About Me

About Me


Ik ben Jasmina, 36 jaar en het gezicht achter Sparkles Inside.

Getrouwd ben ik met mijn grote liefde. We wonen samen in het Westland met onze prachtige eigenwijze dochter: Farah Hope.

Mijn ouders zijn een Nederlandse vader en een Surinaamse moeder en ik heb een zusje die 2 jaar jonger is . Familie is erg belangrijk voor mij. mijn naasten zijn dan ook het grootste gedeelte van mijn leven aanwezig.

Op mijn 9e leerde ik al koken en het is altijd een passie van mij gebleven. Ik nodig graag mensen thuis uit . Ik vind het dan ook helemaal niet erg om de hele dag in de keuken te moeten staan. Eten is in de Surinaamse cultuur erg belangrijk. Het maakt niet uit of er een baby geboren wordt, iemand gaat trouwen of iemand overlijdt …. Er is altijd eten!

Ontspanning in het leven inplannen is erg belangrijk. Ik wil werken om te leven en niet leven om te werken. Reizen is mijn passie en een aantal jaar terug ging ik voor het eerst met de auto op roadtrip. We reden een prachtige route richting Oost Europa. Een wens die ik al jaren had, kwam eindelijk uit. Je ontwikkeld jezelf als persoon, als je in contact komt met andere culturen en gewoontes. Ook is reizen een stukje ontspanning in een druk en hectisch leven.  Ik kan tijdens een weekendje weg helemaal tot rust komen. Eten speelt ook tijdens mijn reizen een grote rol. Ik vind het leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Toen wij in Marrakesh waren, hebben mijn man en ik een kookworkshop gevolgd in de Marokkaanse keuken. Een geweldig leuke ervaring!

Ik ben een echte feestbeest, en dan heb ik het niet over lange nachten in een club…maar familiefeestjes. Bruiloften, verjaardagen en babyshowers organiseren vind ik geweldig en mijn creatieve kant komt dan ook altijd naar boven. Een creatieve duizendpoot is hoe ik mezelf zie, omdat ik altijd aan het freubelen ben. Niks is mij te gek en je kunt me ook inhuren om de styling van jou feest te doen, zodat dit een knalfeest wordt waar iedereen het jaren later nog over zal hebben.

Ondanks dat ik chronisch ziek ben, probeer ik altijd positief te zijn en het beste uit het leven te halen. Elke dag kan een feestje zijn, als je zelf maar de slingers ophangt. Nadat ik meerdere malen een TIA heb gehad in het verleden, ben ik dyslectisch geworden. Ondanks dat ik mijn teksten meerdere malen zorgvuldig controleer, kan het voorkomen dat je hier en daar een spelfout tegen komt. Wil je me hier van op de hoogte brengen? Stuur me dan een mailtje, want ik waardeer het zeer.

Ik heb al mijn passies, eigenschappen en dingen waar ik me mee bezig houd in de blender gegooid, en zo is Sparkles Inside geboren, mijn lifestyle blog met een hoog “ME” gehalte. Je zal blogs tegen komen over diverse onderwerpen. De dingen waar ik blij van wordt, wil ik delen en in sommige gevallen ook de dingen waar ik minder blij van wordt. Ook wil ik deze blog dicht bij mezelf houden en ga dus geen samenwerkingen aan met partijen waar ik echt niks mee heb. Heb je feedback of wil je me wat vertellen, dan vind ik het leuk als je me een mailtje stuurt. Je kan mailen naar het mailadres contact [at] sparklesinside.nl

Groetjes,

Jasmina