De beste Koreaanse gezichtsproducten bij Korean Skincare

De beste Koreaanse gezichtsproducten bij Korean Skincare

Onlangs ontving ik een heerlijke doos vol met de beste Koreaanse gezichtsproducten van Korean Skincare. Ik ben niet zo een beauty queen en moet ook eerlijk bekennen dat ik mijzelf en mijn huid vaak vergeet. Zoals jullie eerder op mijn blog konden lezen, lag mijn vader op sterven en is hij uiteindelijk ook overleden. Een aantal chaotische weken gingen vooraf en ik moet eerlijk bekennen dat ik mezelf totaal heb verwaarloosd. Ik werd dan ook ontzettend blij van deze goodies om mezelf weer een beetje op te lappen. Want zeg nou eerlijk, wie wordt niet blij van een doos met de beste Koreaanse gezichtsproducten?

Koreaanse gezichtsproducten

Wie is Korean skincare

Korean skincare is een webshop met de beste Koreaanse gezichtsproducten die je kunt bedenken. Alles is met aandacht uitgezocht en geïmporteerd vanuit Korea. Wat me opviel, toen ik het pakketje uitpakte is dat alles met dezelfde zorg en aandacht dat het geïmporteerd is uit Korea, ook is verpakt en verzonden. Ik heb zelf een aantal jaar geleden een webshop gehad en deed altijd erg mijn best om degene die het pakketje uitpakte een :” happy feeling” te geven. Ditzelfde gevoel kreeg ik toen ik dit pakketje uitpakte. Een roze vloeipapiertje om de producten heen, gratis goodies zoals een handdoekje, spiegeltje en proefmonsters. Aan alles is gedacht. Monica, het gezicht achter Korean Skincare heeft dan ook erg haar best gedaan om de beste Koreaanse gezichtsproducten voor mij uit te zoeken. Maar wat zat er nou allemaal precies in het pakketje?

Korean skincare

Pyunkang Yul cadeauset

De 3 beste Koreaanse gezichtsproducten in 1 doosje. De Essence Toner heeft een hydraterende formule met geïnfundeerde aminozuren en astragalus-wortelextract om de huidtextuur te verfijnen. Het vochtserum gebruikt voedende oliën en glycerine om de huid te helpen vocht vast te houden door de olie-waterbalans te versterken. De Nutrition Cream is doordrenkt met Mongoolse milkvetch-extract, sheaboter en bijenwas om de huid te voeden. Ik moest er even aan wennen dat de producten niet “lekker” roken, terwijl dit juist eigenlijk super goed is. Het is niet dat ze “vies” roken, ze hadden gewoon geen geur. De producten bevatten namelijk geen toegevoegde parfum en zijn daarom beter voor je huid. Je gezicht voelt echt zo fris nadat je de producten hebt gebruikt. Ik voelde me gelijk 10 jaar jonger, haha. De etiketten zijn basic, maar alle informatie die je nodig hebt staat er op.

Koreaanse gezichtsproducten

Propolis Vitamine slaapmasker

Sinds mijn vader is overleden (of eigenlijk al daarvoor), slaap ik al slecht. Wij allemaal hier thuis. Dit Vitamine slaapmasker kwam dus goed van pas. Het brand heel lichtjes als je het insmeert maar daarna voelt je huid al snel fijn aan. Je hoeft de masker niet af te wassen, maar je smeert het op je huid als een creme. Een superfijn masker, als je het mij vraagt.

Koreaanse gezichtsproducten

Peptidenserum

Het Purito Centella Green Level Buffet Serum met 49% Centella-extract dat de collageensynthese bevordert en celweefsels activeert om littekens te kalmeren, niacinamide om de huidskleur in evenwicht te brengen en een doffe teint op te fleuren, vier peptiden, panthenol en adenosine om rimpels te helpen verbeteren. Dit serum is dus goed voor vele ongemakken. Het mag dus absoluut niet ontbreken op jouw kaptafel.

Peptiden serum

Kleimasker

Ik kon me niet herinneren wanneer ik voor het laatst een gezichtsmasker op mijn gezicht heb gesmeerd. Ik was dan ook blij met dit kleimasker. Toen ik het op mijn gezicht smeerde, tintelde het een beetje. Niet vervelend ofzo, maar je voelde dat er iets op je gezicht gebeurde. Farah vroeg zich af waar haar moeder was gebleven toen ik met mijn maskertje op door het huis liep. Achteraf hoorde ik van mijn moeder en zusje dat mijn gezicht een beetje roze was en ik er stralend uitzag. Dit maskertje is dus een blijvertje en zal vaak worden gebruikt.

Kleimasker

Handcreme van sheaboter en kokos

Minister president Rutte zei in het begin van de Corona crisis: Was je handen kapot. We kunnen onze handen niet vaak genoeg wassen in deze gekke tijd. Een handcrème binnen handbereik is dus altijd handig. Ook al bevat de handcrème geen parfum, hij ruikt echt heerlijk. De crème absorbeert ontzettend snel en je handen worden er zijdezacht van. Daarnaast is de tube niet heel groot en kun je het makkelijk meenemen als je onderweg bent.

Korean skincare

Zonnebrandcreme met aloevera

Zonnebrandcreme met een hoog PA waarde is niet alleen goed om je te beschermen tegen de zon, maar is ook goed tegen rimpels. Mijn zusje smeert zich daarom niet alleen in de zomer in met zonnebrandcreme, maar ook in de winter. Volgens haar is dit dus één van de beste Koreaanse gezichtsproducten.

Zonnebrand creme met aloe vera

Rode lipstick

Ik gebruik niet vaak make-up, maar als ik make up gebruik dan vind een fel kleurtje lipstick wel leuk. Mijn voorkeur gaat uit naar een harde rode of roze kleur. Persoonlijk vond ik deze lipstick daarom iets te soft en het deed me iets meer aan een lippenbalsem denken dan aan een lipstick. De lipstick voelt wel heel lekker aan en je krijgt er geen droge lippen van. Daarnaast heeft de lipstick een lekkere geur. De foto hieronder heb ik trouwens gemaakt nadat ik het kleimasker er af had gewassen.

Koreaanse gezichtsproducten

Eindoordeel Korean skincare

Ik vond niet alleen de producten super fijn, maar ik vond het ook een pluspunt dat er extra aandacht aan de verpakking wordt geschonken. Op deze manier is het toch een belevenis om het pakketje uit te pakken. Iets waar ik zelf ook altijd naar streefde toen ik een webshop had.

Na het gebruiken van de ontvangen producten, heb ik het gevoel gekregen dat mijn gezicht weer een echte boost heeft gekregen en mijn huid was weer helemaal fris en strak.

Het persoonlijk contact met Monica verliep goed en het pakketje werd de volgende dag na ons mailcontact al verzonden. Op de website van Korean Skincare staat dat als je voor 9 uur besteld, het dezelfde dag nog wordt geleverd. Ideaal dus als je een vroege vogel bent en je pakketje snel in huis wilt hebben.

De prijs-kwaliteit verhouding van de gezichtsproducten is overigens erg goed. Ik ben de producten in andere webshops tegen gekomen voor een veel hogere prijs. Kortom dit wordt mijn vaste webshop voor gezichtsproducten.

Korean skincare

De beste Koreaanse gezichtsproducten inslaan met 50 euro shoptegoed.

Samen met Korean Skincare mag ik een shoptegoed van 50 euro weggeven. Zo kun je op een leuke manier kennis maken met de beste Koreaanse gezichtsproducten.

Hoe kun je het shoptegoed winnen?

  1. Volg Sparkles Inside op instagram
  2. Volg Korean Skincare op instagram
  3. Laat in een reactie weten welke product jou nieuwsgierig heeft gemaakt

De winnaar krijgt op 20 maart een persoonlijk bericht. De gegevens worden alleen openbaar bekend gemaakt, indien de winnaar hier toestemming voor geeft.

Doe jij mee aan de winactie en probeer je binnenkort ook de beste Koreaanse gezichtsproducten uit?

Dit artikel is ontstaan door middel van een samenwerking.10 gedachten over “De beste Koreaanse gezichtsproducten bij Korean Skincare”

  • Ik kende dit merk nog niet, maar vind propolis masker erg interessant. Dat wordt toch gemaakt door bijen, toch? Het zou goed zijn tegen heel veel dingen. Ik vind dat een erg fijn bestandsdeel. Leuke review… enne… gecondoleerd met het verlies van je vader. Ik weet uit ervaring hoe pittig dat is. Zorg goed voor jezelf hè?

  • Wat een gave winactie! Je hebt mij heel erg nieuwschierig gemaakt naar de Handcreme van sheaboter en kokos ik las dat je handen er zijdezacht van worden en dat is nou juist wat ik nodig heb Ik heb nu een handcreme waarmee mijn handen juist nog droger aanvoelen en het al helemaal niet zijdezacht aan voelt maar juist hele droge handen wat ook totaal niet prettig voelt. Deze crème van sheabutter en kokos zou dus echt een geweldige uitkomst zijn! Love this!

  • Ik ben echt heel benieuwd naar het slaapmasker, ik kom vaak moeilijk in slaap en merk dat mijn huid hier s ochtends behoorlijk onrustig van word. Ook vind ik het fijn om een masker aan te brengen die je als crème kan laten intrekken. Zo kan je je huid toch goed verzorgen, maar kost het ook niet veel tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *