ik wil werken om te leven en niet leven om te werken. Reizen is mijn passie en een aantal jaar terug ging ik voor het eerst met de auto op roadtrip, richting oost Europa. Een wens die ik al jaren had, kwam eindelijk uit. Je ontwikkeld jezelf als persoon, als je in contact komt met andere culturen en gewoontes. Ook is reizen een stukje ontspanning in een druk en hectisch leven, en kan ik tijdens een weekendje weg helemaal tot rust komen. Tijdens mijn reizen, speelt eten wederom een grote rol. Ik vind het leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Toen wij in Marrakesh waren, hebben mijn man en ik een kookworkshop gevolgd in de Marokkaanse keuken. Een geweldig leuke ervaring!

Ik ben een echte feestbeest, en dan heb ik het niet over lange nachten in een club…maar familiefeestjes. Bruiloften, verjaardagen en babyshowers organiseren vind ik geweldig en mijn creatieve kant komt dan ook altijd naar boven. Een creatieve duizendpoot is hoe ik mezelf zie, omdat ik altijd aan het freubelen ben. Niks is mij te gek en je kunt me ook inhuren om de styling van jou feest te doen, zodat dit een knalfeest wordt waar iedereen het jaren later nog over zal hebben.

Ondanks dat ik chronisch ziek ben, probeer ik altijd positief te zijn en het beste uit het leven te halen. Elke dag kan een feestje zijn, als je zelf maar de slingers ophangt. Nadat ik meerdere malen een TIA heb gehad in het verleden, ben ik dyslectisch geworden. Ondanks dat ik mijn teksten meerdere malen zorgvuldig controleer, kan het voorkomen dat je hier en daar een spelfout tegen komt. Wil je me hier van op de hoogte brengen? Stuur me dan een mailtje, want ik waardeer het zeer.

Ik heb al mijn passies, eigenschappen en dingen waar ik me mee bezig houd in de blender gegooid, en zo is Sparkles Inside geboren, mijn lifestyle blog met een hoog “ME” gehalte. Je zal blogs tegen komen over diverse onderwerpen. De dingen waar ik blij van wordt, wil ik delen en in sommige gevallen ook de dingen waar ik minder blij van wordt. Ook wil ik deze blog dicht bij mezelf houden en ga dus geen samenwerkingen aan met partijen waar ik echt niks mee heb. Heb je feedback of wil je me wat vertellen, dan vind ik het leuk als je me een mailtje stuurt. Je kan mailen naar het mailadres contact [at] sparklesinside.nl of stuur me een mailtje via het contactformulier

Groetjes,

Jasmina15 gedachten over “Jippie! Mijn blog is eindelijk online”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *