Duurzame kerstpakketten van Moyu

Duurzame kerstpakketten van Moyu

Sinds ik zelfstandig ondernemer ben, krijg ik niet echt meer een kerstpakket. Het hele jaar door krijg ik natuurlijk regelmatig leuke perspakketten en dat voelt altijd ook wel een beetje als een kerstpakket, dus je zal me niet horen klagen hoor. Dit jaar kreeg ik wel een kerstpakket, en niet pas met de kerst maar nu al, zodat ik ook eentje aan 1 van jullie kan weggeven. Later in de blog lees je hier meer over. Moyu heeft samen met andere ondernemers geweldige duurzame kerstpakketten samengesteld. Lees snel verder als ik je nieuwsgierigheid heb weten te prikkelen.

Wie of wat is Moyu

Ik schreef al eerder een artikel waarin ik erg enthousiast schreef over de uitwisbare notitieboeken van Moyu. Sinds ik moeder ben geworden, ben ik anders gaan nadenken over het milieu en duurzaamheid. Voorheen dacht ik altijd YOLO, maar nu denk ik ook aan de toekomst van mijn kind. Een wereld vol groen, zonder single use paper, zonder papierverspilling en zonder ontbossing. Dat is de missie van Moyu. Daarom maken zij schrijfartikelen van uitwisbaar steenpapier. Dit papier is vrij van bomen, water en bleekmiddelen. Het is bovendien 500 keer herschrijfbaar en zeer goed te recyclen. Ideaal voor mij dus, iemand die altijd alles opschrijft. Ik hoef nu niet meer elke maand naar de Action om kladblokken in te slaan.

Kerstpakket net even anders

De duurzame kerstpakketten van Moyu zijn net even anders dan de volle dozen met snacks en voedsel waarvan je de helft niet eens op eet. Bij elk product is er gedacht aan het milieu en elk product is ook daadwerkelijk te gebruiken in het dagelijkse leven. Uiteraard zit er ook iets te snaaien tussen, maar daar draait het niet alleen om.

Duurzame kerstpakketten van Moyu

Zoals ik al eerder schreef, mocht ik een duurzaam kerstpakket van Moyu ontvangen. Ze hebben verschillende soorten in verschillende prijsklassen zodat er voor iedereen wel wat tussen zit. Bij een duurzaam kerstpakket moet je denken aan een pakket die bestaat uit producten die over het algemeen gemaakt zijn van duurzame materialen of zijn geproduceerd in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Writing-into-the-Future Box

De Writing-into-the-Future Box is 1 van de goedkoopste duurzame kerstpakketten die Moyu aanbiedt. Dat maakt het kerstpakket echter niet minder leuk.

In het de Writing-into-the-Future Box vind je:

 • MOYU Hardcover Notitieboek A5: Beyond Blue
 • MOYU Productivity tool: Month Planner A4 (mijn persoonlijke favoriet, ik kan niet meer zonder)
 • MOYU Productivity tool: To Do List A4
 • Tony’s Chocolonely (Karamel-Zeezout)
 • 1 x Boom geplant i.s.m. Trees For Kenya

Dit pakket kost €34.95 inclusief btw

It’s Fresh! Box

In de It’s Fresh! Box vind je:

 • MOYU Hardcover Notitieboek A5: Dear Daisy
 • Pineut Cold Brew Iced Tea: Sweet Sunshine
 • Seepje Afwasmiddel Sprankelende Jasmijn (Klein)
 • Max’s Organic Mints (14gr)
 • Paul and Pippa Handgemaakte Artisan Crackers (130gr)
 • 1 x Boom geplant i.s.m. Trees For Kenya

Dit pakket kost €44.95 inclusief btw

Simply Doing Good Box

Op zoek naar een Kerstpakket dat de wereld mooier, groener en duurzamer maakt? De Simply Doing Good Box doet precies dat!

In Simply Doing Good Box vind je:

 • MOYU A5 Hardcover Notitieboek : Go Green
 • Goodwine Cheerful Merlot (0,75 l)
 • LEKKER Company Natural Deodorant: Woodland
 • Max’s Organic Mints (35g)
 • Frank About Tea: Super Spice
 • 1 x Boom geplant i.s.m. Trees For Kenya

Dit pakket kost €54.95 inclusief btw

The Ultimate Christmas Box

De Ultimate Christmas box is 1 van de duurzame pakketten om je vingers bij af te likken. Bomvol luxe producten die Kerst 2022 niet alleen naar een hoger, maar ook naar een duurzamer niveau tillen! Schaamteloos genieten is dus toegestaan. In deze box vind je:

 • MOYU Hardcover Notitieboek A5: Lovely Leafs
 • Pineut Focaccia Borrelbrood – Zelf bakken!
 • Pineut Gluhwein Karaf
 • Foodelicious Stephen Destrée Chocolat Koekjes – Fleur de Sel (100 gr)
 • Bamboovement Koffiebeker (235 ml)
 • 1 x Boom geplant i.s.m. Trees For Kenya

Dit pakket kost €64.95 inclusief btw

Duurzaam kerstpakket, more than gifts

More than gifts

Bij de duurzame kerstpakketten gaat het om veel meer dan alleen het cadeau zelf. Je kunt een ander blij maken, maar ook een stukje terug doen voor het milieu. Iets wat toch wel belangrijk is in deze tijd, dus deze pakketten zorgen meteen voor een klein stukje bewustwording.

Je duurzame kerstpakketen met korting kopen

Wil jij je personeel ook verassen met duurzame kerstpakketten? Of wil je een familielid in het zonnetje zetten? Met de code Jasmina10 krijg je 10% korting op je bestelling op de website van Moyu. Je kan overigens ook een branded notitieboek toevoegen aan je kerstpakket, hoe gaaf is dat?

Wat vind ik nou van deze duurzame kerstpakketten?

Dat ik gek op de producten van Moyu ben, is voor velen van jullie natuurlijk geen geheim. Ik werk daarom ook al een tijdje met heel veel plezier met hen samen. Maar deze kerstpakketten zijn wel echt next level. I love it! Je hebt verschillende soorten en daarom is er voor elk budget wel iets leuks te vinden.

In the Ultimate Christmas box zit gluhwein om zelf te maken. Zelf drink ik geen alcohol en toch werd ik blij van dit pakket. De wijn is namelijk niet inbegrepen en je kunt er dus ook een lekker smaakwatertje van maken. Perfect om goed gehydrateerd te blijven als je niet echt een waterliefhebber bent.

Wat ik helemaal geweldig vind, is dat bij aankoop van elk kerstpakket een boom wordt geplant in samenwerking met Trees for Kenya. Op deze manier dragen we allemaal een beetje bij aan een groenere planeet.

Ik ben ontzettend blij met mijn kerstpakket, de meeste pakketten bevatten allerlei dingen die je helemaal niet gaat gebruiken. Dit pakket heeft het niet. Het is namelijk niet een mega pakket met allerlei prullaria, maar een ontzettend bruikbaar pakket die samengesteld is door alleen de allerleukste partners. Ik werd ontzettend blij van het pakket en ik denk jij ook. Heb je geen eigen onderneming? Dan kun je dit pakket natuurlijk ook aanschaffen voor je moeder, zus of beste vriendin. Je hoeft er namelijk niet meteen honderden tegelijk te kopen, maar 1 is ook prima. Een win win situatie als je het mij vraagt. Je maakt een ander namelijk blij en draagt een steentje bij aan een groenere planeet. We hebben allemaal wel een paar karma punten nodig toch?

Moyu duurzaam kerstpakket, alternatieve kerstpakketten

Win een duurzaam kerspakket

In samenwerking met Moyu mag ik een duurzaam kerstpakket weggeven. Hoe leuk is dat? Deze winactie zal in de loop van november op instagram zijn. Volg me dus alvast en houd het in de gaten. Want deze winactie mag je echt niet missen.

Wat is het leukste kerstpakket die jij ooit hebt gekregen?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *