Cutie Pie in Rotterdam, rozer dan roze

Cutie Pie in Rotterdam, rozer dan roze

Rotterdam is een roze hotspot rijker en ik was dan ook super blij toen ik uitgenodigd werd voor de opening. Om heel eerlijk te zijn wist ik niet helemaal waar ik moest kijken, want alles was rozer dan roze. Als iemand gek is op roze, dan ben ik het wel. Op mijn instagram kun je trouwens een filmpje vinden. Ik kon het daarom ook niet laten om deze hotspot met jullie te delen. De laatste tijd bezoek ik wel vaker hotspots die helemaal instaproof zijn, zo ging ik onlangs ben Fallon van Faithly.nl langs een geweldige hotspot in Zoetermeer en heb ik nog veel meer leuke plekjes op mijn to do list die jullie binnenkort allemaal voorbij zullen zien komen. Yes Cutie Pie mag niet overgeslagen worden als je in Rotterdam bent.

De locatie

De locatie van Cutie Pie bevind zich in Rotterdam, net als Amsterdam een rotstad om doorheen te rijden vind ik zelf. Maar goed, het is het waard. Want ook al is het erg druk, je moet hier echt een keer zijn. Je vind Cutie Pie midden in de stad; in de Schilderstraat, de verlengde van de Witte de witstraat. Kijk goed uit, want fietsers heb je er echt overal, net als niet uitkijkende mensen.

Cutie Pie

Cuteness overload

Als je binnenkomt zie je vooral veel roze. Maaaaaaaar, er is ook een hoekje die lichtblauw is. Wil je een babyshower organiseren maar wordt het een jongetje, dan zou ik Cutie Pie zeker niet overslaan. Want ook voor een babyshower voor een jongetje is dit wel echt “the place to be”. Hier kun je je helemaal thuis voelen, de slogan is namelijk niet voor niks “Don’t be shy you’re at Cutie Pie”.

De menukaart

Op de menukaart zie je een hoop zoetigheid die overigens ook helemaal instaproof wordt opgediend. Het maakt niet uit of je gaat voor een wafel, een pannenkoek of lekkere cupcakes, er is voor ieder wat wils. Persoonlijk vond ik de mini cheesecake met passievrucht helemaal te gek. De zoete smaak met een frisse bite, was heerlijk. Ze hebben van alles, koekjes, donuts, macarons, magnum cakepops, bubble waffles…noem maar op! Je zoete trek wordt hier helemaal gestild. Ook heb je in de virtrines heerlijke taarten, de kinderbueno taart is zeker aan te raden en de red velvet zag er ook heerlijk uit.

Menukaart Cutiepie

Zoete drankjes

Niet alleen de hapjes zijn hier heerlijk, je hebt ook lekkere alcoholvrije mocktails en freakshakes. Ben je er op een warme zomerdag dan zijn de mocktails zeker aan te bevelen. Deze heerlijke frisse zomerdrankjes worden ter plekke voor je klaar gemaakt.

Iets te vieren?

Heb je iets te vieren? Doe dit dan bij Cutie Pie. Je hebt het perfecte decor voor een babyshower, een vrijgezellen feest of een gezellige hightea met vriendinnen. Er hoeft natuurlijk helemaal geen speciale gelegenheid te zijn, het leven kun je altijd vieren.

Roze hotspot Rotterdam

Het personeel

De eigenaresse is een ambitieuze jonge meid met de grootste dromen, ze runt niet alleen vol liefde haar nieuwe zaak maar studeert daarnaast ook. Tevens is ze zangeres en heeft ze een engelen stem. Ik snap dus ook niet helemaal goed waarom ze de Morena’s had uitgenodigd voor de opening, want ik denk dat ze zelf veel beter zingt. Tevens heeft ze een super lieve moeder en tante, die meteen aanvoelden als familie, ook al kenden we ze helemaal niet. Deze gezellige familie zorgt voor een goede vibe en sfeer en dat is toch iets wat je zaak kan maken of breken. Het personeel rent hun benen onder hun lichaam vandaan om iedereen het naar wens te maken. Ondanks dat de meiden nog erg jong leken, waren ze ontzettend spontaan en klantvriendelijk. Ze kwamen ook regelmatig vragen of alles nog naar wens was, terwijl ze het ontzettend druk hadden.

Instaproof hotspot rotterdam

Instagramproof

Zoals ik al eerder schreef, is deze tent helemaal instagram proof. Je ziet dus ook veel jonge meiden foto’s maken om hun instagram feed te vullen. Kom een beetje op tijd zodat het nog rustig is, en je hebt genoeg content voor een hele week. Elke hoekje is namelijk weer anders, ook leuk om een fotoshoot te doen met een professionele fotograaf. Ik zou dan wel even vooraf bellen en overleggen welk tijdstip je het beste kan komen. Je moet natuurlijk wel van de roze kleur houden. Of misschien zelfs leuk om een paar shots tijdens je zwangerschaps shoot te maken. Er zijn talloze mogelijkheden.

Roze hotspot Nederland

Openingstijden

Maandag12:00 – 22:00
Dinsdag12:00 – 22:00
Woensdag12:00 – 22:00
Donderdag12:00 – 22:00
Vrijdag12:00 – 02:00
Zaterdag12:00 – 02:00
Zondag12:00 – 22:00

Cutie Pie Rotterdam

Parkeren

In de buurt kunt je parkeren op straat of in de parkeergarage die op loopafstand aanwezig is. Het is wel betaald parkeren overigens. Ik heb geen plekje kunnen vinden waar je gratis kon parkeren. Fallon wist de weg en heeft ons eerst een half uur door de stad laten lopen, maar eigenlijk was de parkeergarage op 5 minuten afstand.

Eindoordeel

Niet alleen het interieur bij Cutie Pie is geweldig, het eten is dat ook. Ik kom hier zeker nog een keer terug met vriendinnen of misschien met Farah als we weer een meidendagje met zijn tweeën inplannen. De mocktails waren wel een beetje prijzig, maar wel een prijs die je ook vaak in andere zaakjes neerlegt. Uit mijn hoofd rond de 7 euro. Ik houd van dit soort plekjes en het is steeds meer “upcoming” in Nederland. Ik zoek de hotspots die ik bezoek ook steeds vaker op door hun interieur. Erg he?

Mocktails in Rotterdam

Ken jij nog leuke roze hotspots?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *