De leukste carnavalswinkel van NL, 9 tips

De leukste carnavalswinkel van NL, 9 tips

Op de elfde van de elfde vieren veel zuidelijke provincies carnaval. Daarnaast wordt er ook vooraf aan de vastentijd veel carnaval gevierd in de Noord-Brabant en Limburg. Bij de carnavalsfeesten horen natuurlijke indrukwekkende, grootse en fantastische carnaval outfits. Verschillende carnavalswinkels bieden fantastische outfits aan, maar bij welke Carnavalswinkel kun je nu jouw beste outfit scoren? Hieronder worden tien verschillende tips gegeven voor de tien leukste carnavalswinkels. Zo heb je bijvoorbeeld in Rotterdam een feestwinkel, genaamd Koorn & Co feestartikelen. Hier kun je een groot assortiment vinden aan feestartikelen en ook carnaval artikelen, zoals bijvoorbeeld pruiken, maskers, hoeden, feestkleding en feestneuzen.

Carnavalswinkel Witbaard Feestartikelen

Aan de Ferdinand Bolstraat 22 in Amsterdam vind je een hele leuke feestwinkel. De Witbaard Feestartikelen biedt verschillende soorten carnavalsoutfits. Daarnaast kun je hier ook nog terecht voor feestartikelen voor in en rondom je huis tijdens carnaval. Zo kun je ballonnen en versieringen kopen. Onder het kopje ‘Verkleden’ kun je op de website allerlei verschillende outfits vinden. Zo kun je verkleed als een priester, maar ook als de legende Elvis Presley inclusief het welbekende witte pak en een pruik. In ieder geval kun je bij deze feestwinkel helemaal los gaan aangezien het een groot en breed assortiment aan feestartikelen heeft.

Carnavalswinkel De Bonte Koe

Hoewel carnaval voornamelijk in de zuidelijke provincies gevierd wordt, zijn er ook in het Hoge Noorden Carnavalswinkels te vinden met allerlei soorten outfits voor iedere gelegenheid. Zo kun je bijvoorbeeld bij De Bonte Koe in Ruinerwold meer dan 25.000 kostuums proberen en huren. Je kunt hier dus ieder jaar weer tijdens carnaval een unieke outfit samenstellen aangezien het aanbod groot genoeg is. Zoals ook al op hun site vermeld staat is er inderdaad bij Carnavalswinkel De Bonte Koe voor ieder iets te vinden. De Bonte Koe staat bovendien in de top drie landelijke kledingverhuurbedrijven. Je zult dus werkelijk je ogen uitkijken in deze Carnavalswinkel.

Carnavalswinkel ‘t Kallebeske Sittard

Wanneer je naar de zuidelijke provincies van Nederland gaat, zoals Noord-Brabant en Limburg, in de maanden november tot en met maart, zal je er al snel achter komen dat carnaval hier ontzettend speelt. Zo vind je bijvoorbeeld verschillende Carnavalswinkels op maar een paar kilometer van elkaar vandaan. Een voorbeeld van zo’n Carnavalswinkel is ‘t Kallebeske in het hartje van Sittard. Het assortiment van ‘t Kallebeske in Sittard bestaat uit een twee-deling. Zo kun je hier van november tot maart alleen maar carnavals outfits kopen, terwijl je vanaf april hier goed terecht kunt voor lederhosen en dirndls die natuurlijk in het teken staan van het Oktoberfest in Duitsland!

Carnavalswinkel ‘t Mooswief

Wanneer je een bezoekje brengt aan Maastricht is het zeker aan te raden om langs te gaan bij de enige echte carnavalswinkel ‘t Mooswief. Bij de carnavalsshop ‘t Mooswief vind je verschillende soorten kostuums en kleding in allerlei soorten en maten. Zo kun je hier bijvoorbeeld met het hele gezin terecht aangezien ze kleding en kostuums verhuren voor baby’s tot aan de volwassenen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om online kostuums te verhuren. Je bent dus niet verplicht om langs te gaan in de winkel. Met behulp van pakketservices kun je binnen enkele dagen jouw kostuum thuis verwachten. Je zal altijd wat vinden aangezien het assortiment bij ‘t Mooswief enorm breed is voor jong en oud.

Carnavalswinkel ‘t Snabbeltje in Eindhoven

Ook in Eindhoven in Noord-Brabant kun je terecht voor je carnaval kostuums. Zo kun je bijvoorbeeld bij de Carnavalswinkel ‘t Snabbeltje in Eindhoven terecht voor allerlei soorten kostuums. Niet alleen voor carnaval kun je hier terecht. Je kunt hier op thema winkelen. Dit houdt in dat je een gedeelte kerst hebt, een gedeelte sinterklaas, een gedeelte oud en nieuwe en een gedeelte carnaval. Hierdoor is er meteen overzicht voor de consumenten wanneer zij op zoek zijn naar een outfit. Daarnaast heb je ontzettend veel betalingsmogelijkheden zowel IDeal en MisterCash als PayPall. In de winkel kun je zowel contant als met pin afrekenen.

Carnavalswinkel Van der Kruijs in Tilburg

In Tilburg kun je natuurlijk ook zeer goed terecht wanneer je op zoek bent naar een carnavalsoutfit. Het is ten eerste natuurlijk algemeen bekend dat je tijdens carnaval in Tilburg goed kunt feesten. Zo wordt de naam ‘Tilburg’ voor een aantal maanden veranderd in ‘Kruikenstad’. De inwoners worden in deze tijd ook Kruikenzeikers genoemd. Wanneer je in Tilburg een outfit wil scoren, kun je het beste terecht bij Carnavalswinkel Van der Kruijs. De carnavalswinkel Van der Kruijs is een kleinschalig, lokale feestwinkel waar iedereen speciale aandacht krijgt zodat je jouw beste outfit bij elkaar kunt vinden. Er zit voor iedereen altijd wel wat bij, wanneer je je outfit wil vinden bij Van der Kruijs in Tilburg.

Dé carnavalswinkel van Boxtel, Tilburg en omgeving: De Feestspecialist

Bij de Feestspecialist XXL in Tilburg kun je ten alle tijde terecht voor een prachtig kostuum. Ze hebben een enorm, groot assortiment aan feest accessoires, carnavalskleding en feestartikelen. Bovendien verkoopt en verhuurt de Feestspecialist XXL het gehele jaar door carnavalskleding en carnavalsaccessoires. Hierdoor mag de Feestspecialist XXL in Tilburg zich dé Feest- en Carnavalswinkel van Boxtel en Tilburg noemen. Ze hebben twee vestigingen in zowel Boxtel als Tilburg. Daarnaast hebben ze ook een online webshop waar je het gehele assortiment kan bewonderen.

Carnavalswinkel Feestkleding in Breda

De Carnavalswinkel Feestkleding in Breda is de allergrootste Carnavalswinkel in Breda, Den Bosch, Oosterhout. Etten Leur, Roosendaal en Tilburg. Je kunt in deze Carnavalswinkel van alles vinden voor zowel jong als oud. Zo kun je bijvoorbeeld verkleed als indiaan of cowboy, maar ook als gokker in Las Vegas of zoals Sjakie in de Chocoladefabriek. Het assortiment van Feestkleding in Breda is zeer breed. Daarnaast kun je met het personeel van Feestkleding in Breda contact opnemen wanneer je niet tijdens de openingstijden langs kan komen. Zij zullen dan samen met jou overleggen wanneer je langs kan komen tijdens extra openingstijden.

Opening Carnavalswinkel: Timmermans Carnavalsartikelen

In 2023 is het eindelijk weer zover: Timmermans carnavalsartikelen opent zijn deuren weer in Horst en Roermond. De Carnavalswinkel Timmermans is een carnavalswinkel van maar liefst 1500 vierkante meter. Timmermans beschikt over de grootste schmink collectie van Limburg. Bovendien kun je ook bij deze carnavalswinkel terecht voor jong en oud. Vanaf babymaat 62 kun je hier al kostuums kopen en ook XXXL is hier te koop of te huur.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *