Bugaloe Beach, een roze hotspot in Ter Heijde

Bugaloe Beach, een roze hotspot in Ter Heijde

Bugaloe Beach is de instaproof hotspot in Ter Heijde. Ter Heijde is een klein plaatsje in het Westland, vlakbij Monster en ligt tussen Hoek van Holland en Scheveningen in. Het is er een stuk rustiger dan de stranden die ik hiervoor noemde en je kan er gratis parkeren. Ideaal dus! Met Fallon van Faithly.nl ga ik regelmatig de leukste hotspots af om deze uit te testen. Ik wist nooit dat deze tent zo dichtbij zat. Ze begonnen mij te volgen op instagram toen ik een bezoekje bracht aan collega strandtent “Makani Beach”. Uit nieuwsgierigheid ben ik dus maar snel op een zonnige dag langs gegaan samen met Farah en Fallon

Over Bugaloe Beach

Bugaloe Beach zit al sinds 2018 in Ter Heijde. Bizar dat ik daar niet eerder vanaf wist. Voorheen hadden de eigenaren het Monsterse café de Kleine Jan. Omdat ze een breder publiek wilden aanspreken gingen ze vrijwel meteen aan de slag met hun beach club in Ter Heijde. De doelstelling was in 2018 dat Bugaloe Beach de strandtent zou worden die bekends stond vanwege de biefstuk met jus en brood. Of dit echt gelukt is weet ik niet. Omdat ik geen vlees eet die niet halal is, ben ik vergeten te kijken of dit wel echt op de kaart stond. Ik gok van wel. Welke strandtent heeft tegenwoordig geen biefstuk?

Strandtent Ter Heijde

De menukaart

Het menu bij Bugaloe Beach is gevarieerd. Zo kun je tot 16 uur van de lunch kaart bestellen en kiezen uit verschillende gerechten, zoals American pancakes, yoghurt, verschillende soorten sandwiches, salades, wraps etc. Het kindermenu is beperkt en je kunt kiezen tussen een boterham of poffertjes. Het menu voor diner is niet mega uitgebreid en je kunt uit 2 gerechten (+ bijgerechten) kiezen als je vegetarisch bent. Veganistische opties heb ik niet kunnen vinden. De kids kunnen bij het kindermenu niet kiezen voor een vegetarische snack, maar kunnen alleen kiezen uit een frikandel, kipnuggets of een kroket. Beetje jammer. Wij gingen dus maar voor de snacks. Lekker nacho’s en een stukje cheesecake.

Instaproof hotspot Bugaloe Beach

100 % instaproof

Bij Bugaloe Beach kun je super leuke content maken om je instagramfeed naar een hoger level te tillen. Het begint eigenlijk al, als je aan komt lopen. Een leuk bord verwelkomt je, leuke roze picknicktafels en binnen is ook alles lekker roze, afgewerkt met leuke quotes. De perfecte locatie om een fotoshoot te houden als je het mij vraagt. Misschien ga ik in de toekomst wel even kijken of het mogelijk is om er een branding fotoshoot te houden, eerst maar wat kilo’s afvallen. De kleuren passen namelijk goed bij mijn logo en wat ik wil uitstralen.

Instaproof hotspot Ter Heijde

Leuk voor kinderen

Bugaloe Beach is perfect voor kids. Op het strand heb je een leuk speelhuisje en schommels en als ouders zijnde kan je plaats nemen aan de picknicktafels om een oogje in het zijl te houden. Schepjes en emmertjes mee en die kleintjes vermaken zich wel hoor. Ook binnen is er aan de kids gedacht. Er is een hoekje met een klein zandbakje, zijn roze autootjes en er is nog meer speelgoed aanwezig. Ondanks dat we er een paar uur hebben gezeten, was het gillen en brullen toen we weer naar huis gingen. Farah vond het er dus erg leuk.

Uit eten met kinderen

Adres

Strandweg 28, 2684 VT Ter Heijde

Openingstijden

De openingstijden zijn een beetje vaag, er is nergens online te vinden wanneer ze open gaan en weer sluiten. Toen ik een keer rond 21.30 uur nog even een theetje wilde drinken, werd me verteld dat ze gesloten waren. Toen ik vroeg tot hoe laat ze dan normaal open zijn, werd gezegd dat ze geen vaste openingstijden hadden. Uhhhh, oke!

Bugaloe Beach roze strandtent

Mijn eindoordeel

Bugaloe Beach is een plaatje om te zien. Ik ben gek op roze en ik voelde me hier dus al snel thuis. Heerlijk die positiviteit. Verder is de locatie top. Je betaald geen bergen met parkeergeld zoals op Scheveningen en het zit toch lekker aan het strand. Tevens is het een stuk rustiger als je het vergelijkt met Nieuw Kijkduin of Scheveningen. Ik vind Bugaloe Beach echt de hotspot om naar toe te gaan met kids. Juist vanwege de rust en omdat er voldoende te doen is om ze te vermaken.

We moesten lang wachten totdat iemand kwam vragen of we wat wilden drinken. Nadat we ons drinken dan eindelijk hadden, kwam ook niemand meer terug om te vragen of we nog iets anders wilden. Een gemiste kans want ik denk dat je hierdoor heel wat bestellingen misloopt. Wij liepen wel eventjes naar binnen, maar niet iedereen doet dit. Wij bestelden nacho’s en cheesecake. De cheesecake was heerlijk en de toef slagroom maakte het helemaal af.

Strandtent westland

De nacho’s vielen een beetje tegen en waren nogal simpel. Er zat vooral veel cheddar kaas op en een klein bakje met quacemole. Ik miste de room en tomatensalsa een beetje. Misschien heb ik gewoon teveel nacho’s in teveel verschillende tentjes gegeten, en ben ik wellicht te verwend. Ik had dus iets meer verwacht van de kaart en de gerechten. De portie was overigens wel zeer ruim en ik vond het heerlijk dat er jalapeno’s overheen waren gedaan. Dat zorgt toch wel voor een extra spicy bite ofzo.

Ik had liever gezien dat de gerechten net zo instaproof waren als de tent zelf. De cheesecake was mooi opgemaakt, maar daar was alles ook wel een beetje mee gezegd. Het oog wilt immers ook wat.

Helaas stonden er geen Vegan opties op de kaart volgens mij, ook dat is een gemiste kans. Er zijn steeds meer mensen die plantaardig eten. Om dan alleen een simpel patatje te eten, is ook een beetje saai.

Roze hotspot Nederland

Desondanks verwacht ik wel dat ik nog een keer terug kom, zodat Farah lekker kan spelen en ik kan toekijken met een stuk cheesecake. De sfeer was goed en het was erg rustig in de zaak. Ondanks de warmte waren er maar een paar tafeltje gevuld. Voor de eigenaar niet zo fijn, voor ons wel lekker rustig.

Zoals ik eerder schreef is de locatie wel echt ontzettend leuk aangekleed. Ik denk dat het een ontzettend leuke plek is om een feestje te geven. De prachtige foto’s heb je dan tenminste al, want aan alle details zijn gedacht. Ik zou hier dus zeker een kijkje gaan nemen en combineren met een lekker dagje strand.

Wat vind jij de allerleukste strandtent? Zoek je ook graag een strand uit waar het niet zo massaal en druk is?

Roze hotposts Nederland


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *