De blogboot met als thema Wellbeing

De blogboot met als thema Wellbeing

Het was weer zover, ik mocht 1 november weer meevaren door de Amsterdamse grachten op de blogboot. Dit is een leuk PR event waar je kan netwerken met collega bloggers en bedrijven. De vorige blogboot stond in het kader van de World Clean UP Day, maar dit keer was het thema Wellbeing. Mijn verslag over de blogboot is dit keer iets later, aangezien ik tegenwoordig aan 24 uur per dag niet meer genoeg lijk te hebben.

Met de trein of met de auto

Na de vorige blogboot zeiden we dat we nooit meer met de auto naar Amsterdam zouden gaan. Maar zo wispelturig als Fallon en ik zijn, besloten we dit last minute toch wel te doen. Er was eigenlijk regen voorspelt en daarom zagen we de trein toch niet helemaal zitten. Een ezel stoot zich niet twee keer aan de zelfde steen zeggen ze toch? Nou, wij hebben dus wel bewezen dat we geen ezels zijn, want wij stootten ons wel voor de 2e keer aan dezelfde steen. We reden om 10.30 uur al langs de blogboot, ruim op tijd dachten we. We hadden van te voren uitgezocht waar de parkeergarage was, maar deze bleek niet voor particulieren te zijn. Oeps. Om vervolgens klem gezet te worden door een vrachtwagen die aan het lossen was, aan de gracht. Ik voelde de stress alweer omhoog komen hoor en toen het al 11.05 uur was en we nog steeds vast stonden, besloot ik Marguerita maar te appen dat ze maar vast moesten gaan varen, wij zouden het niet meer redden.

Marguerita regelde echter valetparking met Starboard boats voor ons, dus toen de vrachtwagen eindelijk door reed, reden wij piepende banden richting de boot, waar Damian van Starboard ons stond op te wachten. We gooiden de sleutels snel over en sprongen aan boord. Met een knalrood hoofd en een opgelaten gevoel.

Starboard boats

Kraek design

Janneke van Force Pr gaf ons een presentatie over Kraek design. Dit is een jong bedrijf die prachtige horloges maakt. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar Microcrediet waardoor (vaak vrouwen) in ontwikkelingslanden een lening kunnen krijgen tegen gunstige voorwaarden, en ze zelf een eigen bedrijfje kunnen beginnen. Op deze manier hebben ze weer een toekomst en kunnen ze zichzelf en hun kinderen onderhouden. We mochten vooraf een voorkeurskleur doorgeven en we kregen allemaal dan ook een prachtige horloge mee naar huis. (Let niet op mijn afgekloven nagels, iets met stress enzo….)

Kraek horloge

Witt Benelux

Dok30 gaf ons als eerst een presentatie over de Roidmi steel stofzuiger van Witt Benelux, waar je ook mee kunt dweilen. Deze stofzuiger heeft verschillende opzetstukjes en een lampje waarmee je ook in de donkere stukjes kunt zuigen zonder dat er iets achter blijft liggen. Tijdens het dweilen kan je de dweilen uitspoelen in het automatische schoonmaakstation (meegeleverd) dat de dweiltjes weer spoelt en het overtollige water afschudt zodat je direct weer verder kunt. Dit alles zonder bukken! Perfect als je net als ik last van je bekken hebt. Roidmi’s unieke 270° handgreep maakt het mogelijk de RS70 op vele verschillende manieren vast te houden waardoor je minder gewicht draagt en minder druk op je pols hebt. Ideaal, want ik heb altijd pijn in mijn polzen door de reuma. De stofzuiger kost 699 euro en is verkrijgbaar via bol.com. Ook de juicer van werd gedemonstreerd. Je kan hier hele stukken groente en fruit in doen, waarvan een sapje gemaakt wordt. Het pulp wordt gescheiden en hier kan je natuurlijk altijd iets anders mee bakken.

Pr witt benelux

Een hapje en een drankje verzorgd door Starboard

De blogboot zou de blogboot niet zijn als er geen natje en een droogje aanwezig was. De hapjes en drankjes werden weer verzorgd door Starboard. Ik heb me tonnetje rond gegeten in broodjes met pesto en zongedroogde tomaatjes. Heerlijk! Wil je ook een boottochtje door Amsterdam maken of meevaren tijdens het Amsterdam Light festival, dan zou ik zeker even een kijkje nemen op hun website.

Starboard Amsterdam

Heerlijk zonnetje

Ondanks de slechte weersvoorspellingen , was het prachtig weer. Het zonnetje scheen en iedereen had er zin in. We waren met een groter gezelschap dan de vorige keer, maar dat mocht de pret niet drukken. Het is altijd weer leuk om nieuwe bloggers te leren kennen, ook al was het drukker dan de vorige keer, het was ontzettend gezellig.

Last but not least: de goodiebag

En niet geheel onbelangrijk…we kregen weer leuke goodies mee. Tijdens onze boottocht mogen we al proeven van de chocolaatjes van Chocoladebezorgd en er we kregen net als de vorige keer een doosje met deze heerlijke chocolade mee naar huis. Allerlei vrolijke kleuren en verschillende smaakjes. Zoals ik eerder schreef, kregen we ook een prachtige horloge van Kraek mee naar huis en een blender to go van Witt Benelux. We zijn dus weer flink verwend.

Goodiebag PR event

Direct naar huis

De dag voor de blogboot heb ik nog een gezellige dag met vriendinnen gehad en dat was best laat geworden. Ik was dan ook helemaal gaar en kapot. We zijn direct na de blogboot naar huis gereden, hebben alleen nog een koffietje bij de tankstation gehaald en thats it. Ik ben zelfs niet blijven beppen bij Fallon….

De volgende blogboot is 14 december, dit keer sla ik hem over…wie weet weer in het voorjaar….

Heb jij wel eens op een boot door de grachten van Amsterdam geweest?2 gedachten over “De blogboot met als thema Wellbeing”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *