Haal het maximale uit jouw Primera cadeaubon

Haal het maximale uit jouw Primera cadeaubon

Is binnenkort je vader jarig? Stapt er binnenkort een vriend of vriendin van je in het huwelijksbootje? Of, is er een kennis ziek en kan die wel een opkikkertje gebruiken? Stap dan eens binnen bij Primera. Daar vind je de mooiste, leukste en grappigste wenskaarten voor elke gelegenheid. Tevens kun je daar cadeaupakketten of cadeaubonnen kopen om de desbetreffende persoon extra te verwennen. Want eerlijk is eerlijk, je maakt iedereen blij met een cadeaubon. Zo kan iedereen uitzoeken wat hij of zij zelf wenst.

Voor ieder wat wils in het ruime assortiment

In de winkels van Primera is er gegarandeerd wat te vinden om de mensen in jouw omgeving blij mee te kunnen maken. Zo is de franchiseketen gespecialiseerd in wenskaarten en andere cadeauartikelen, maar ook in tijdschriften, boeken en tabak. Zo heeft de keten een ruime keuze aan tijdschriften en boeken, variërend van populaire weekbladen en glossy magazines tot literatuur, kinderboeken en kookboeken en een uitgebreid assortiment aan sigaretten, shag, sigaren en e-sigaretten.

Regel het bij Primera

Naast de verkoop van tabak, tijdschriften en boeken biedt Primera ook diensten aan zoals het regelen van postzegels en postzendingen, de verkoop van beltegoed, het verschaffen en opladen van OV-chipkaarten, het aanbieden van tickets voor evenementen en attracties en het afdrukken van foto’s. Ook kun je bij Primera terecht voor het laten maken van pasfoto’s en het kopen van kantoorartikelen. Dit maakt Primera niet alleen een winkel voor vrijetijdsbesteding, maar ook een plek waar je praktische zaken kunt regelen.

Koop jouw gewenste producten zonder te hoeven betalen

Tegenwoordig is alles al duur genoeg. Hoe lekker zou het daarom zijn om je aankoop te doen zonder veel geld kwijt te zijn? Dit is mogelijk wanneer je een cadeaubon van Primera in je bezit hebt. Op die manier kan jij jouw familie, vrienden en/of kennissen namelijk verrassen zonder daar al te veel voor hoeven bij te leggen. We moeten toch allemaal op de kleintjes letten!

Ben je echter niet zo fan van het assortiment van Primera? Koop je jouw cadeautjes liever ergens anders maar zit je met die cadeaubon? Geen zorgen. Je kunt namelijk een Primera cadeaubon inwisselen.  

Niet goed? Geld terug!

Het kan iedereen overkomen: je hebt een cadeaubon gekregen waar je eigenlijk niet veel aan hebt. Je shopt bijvoorbeeld nooit bij dat merk, of je haalt jouw artikelen liever in een andere winkel. Zonde, want die cadeaubon van Primera ligt nu wel stof te vangen of wordt zelfs weggegooid. Niet doen! Er is een oplossing. Via https://www.wissel.nl/ kun je de cadeaubon van Primera namelijk inwisselen voor geld. Dit betekent dat jij van de cadeaubon, die je toch niet gaat gebruiken, toch optimaal gebruik kan maken!

Hoe gaat dit in z’n werking?

Het enige wat je hoeft te doen om jouw cadeaubon in te wisselen voor geld is het invulformulier invullen via de website. Daar vul je al jouw gegevens én de gegevens van je cadeaukaart in. Binnen no time krijg jij dan een bod op jouw cadeaukaart. Ga je akkoord? Dan kan je jouw Primera cadeaubon digitaal of fysiek opsturen en krijg je het bedrag binnen één werkdag op je rekening gestort. Makkelijker dan dat gaat het niet worden!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *