Je beste vriendin als bruidsmeisje vragen, 5 originele tips

Je beste vriendin als bruidsmeisje vragen, 5 originele tips

De kogel is door de kerk. Jullie hebben besloten dat jullie gaan trouwen. Nu willen jullie ook heel graag dat je beste vriendin bruidsmeisje is op deze ontzettend belangrijke dag voor jullie. Je kunt haar natuurlijk gewoon opbellen om het te vragen maar het is veel leuker om dit op een andere en meer persoonlijke manier te doen. Je doet dit immers niet elke dag en je vriendin zal ook niet elke dag gevraagd worden om een bruidsmeisje te zijn. Maak van het bruidsmeisje vragen dus iets speciaals!

Geef een mooi sieraad cadeau

Om je vriendin op een speciale manier te vragen als bruidsmeisje kun je iets voor haar kopen wat blijvend is. Misschien een mooie ketting die zij dan op jullie trouwdag kan dragen. Doe daarbij een lief kaartje met daarop een persoonlijke tekst en de vraag of zij jullie bruidsmeisje wil zijn en je kunt ervan op aan dat ze op jouw vraag geen nee zal zeggen. Een bruidsmeisje vragen mag best een persoonlijk tintje hebben. Zeker als het ook nog om je beste vriendin gaat. Jullie zijn niet voor niks elkaars besties. Daarnaast zijn sieraden een blijvende herinnering.

Maak er een “sweet” memorie van

Houd je van bakken en vind je dat jouw beste vriendin wat lekkers verdient? Maak dan zelf wat lekkers, verpak het op een leuke manier en doe er een leuk cadeau label aan waar je haar de vraag stelt of ze jouw bruidsmeisje zou willen zijn. Op deze manier heeft zij persoonlijk iets van jou gekregen wat jij ook nog eens zelf hebt gemaakt!

Leg het vast op video

Jullie kennen elkaar vast al jaren en hebben al heel veel met elkaar meegemaakt. Dit is dan ook de rede dat jij haar graag als jouw bruidsmeisje vragen wil. Maak een mooie, leuke, grappige en misschien een tikkeltje emotionele video waarin je een aantal van jullie herinneringen samen deelt. Film bijvoorbeeld een stukje op de plek waar de eerste ontmoeting tussen jullie heeft plaats gevonden.

ALS dit bijvoorbeeld op een school is en die bestaat nog, vraag aan of je er even binnen mag filmen en leg uit wat de bedoeling is. Grote kans dat ze daar best aan mee willen werken. Wanneer je een leuk filmpje ervan hebt weten te maken met op het einde de vraag of ze jullie bruidsmeisje wil zijn spreken jullie een datum af voor een gezellig etentje bij jou thuis en laat je haar het filmpje zien. Weet jij al wat haar reactie zou zijn?

Een drankje met een boodschap

Jullie houden beide wel van gezelligheid en het is dus niet raar dat jullie weer eens afspreken om een gezellige avond te hebben met zijn allen. Omdat je haar wil vragen als jullie bruidsmeisje krijgt dit avondje een ander sfeertje! Hang aan de fles bubbles die jij meeneemt een leuk label met daarop een tekst die ernaar verwijst dat jullie haar graag als bruidsmeisje vragen voor jullie grote dag! Je kunt ook een label maken wat je direct op de fles plakt! Zal de fles nu dicht blijven omdat ze hem als aandenken wil bewaren? Drink je net als ik geen alcohol? Er zijn tegenwoordig ook een hoop alcoholvrije bubbles of mocktails in de mooiste flessen.

Een aanzoek maar dan net even anders

Jullie hebben als kleine meisje vast wel eens de fantasie gedeeld op welke manier je graag ten huwelijk gevraagd zou willen worden. Dit ben je natuurlijk niet vergeten! Je kunt haar natuurlijk compleet verrassen door juist die fantasie werkelijkheid te laten worden maar haar dan niet te vragen als jouw partner, maar als jouw bruidsmeisje. Hoe te gek gaaf zou ze dat niet gaan vinden? Zie je het al voor je op een wit paard over het strand met een ring in je handen! Geweldig toch?!

Zoals je nu hebt gelezen zijn er dus nogal wat mogelijkheden om een bruidsmeisje vragen net wat leuker te maken door er wat aandacht aan te besteden. Er zijn nog veel meer leuke dingen te bedenken. Misschien heb jij na het lezen van dit artikel wel wat inspiratie op gedaan en ga je wat dingen met elkaar combineren om het zo voor jullie zo leuk en mooi mogelijk te maken. Het zal in ieder geval iets zijn wat onvergetelijk is en heel speciaal voor jullie beide en jullie zullen er met een lach op terugkijken.

Er zijn nog veel meer manieren waarop je kan vragen of jou beste vriendin jou bruidsmeisje wordt. Ben jij al getrouwd en heb je nog andere tips? Deel ze in de comments! Ik ben benieuwd!1 gedachte over “Je beste vriendin als bruidsmeisje vragen, 5 originele tips”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *