Babyshower bedankjes, super simpel zelf te maken

Babyshower bedankjes, super simpel zelf te maken

Partyfavors oftewel  babyshower bedankjes, zijn altijd leuk om te krijgen op een feestje. Mijn tante werd na een lang ziekenhuis traject zwanger en jeetje wat waren we allemaal blij voor haar. Ze komt uit Marokko en heeft hier geen familie en vriendinnen, ze heeft alleen ons. Daarom besloot mijn andere tante dat er een babyshower georganiseerd moest worden om haar in het zonnetje te zetten. Ik maakte voor alle gasten een bedankje. Omdat ik het op dat moment ontzettend druk had, besloot ik voor iets simpels te gaan.

Babyshower bedankjes horen er toch wel een beetje bij, om de gasten te bedanken voor hun komst.  Maar natuurlijk ook zodat je een leuke herinnering aan een geweldige dag hebt. Deze babyshower bedankjes kun je natuurlijk ook met roze muisjes maken. Als je het geslacht nog niet weet, kun je bedankjes om en om maken. Een aantal met roze muisjes en een aantal met blauwe. Omdat mijn oom en tante een jongetje verwachtten, heb ik deze partyfavors in het blauwe kleurthema gemaakt

Wat heb je nodig?

  • blauwe of roze muisjes
  • waxinelichtjes, bij de action heb je heerlijke geurtjes
  • glazen waxinelichtjes houders
  • lintjes in je kleurthema of die er leuk bij passen
  • masking tape ( bij Action of Wibra heb je hele leuke)
  • celofaanfolie
  • bedank kaartjes voor aan de bedankjes, je kan ze kant en klaar kopen of zelf uitknippen

Hoe maak je de babyshower bedankjes?

1. Maak met masking tape een randje rondom het waxinelichtjes houdertje. Maskingtape is gemaakt van papier en hierdoor kun je het heel makkelijk afscheuren. Een schaar heb je dus niet nodig.

bedankjes

2. Vul daarna het glaasje met een klein laagje muisjes en doe er vervolgens een kaarsje in
3. Krul alvast de lintjes met een schaar.
4. Schrijf de bedankkaartjes, want dat weet iedereen maanden laten nog van wie deze partyfavor was.
5. Pak het bedankje als laatste in met celofaan folie en maak het dicht met een leuk lintje, aan het lintje maak je een bedankkaartje vast. Daarmee maak je het een echt cadeautje.

bedankje

Deze babyhower bedankjes zijn niet duur ( Je kan bij alles bij de Action kopen) en het is zo klaar. Bedankjes zijn leuk, maar vaak ook prulletjes die in de prullenbak belanden. Zonde dus! echter heeft iedereen wel eens een kaarsje aan toch?

Heb jij wel eens een partyfavor meegekregen na een feestje? Ben je niet zo van de kaarsjes, of vind je deze pbabyshower bedankjes om een andere reden niet zo leuk? Je kan ook super leuke roze of blauwe sleutelhanger maken of rozenkaarsjes, hier is iedereen wel blij mee.15 gedachten over “Babyshower bedankjes, super simpel zelf te maken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *