Ik heb mijn eerste bullet journal spullen in huis!

Ik heb mijn eerste bullet journal spullen in huis!

De mensen die me kennen, weten dat ik een creatief bezig bijtje ben. Ik werd dan ook helemaal happy de peppie toen ik een leuke doos vol met goodies van de webshop Bullet Journal Kopen ontving. Want ook al ben ik gek op papierwaren, dit waren toch mijn eerste “echte” bullet journal spullen.

Penpal Junkie

Jarenlang heb ik een webshop gehad met “stationary”, ik ben namelijk gek op alles wat met pen en papier te maken heeft. Ik schreef daarom ook brieven naar penvriendinnen uit heel de wereld en we swapten vaak papieren goodies. Ik was een echte “Penpal Junkie”, daarom was dit ook de naam van mijn toenmalige webshop. Helaas heb ik inmiddels veel minder tijd en schrijf ik veel minder brieven. Ik ben nog steeds wel van het freubelen en kon dan ook wel aan de slag met de bullet journal spullen die ik mocht ontvangen.

Wat is een bullet journal?

Een bullet journal is een soort notitieboek waar je een agenda, planner, dagboek, plakboek of whatever van kunt maken. Notitieboekjes bestaan natuurlijk al eeuwen. Denk aan Leonardo Da Vinci die zijn hele notitieboek vol krabbelde met van alles en nog wat, van boodschappenlijstjes tot tekeningen. De bullet journal is hier zeg maar een upgrade van. Het helpt je op een creatieve manier je to do lijstjes uit te werken op papier, zodat je makkelijk je doelen kunt behalen. Ook stimuleert het je creatieve geest.

scrapbook spullen

Het verschil met een smashbook

Jarenlang hield ik een smashbook bij, een smashbook lijkt wel een beetje op een bullet journal en je kunt dezelfde bullet journal spullen hiervoor gebruiken. Het verschil is dat een smashbook meer een foto scrapbook is, terwijl je in een bullet journal weer werkt met (afstreep) lijstjes om je doelen te halen. Uiteraard kun je er ook foto’s in verwerken, maar het is toch net even weer iets anders. Jerry heeft trouwens mijn bullet journal geclaimd, dus we gaan hem een beetje samen gebruiken.

Wat kun je allemaal in je bullet journal opschrijven?

 • Je maanddoelen
 • Je doelen voor het jaar
 • Een Bucket List
 • Een agenda
 • To-do lijstjes
 • Een checklist
 • Tv-series die je nog wil bekijken
 • Boeken die je nog wil lezen
 • Doelen die je wil behalen

Kortom, je kunt er alle kanten mee uit.

Wat heb je nodig om een bullet journal te beginnen?

 • Een mooi notitieboek of bullet journal
 • Gekleurde pennen/stiften/potloden
 • Masking tape
 • Stickers
 • Stempels
 • Overige papierwaren
bullet journal spullen

De webshop Bullet Journal Kopen

Bij de webshop “Bullet journal kopen” kun je allerlei bullet journal spullen kopen om een echt kunstwerk te maken van jouw Bullet Journal. De webshop wordt gerund door Izet , wie van haar hobby haar werk probeert te maken. Izet is namelijk net zo een creatief bezig bijtje als ik, en ik werd dan ook helemaal verliefd toen ik een kijkje nam in haar webshop. Ik kreeg namelijk meteen herinneringen aan de tijd dat ik zelf mijn webshop runde. In die tijd was bulletjournalling nog niet echt in, maar scrapbooken daarentegen wel. Ik verkocht dan ook allerlei dingen om mijn scrapbook bij te houden. Helaas is mijn hobby vanwege tijdgebrek gestopt, maar door de spulletjes die ik heb ontvangen, ga ik het denk ik wel weer oppakken. Je kunt namelijk helemaal je hoofd leeg maken als je lekker aan het freubelen bent.

De Bullet journal spullen waren leuk verpakt en op de doos was met een goudkleurige stift bloemen getekend. Dit extra stukje persoonlijke aandacht scoort altijd punten bij mij. Zelf zorgde ik er ook altijd voor dat het een belevenis was bij de klant, als ze mijn bestelling uitpakten.

bulletjournalkopen.nl

Je kunt complete pakketten met bullet journal spullen kopen, maar je kan ook alles los kopen, zodat je zelf iets kunt samenstellen. Ze hebben een breed assortiment en als je toch iets mist, kun je altijd een mailtje sturen zodat Izet kan kijken of ze het toch ergens kan inkopen. Perfect dus als je al je bullet journal spullen op 1 adres kunt kopen.

Ik zou het wel leuk vinden als er in de toekomst ook een Islamitische bullet journal te koop zou zijn. Net zoiets als de bijbel journal, maar dan om je doelen voor bijvoorbeeld de Ramadan uit te werken ofzo.

bullet journal

Heb je nog iets meer inspiratie nodig wat je allemaal met die leuke bullet journal spullen kunt doen, de webshop heeft een leuke instagram pagina, met allerlei leuke ideetjes. Deze ideeën zijn overigens een stuk creatiever dan die van mij!

Wil je gratis printables downloaden van bijvoorbeeld een weekmenu of je maanddoelen? In mijn blog over mijn goede voornemens 2021, kun je ze gratis downloaden en in je bullet journal plakken.

Hoe creatief ben jij?9 gedachten over “Ik heb mijn eerste bullet journal spullen in huis!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *